Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 737
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Не знам снощи как е било, но си права, че голямо затишие става вечер.  hahahaАз си говоря, ама няма много ефект. Двечките си приказваме Mr. Green и от време на време някой се подава. Thinking

напоследък , нещо много сме уморени и ни се отразява и във форума

то и аз се чувствам като парцал, и след малко и аз ще пътувам

Има нещо такова. Пролетна умора ни гони. Само дъщерята неуморна  Mr. Green, посреща гости.

направо , сме се уморили и то много
Офф както сега ми заговори за умора  ooooh! и си представям колко неща имам да свърша утре, чак лошо ми става. Уж каза, че сме били всички млади тука, hahaha ама не си личи много. Всички се оплакваме.

# 661
Ако ви кажа че снощи и в неделя кога легнах ще кажете че не съм аз в неделя легнах 00:00 а вчера 23:15 Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама щото нямаше нет ама сега съм до 00:00 и няма мърдане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е как се оправяш сутрин. #Crazy Не ставаш ли рано? Защото обикновено до 1, 2 си стоиш. Laughing

# 662
Не Сис мила аз съм 2ра смяна целия срок Hug Hug Hug Hug

# 663
Спа до 11 или до 11 без нещо ям оправям се и отивам на даскало  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 664
  • в очите на дъщеря си
Аз се паркирах в леглото , че нещо ми е много студено и си пиша с вас чрез тела

направо се чудя какво съм правила до сега без такъв телефон

# 665
Аз нямам моя обикновен  Joy Joy Joy Joy

# 666
Аз се паркирах в леглото , че нещо ми е много студено и си пиша с вас чрез тела

направо се чудя какво съм правила до сега без такъв телефон

Не ти е бил толкова необходим досега, ама откакто ни познаваш  Mr. Green все по-често се налага. hahaha

# 667
  • в очите на дъщеря си
Хайде лека нощ на всички Hug нямам сили повече , а и очите ми се затварят

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 08:19 от tina86

# 668
Аз ще си лягам. Благодаря за компанията, душко  Hug Не знам кога ще ви навестя пак Rolling Eyes, по възможност по-скоро.

Лека  Hug

Заедно сме писали.  Mr. Green

# 669
 Cry Cry CryНяма ли тука жива душа

# 670
Лека и от мен! Това го копнах от темата за ЗП, мисля, че е много подходящо за нашето филмче.   "Истината наранявала, ама да не би лъжата да лекува?"- казва Кари Брадшоу.
Всички живеем в лъжа. Ти също. И аз. И всички знаем,че истината понякога много боли и наранява. И въпреки това искаме истината. Но не винаги самите ние я казваме. Намираме оправдания и я крием. Така било по-добре за всички. А живеейки така...ще се научим ли някога да обичаме истински. По дяволите! Ще живеем ли някога истински!

# 671
  • Варна
Да затворя, че утре някой трябва да отвори... Joy Joy Joy Joy
Лека нощ Фемирки !!!

# 672
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

# 673
  • Варна
Отчет за свършената работа

Както знаете епизодите 1 ,2,3 бяха преведени от Еми   bouquet а епизод 6 беше преведен от Мери   bouquet След общите ни усилия имаме преведени вече 5 и 7 епизод Габи превежда 8 епизод а   bouquet от 9 епизод имаме преведена първа част от Мимето   bouquet От епизод 4 ни трябва някой който разбира турски да преведе 7 и 8 част защото ги няма на английски  newsm78
Благодаря на всички които превеждат

# 674
  • Варна
Честит рожден ден на рожденничката    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт