Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 290 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Аз съм много доволна от тази имитация на
http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Lacoste-Pour-Femme-669.html

Купувам я за втори път, много е трайна и някои момичета от парфюмната, които имат оригинала споделиха, че са едно към едно. Струва 4-5 лв. Друго на марката не съм взимала, но предполагам няма да е лошо. Тук можете да разгледате и други предложения
http://ladys.ro/index.php?cPath=12

Весело посрещане на 2013 година!!!   bouquet

# 436
Тези ги ползвам доста често,много са добри Heart Eyes

# 437
  • София
Търся сполучлива имитация на този парфюм  http://parfumi.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/ver … D1%84%D1%8E%D0%BC

# 438
  • София
Здравейте,
И аз търся да си купя хубаво евтино парфюмче, защото умирам от стрес, като се пръскам с оригиналния ми парфюм, за да отида до магазина, или в кварталното кафе  Laughing . Обаче не виждам Роксан да имат Dior Hypnotic Poison. Някой ползвал ли е негова реплика, доволен ли е и от къде да се сдобия с него? Praynig

# 439
Някой може ли да даде мнение за имитациите на Роксан или Мууд на два парфюма на Ланком- Трезор и Хипноуз.Дали се доближават като аромат до оригиналите ?

# 440
Аз си търся имитация на този http://parfium.bg/cacharel-promesse-eau-de-toilette-50-100-ml-za-jeni Мирише на люляк и теменужки, ако не се сещате за имитация на този, то поне нещо с подобен аромат

# 441
  • Варна
Здравейте,
И аз търся да си купя хубаво евтино парфюмче, защото умирам от стрес, като се пръскам с оригиналния ми парфюм, за да отида до магазина, или в кварталното кафе  Laughing . Обаче не виждам Роксан да имат Dior Hypnotic Poison. Някой ползвал ли е негова реплика, доволен ли е и от къде да се сдобия с него? Praynig
Роксан имат диор - адикт, много много добра имитация. За хипнотик поизън аз си я взимам от рефан, това е любимият ми техен парфюм Peace номер 173

# 442
  • София
Здравейте,
Роксан имат диор - адикт, много много добра имитация. За хипнотик поизън аз си я взимам от рефан, това е любимият ми техен парфюм Peace номер 173

Благодаря Simple Smile
Нямаха го наличен, но се обадиха да ми го поръчат. Утре ще си го взема, надявам се да се добра имитацията.  Simple Smile

# 443
  • София
Момичета моля ви да ми препоръчате магазин или сайт от който мога да купя 212 VIP за мъже. Преди купувахме от BARGELLO, но им затвориха магазина в София. Купихме имитацията на Рефан, но нещо не е трайна. 

# 444
  • при моите деца .....
Някой ползвал ли е тези двата на Роксан
    W13 L'AEU PAR KENZO / KENZO - flowery
     W14 J'ADORE / CHRISTIAN DIOR - flowery
Колебая се кой да си взема.
Харесвам много     W06 LIGHT BLUE/D&G - flowery, но искам малко да сменя.

# 445
  • София
Някой може ли да даде мнение за имитациите на Роксан или Мууд на два парфюма на Ланком- Трезор и Хипноуз.Дали се доближават като аромат до оригиналите ?
Добра имитация на Трезор е оранжевото парфюмче от Лидл (не му знам името, два еднакви има, оранжев и син, синият е имитация на Cool Water Davidoff). Като аромат е доста близко, за трайност не мога да кажа.

# 446
  • София
Кой парфюм от Рефан отговаря на този http://parfumi.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/ver … D1%84%D1%8E%D0%BC  ?

# 447
Petya1111  имам списък на Рефан, Versense-Versace e номер 102.

Новите им дамски парфюми са:

021- ARMANI CODE LUNA
022- NUIT WOMAN- HUGO BOSS
023- OMNIA CORAL
024- EDP WOMAN- ROBERTO CAVALLI
025- COCO NOIR- CHANEL
026- OPIUM VAPEURS- YSL
027- SIGNORINA- SLVADORE FERRAGAMO

Аз искам да попитам момичетата, за сполучлива имитация на ''Alien''. Рефан от доста време го нямат, в D&P не е зареждан скоро...Виждам, че има такава на ''Zag zodiak'', дали е сполучлива?

# 448
  • Там, където ме обичат
Petya1111  имам списък на Рефан, Versense-Versace e номер 102.

Новите им дамски парфюми са:

021- ARMANI CODE LUNA
022- NUIT WOMAN- HUGO BOSS
023- OMNIA CORAL
024- EDP WOMAN- ROBERTO CAVALLI
025- COCO NOIR- CHANEL
026- OPIUM VAPEURS- YSL
027- SIGNORINA- SLVADORE FERRAGAMO

Аз искам да попитам момичетата, за сполучлива имитация на ''Alien''. Рефан от доста време го нямат, в D&P не е зареждан скоро...Виждам, че има такава на ''Zag zodiak'', дали е сполучлива?

Имитацията на Зодиак не е никак сполучлива, има някакво подобие, но са прекалили с амбрата, според мен, и избива на пот след няколко минути. Както и преди съм писала, тяхното Womanity обаче е много близко до оригинала.  Peace

# 449
при разните имитации май всяка  партида е различна и една е сполучучлива, друга - хич не
на VB parfums имах малката бутилка /12 мл./ Черна орхидея - много добра като подобие и като трайност; после си взех 50 мл. - нищо общо  Sick

Общи условия

Активация на акаунт