Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 688
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Вярно така беше, ама Емир и Корай не спряха да си съчиняват истории. И пак казвам възможно ли е голямата любов да не може да прости всичко? Сега се сетих за едно интервю с Чагатай. Там беше казал, че между Емир и Фери е щяло да бъде любов, но трудна и различна. Та в този ред на мисли, смятам че сценаристите могат да извъртят нещата с щастлив край, а не както е романа.

# 31
  • в очите на дъщеря си
violetkaa , ако не е нахално от моя страна ..Може ли и на мен да намереш някое хубаво гифче с Емирчо ? Heart Eyes Или ,за да не те затруднявам може просто да дадеш линка от където ги намираш  Hug

Вили ги качва веднага новите, можеш да си избереш тези които сега публикува или в старата тема има много

# 32
violetkaa , ако не е нахално от моя страна ..Може ли и на мен да намереш някое хубаво гифче с Емирчо ? Heart Eyes Или ,за да не те затруднявам може просто да дадеш линка от където ги намираш  Hug

Вили ги качва веднага новите, можеш да си избереш тези които сега публикува или в старата тема има много
Благодаря  Hug

# 33
МОМИЧЕТА ФЕRИХА ИЗLИЗАLА ОТ КЪЩАТА НА  ЕМИР И ПЛАЧЕЛА ЕМИР СЛЕД НЕЯ ВИКАЛА ФЕРИХА ПОГРЕШНО РАЗБРА ВСИЧКО -ТАМ ЩЯЛА ФЕРИХА ДА ВЛЕЗЕ В ТАХИТО И ЕМИР Я ДРЪПНАЛА КЪМ СЕБЕСИ И Я ЦЕЛУНАЛ Joy Hug Heart Eyes

# 34
НЯКОЙ Е ОТИШЪЛ НА МЯСТОТО КЪДЕТО СНИМАЛИ СЕРИАЛА Hug

# 35
  • в очите на дъщеря си
Вярно така беше, ама Емир и Корай не спряха да си съчиняват истории. И пак казвам възможно ли е голямата любов да не може да прости всичко? Сега се сетих за едно интервю с Чагатай. Там беше казал, че между Емир и Фери е щяло да бъде любов, но трудна и различна. Та в този ред на мисли, смятам че сценаристите могат да извъртят нещата с щастлив край, а не както е романа.

Мила това с романа са само догадки, никой официално не е казал , че ще се снима по някакъв роман Stop, а и всичко зависи от рейтинга- той ще даде основната насока на къде да продължи филма, защото сценариите се пишат и в момента, така че гледай филма с удоволствие, пиши си с нас и се забавлявай

Очаквам , новия епизод да бъде хубав и мн романтичен Heart Eyes

# 36
Това не го разбрах, ако може да обясниш по-подробно за какво става въпрос и кога?

# 37
Докато си задам ? и вече си отговорила. Значи това, ще гледаме в Петък.

# 38
  • в очите на дъщеря си
МОМИЧЕТА ФЕRИХА ИЗLИЗАLА ОТ КЪЩАТА НА  ЕМИР И ПЛАЧЕЛА ЕМИР СЛЕД НЕЯ ВИКАЛА ФЕРИХА ПОГРЕШНО РАЗБРА ВСИЧКО -ТАМ ЩЯЛА ФЕРИХА ДА ВЛЕЗЕ В ТАХИТО И ЕМИР Я ДРЪПНАЛА КЪМ СЕБЕСИ И Я ЦЕЛУНАЛ Joy Hug Heart Eyes

това за кой епизод става въпрос newsm78

и от къде ги четеш тези неща newsm78

# 39
Докога, ще се преследват един друг, няма ли вече да се разберат този епизод?

# 40
Забравих да ви честитя на всички новите дрешки. Hug

# 41
Тинче и аз като тебе искам да се почеша newsm78 по главата, че нещо ме засърбя от нерви. Joy

# 42
Вероятно е от някой форум и, според мен, става въпрос за следващия епизод.

# 43
  • в очите на дъщеря си
Тинче и аз като тебе искам да се почеша newsm78 по главата, че нещо ме засърбя от нерви. Joy

ами да ти кажа вече съм по уравновесена и спокойна, но в началото много го изживявах филма , все в умът ми беше

Сега пак си го мисля , но не съм обсебена

отделно, тази информация е 50 на 50 защото никой не може да бъде сигурен дали е истина , но и да е ще го преживеем, чудно ми е какво е видяла Фери newsm78

# 44
  • в очите на дъщеря си
Вероятно е от някой форум и, според мен, става въпрос за следващия епизод.

вече искам романтика , стига само са се гонили като разгонени котараци

Общи условия

Активация на акаунт