Колко сте високи

• 35 839
  • 491
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
От кое място ги мерите краката, да си измерим и ние нашите?

# 421
  • София
Алиса, аз съм с твоите мерки + 2 см./кг. нагоре. Като бях млада до към 30 годишна възраст все имах комплекси, че изглеждам по-млада и не ме вземат на сериозно, но откакто минах 30-те си години се радвам някой като ме помисли за по-млада. Наскоро в автобуса една жена на моята възраст ме нарече момиченце, а гоня 50 години вече. С дъщеря ми, която е на 12г. сме с еднакви размери и това ми харесва сега на тази възраст.

И при мен е така, 1.56/46 кг, 30+ години и продължават да ми говорят като на малко дете. Понякога ми харесва, друг път ме дразни.

# 422
И на мен ми говорят на “момичето”, пък съм 1.70. Не е до ръст, а до маниер на говорене на отсрещния и естествено възраст. 15-20 годишен човек няма да ми каже така.

# 423
  • BG
От кое място ги мерите краката, да си измерим и ние нашите?

Магдена, от бедрената кост, поне така знам, или мястото, на което се слага шивашкия сантиметър за измерване обиколката на бедрата / да не се бърка с обиколката на ханша/.

# 424
  • Пловдив
Мерси. Понеже май срещам различни начални точки.

А, сега обърнах внимание - за мен обиколка на бедрата (двете) и обиколка на ханша винаги е било едно и също. Flushed Та явно и тук има различни подходи. Кое къде е според теб? (Сори за разводняването, ама тя темата е такава.)

# 425
  • BG
Обиколката на ханша се измерва като шивашкия сантиметър се слага отзад на изпъкналата част на дупето, а отпред крайчетата му се вдигат на 3 см. под пъпа. Обиколката  на бедрата се снема само хоризонтално.

От бащина страна съм от шивашка фамилия, затова ми е по - лесно да се изразявам така.

И аз малко да разводня темата - пловдивчани сте много готини хора. Имала съм служебни контакти през годините с твои съграждани. И града ви харесвам, само дето се стига много трудно от нашия до вашия.

# 426
За дължината на бедрата се измерва разстоянието от пъпа до долу, на пубиса.
Гледах едно предаване за манекенки ли беше, танцьорки ли, не помня.
И разбрах защо със сестра ми сме на едни и същи кила, сантиметри, пък тя изглежда по - секси. Разстоянието и е по- голямо и бедрото и изглежда по- дълго.

# 427
  • Пловдив
Мерси. Значи аз наричам обиколка на ханша това хоризонталното. Дори не съм знаела, че има и друго съдържание. В далечните години, когато единични пъти съм ходила на шивачка, също не съм обърнала внимание какво ми мерят.

# 428
# 429
Мерси. Значи аз наричам обиколка на ханша това хоризонталното. Дори не съм знаела, че има и друго съдържание. В далечните години, когато единични пъти съм ходила на шивачка, също не съм обърнала внимание какво ми мерят.
На мен точно този филм ми даде отговорите.
Логично е да е така. Има си издължени мадами, те показваха точно как ги мерят. по- малкото сантиметри точно там, в тази зона, са определящи. От пъпчето до долу разстоянието явно дава тази сексапилност.
Щото може  и висока да е дамата, ама като и е плитко тазчето, пак не е съразмерна. Както и обрантото- по- нисичка, но с голямо отстояние между пъпа и долната част , си е секси мацка.
То това ти е и визията за дупето.

# 430
  • BG
Крака къси или дълги, това няма никакво значение. Всичко, което не си харесваме може да бъде прикрито с добре ушити дрехи-дали са по поръчка или конфекция не е толкова важно. Хватката е да намериш фирма, която си изпипва детайлите , или ако в градовете ви има фирмени магазини на такива като при нас в Силистра  погледнете и там. В магазините им обикновено има по 3-4 бройки от ишлемето на достъпни цени. Дрехите на русенските фирми също са добри.

Навремето баба ми се измъчи с официална рокля на клиентка с крушовидна форма на тялото. Клиентката беше снаха на нейна приятелка " от румънско " както тя се изразяваше, и не можа да откаже. Широкият ханш се омекоти с визонена наметка , огърлица от перли  и прическа на кок от талията нагоре. Важното е да се намери баланса между двете части на тялото хоризонтално или вертикално.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 16:42 от Вивиана Енева 634968

# 431
Няма значение дължината на краката, ама друг път. Че някой може да е красив и с къси е отделна тема.

Каква е логиката по-дългия торс, ако правилно разбирам разговора (дължина от пъп до пубис), да е признак за сексапил? Дължината от пубиса до петите вече е друго нещо.

# 432
  • BG
То и аз не разбрах каква е логиката. От пубиса до петите ми е ясно. Разстояние пъп-пубис се нарича дълбочина на ханш и има значение само при кройката на панталон. Аз пак го избивам на шивашка терминология, за което се извинявам. Хватката при панталоните пък, е да бъдат с една идея по-висока талия, което оптически издължава фигурата. Обувки на тънък ток също за по-ниските мадами.

# 433
Аз споделям лични впечатления, които на база на това филмче ми дадоха отговор . Мерихме се тогава, ами тя има поне 5 санта повече разстояние. И талията и е по-високо разположена, и общата визия е различна. Дупето и започва по- отвисоко. И общото впечатление е различно. Иначе нямаме разлика в дължината на бедрото, но има значение това разстояние. Помислете само- ако се мери от пубиса бедрото, а тазът е  къс, как стои едно тяло-дълги крака, малък таз, не е като тазчето да е по- издължено.
Както и да е.
Виждала съм момичета, с хубави тела и дълги крката, ама други изглеждат по- секси при същия ръст и тегло. Зависи откъде се мери бедрото. Според мен, не от пубиса, а от кокала на таза.

# 434
  • София
Аз не разбрах как се мери крак. От кокалчето ли или от тазобедрената става надолу, или от сгъвката при скута (пубиса)?

Общи условия

Активация на акаунт