Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 711
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
Мими , и на мен това ми е любимият цвят също и на моета актриса .. ако  може и аз да пиша с такъв цвят ако трябва с по големи или по-малки  .. но ако толкова държиш ще пиша с по бледо розово  Sad
да може с какъвто си искаш няма проблем ама да не с моя  Crossing Arms

# 16
Стига де не се убивайте за един цвят  Hug Hug Hug Hug

# 17
Какво ще кажете за Корай. Като го гледам как преглъща по Ханде направо ми е жал. Той е много прав и отмерен в преценките си за хората. Как само каза на Емир, че Фери го обича а него Ханде не. Тая кака дето ще се появи да не би да се влюби в Корай и той заслужава любов не само да е нещастен. А и не случайно той е плътно до Емир. И да се разбере истината мислите ли, че Корай няма да защитава Фери пред Емир. Друг е въпроса Емир колко обича Фери?

# 18
  • Сливен
Стига де не се убивайте за един цвят  Hug Hug Hug Hug
Сладур ние се разбрахме по културен начин за цвета споко  Party

# 19
Здравей лелче  Hug къде  се губиш докато те нямаше Мехмедчо за малко да згафи  Mr. Green
Разбрах аз, ама братчедката каза, че бил като попарен, така че, засега му е простено. Laughing

ВЕЧЕ СПИРАМ ДА ПИША МАЙ ВИ НАТЪЖИХ Cry
Ааа, не позволяваме да спираш. Wink

# 20
Радвам се че сте се разбрали  Hug Hug Hug Hug Hug

# 21
Ако се отдръпне значи е глупак и си заслужава страданията. Тя не му е казвала Санем ми е майка, богаташка съм, това е ресторанта на баща ми, сега родителите ми имат годишнина. Дефакто тя искаже да каже нещо и той я прекъсваше постояно, като си измисляше различни сценарии. Дайте рейтинга. Няма да се учудя да падне рейтинга на нашият филм, че то може ли само ще те гоня и няма да те хвана, нестава така.
Тука си в грешка
Тя каза че е богата, още в кафенето!!!
Тя не е казала това е майка ми и баща ми и хотела ни, НО не отрече. Не съм забелязала да е пробвала да му каже истината, напротив, когато в ресторанта вс се размина, тя си отдъхна много.Дори не помисли да се разкрие, а се прикри със Санем и Хайдун. Само когато беше сама в тях се чудеше как да му каже и ако му каже е сигурна че той няма да е с нея.
Рейтинга съм го сложила в предната тема- инфото е за 1 и 2

# 22
Да разбрахме се за цвета Simple Smile ..  извинете ме , но аз трябва  да ставам да си оправям нещата за училище за утре .. утре следобред ще се отбия .. довиждане и лека вечер Simple Smile ..

# 23
Снежка ти какво точно искаш за подписче  Laughing нали знаеш че имам магазинче ако искаш да потърся нещо ,аз и на Тинчето съм обещала нещичко  Wink

# 24
И аз мисля да ходя да си оправям нещата за даскало утре ми почват мъките поне съм 2ра смяна ама не ми се ще хич да съм 2ра смяна много ми е изморително нали съм стара баба  Hug Hug Hug Hug Hug Хайде баба след малко ще е тук ако ли не по-късно за сега лека вечер милички Hug Hug Hug Hug

# 25
Снежка ти какво точно искаш за подписче  Laughing нали знаеш че имам магазинче ако искаш да потърся нещо ,аз и на Тинчето съм обещала нещичко  Wink

Ами аз подписчето засега няма да си го сменям, но благодаря за предложението.  Hug Hug Hug
Ще си сменя аватара с една от снимките на Хазал от Беяз. Но, ако откриеш нещо по-добро...знам, че дрехите ти са бутикови.

# 26
# 27

ooooh!Това, к' е за Тинчето още ли не са го пуснали. То тр да е едно от 1-те.  Whistling

# 28
  • в очите на дъщеря си
Снежка ти какво точно искаш за подписче  Laughing нали знаеш че имам магазинче ако искаш да потърся нещо ,аз и на Тинчето съм обещала нещичко  Wink

ooooh!Това, к' е за Тинчето още ли не са го пуснали. То тр да е едно от 1-те.  Whistling

ами и аз така викам ама няма ,  Crossing Armsама само как се беше изпотил във фитнеса ...............и после кака как ще го изкъпе Embarassed Embarassed Embarassed

# 29
violetkaa , ако не е нахално от моя страна ..Може ли и на мен да намереш някое хубаво гифче с Емирчо ? Heart Eyes Или ,за да не те затруднявам може просто да дадеш линка от където ги намираш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт