Колко сте високи

• 35 808
  • 491
  •   1
Отговори
# 45
  • София, център
Хайде и аз - 1,80!

Нося си високи токове и си свиркам.
Ама и на мен мъже под моя ръст с токчетата ми малеят, някакси не ми стоят сериозно  Mr. Green

# 46
164 sm  Добре ми е така, не обичам високи токове Laughing

# 47
173 см. съм и обожавам обувки с холандски ток или танкчета, а и далеч не съм дребна, но пак не успявам да догоня половинката, с когото ме делят точно 20 см. и до него винаги се чувствам малка и крехка /дори и през бременността, когато бях заковала малко под 3-те цифри/.

# 48
160/43. Дребно и вредно.

# 49
1,60-ниска съм

# 50
  • Winterfell
Абе знам ли и аз  LaughingЕдин път съм 158,друг 160,трети 163...Там някъде съм.Зависи с какви чорапи съм.Високи токове обичам,но рядко ми се отдава възможност да сложа.

# 51
Абе знам ли и аз  LaughingЕдин път съм 158,друг 160,трети 163...Там някъде съм.Зависи с какви чорапи съм.Високи токове обичам,но рядко ми се отдава възможност да сложа.

Аз избирам най-голямата цифра  Laughing

# 52
1 и 60 см/42 кг.
Токове посмъртно не обувам.

Понеже гаджето ми е високо приличаме на Гърга Питич и Буба Мара.  Joy

Не знам на двете картинки дали се вижда разликата, но тези които са гледали филма знаят.

# 53
  • Варна
175, ама това да ми е проблема! Минимални килограми - 58, максимални - 85. Сега съм далеч от минималните, но не съм съвсем близо и до максималните. Номер обувки - 39. Коса - къса.
Ази, то много хубаво нещо са фините китки, глезени и шия, но те задължават да си слаб, за да изглеждат добре - сега изглеждам така, все едно всеки момент ще се килна. И се оплаках, и се пофалих - чакам тема: колко ви е съотношението талия/ханш, та да взема приз!

# 54
то много хубаво нещо са фините китки, глезени и шия, но те задължават да си слаб, за да изглеждат добре

Ахам, аз затова изпадам в потрес като мръдна 2 кг нагоре, ако ще и от течности само да е.

# 55
  • София
168-170/ 57 кг.
И аз умирам за токове и платформи и мразя ниски мъже.

# 56
  • Варна

Да ги мразя, да ги мразя, колко да ги мразя - миньонките са прецапали де що високо има! Природен баланс, к'во да правиш.

# 57
175, ама това да ми е проблема! Минимални килограми - 58, максимални - 85. Сега съм далеч от минималните, но не съм съвсем близо и до максималните. Номер обувки - 39. Коса - къса.
Ази, то много хубаво нещо са фините китки, глезени и шия, но те задължават да си слаб, за да изглеждат добре - сега изглеждам така, все едно всеки момент ще се килна. И се оплаках, и се пофалих - чакам тема: колко ви е съотношението талия/ханш, та да взема приз!
Ментова, ти съвсем като мен Simple Smile
58 ми е съвършеното тегло, нямам идея защо, хора с по 50кг изглеждат по-пълни от мен.
И това, качено на много фини кости, със съответните му тънки китки и глезени.
Тази структура е малко необичайна, за това и трудно се намират хубави дрехи - дънките примерно ако стават на дупето, на талията зеят. Изобщо зор.

Сещам се за точна дума на англ - distinct body curves, ясно очертано тяло, май такъв ефект се получава при тези обстоятелства.
Нещо такова:

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 11:46 от Анонимен

# 58
Аз май ще държа първенството в долния регистър - 152 см/41кг. Джобна  Laughing

Тц, 150 см. / 40 кг съм  smile3534

# 59

Да ги мразя, да ги мразя, колко да ги мразя - миньонките са прецапали де що високо има! Природен баланс, к'во да правиш.

Хммм, природен баланс. Излизала съм с мъж на моята височина - даже май беше 2-3 см. по-нисък. Не ми беше удобен. Даже на моменти изпитвах неистово желание, когато съм на токчета, да го плясна по темето. Не издържах - не, че го ударих, де. Просто ми писна да ходя с равни обувки и останахме приятелчета. Той пок продължи да си пада по по-едри от него жени. Съпругата му е малко по-висока и с около 4-5 кг. по-тежка от мен. Важното е, че се обичат и разбират, а децата са им много хубави. И високи...

Общи условия

Активация на акаунт