Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 677
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
  • в очите на дъщеря си
как е народа Hug

# 721
  • в очите на дъщеря си

# 722
Тук сме, ама нали трябва и да сготвим и да помагаме в домашните, затова от време навреме изчезваме. Аз между другото не очаквах чак толкова остро отношение на Зехра към Фери. Сега Фери и остава само да припадне на годежа, както в един друг филм  гледах за да не се осъществи, иначе се обезсмисля всичко, което видяхме като отношения между нея и Емир.

# 723
# 724
Аз между другото не очаквах чак толкова остро отношение на Зехра към Фери. Сега Фери и остава само да припадне на годежа, както в един друг филм  гледах за да не се осъществи, иначе се обезсмисля всичко, което видяхме като отношения между нея и Емир.
- и аз Crossing Arms Crossing Arms
  доста съм разочарована от сюжета Rolling Eyes Rolling Eyes,не ми се гледа за драми предизвикани поради зачитането на мюсюлманското лично и семейно право в наши дни,което съдържа ритуали и религиозно поведение,което се счита за най-важно ooooh! ooooh!Вярно е,че по този начин май живее 90% от населението в Турция,ама и Фериха като се съобразява с тези норми,а не протестира срещу тях-какво прави в университета newsm78 newsm78Като гледам колко е акъла и на бъдещия и годеник-ще се прости с ходенето на училище-той е като Реза и Зехра.Е, ако така продължава нашата героиня я виждам след някой друг месец бременна от мустака и затворена в къщи smile3511 smile3511

# 725
  • в очите на дъщеря си
момичета скочете в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт