Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 723
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти Виле.

# 166
Чакайте, че се обърках малко  newsm78 Коя последно е новата, че чак и конкуренция на Фери щяла да бъде #Crazy Аз още не съм я видяла.

# 167
  • в очите на дъщеря си

# 168
Голям майтап ще е да бъде сестра на Корай и да се влюби в Емир. Тогава и отношението между двамата може да се влошат. Фери може да почне да ревнува от нея.

# 169
  • Сливен
мaме каква е тази шега как може да ми загрозяваш момичето с този мустакатко  smile3515

# 170
  • в очите на дъщеря си
тази песен клипът и е заснет в Каварна на концерт - и аз бях там и мен ме има някъде на видеото Mr. Green

# 171
меме каква е тази шега как може да ми загрозяваш момичето с този мустакатко  smile3515

smile3532 smile3532 smile3532

# 172
  • в очите на дъщеря си
Чакайте, че се обърках малко  newsm78 Коя последно е новата, че чак и конкуренция на Фери щяла да бъде #Crazy Аз още не съм я видяла.

ето

# 173
  • в очите на дъщеря си
Дъще не аз , а феновете Mr. Green

# 174
мaме каква е тази шега как може да ми загрозяваш момичето с този мустакатко  smile3515
Това дори за шега не става , направо тоя е като най-лошия кошмар  Mr. Green

# 175
  • Сливен
те не разбират нищо
Къде си ти на този клип на Слави  newsm78

# 176

ето

Благодаря, душко   bouquet обаче при мен защо не си сложила зеленко. Mr. Green Не трябва така да те мързи  Naughty колкото и да е кратко  hahaha все пак пишеш на братчедка си.

# 177
  • в очите на дъщеря си

# 178
  • в очите на дъщеря си
те не разбират нищо
Къде си ти на този клип на Слави  newsm78

в публиката бе дъще hahaha

# 179
  • в очите на дъщеря си

ето

Благодаря, душко   bouquet обаче при мен защо не си сложила зеленко. Mr. Green Не трябва така да те мързи  Naughty колкото и да е кратко  hahaha все пак пишеш на братчедка си.

извинявам се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт