Колко сте високи

• 35 845
  • 491
  •   1
Отговори
# 105
164 см. съм висока.
Гледам и номер обувки споделяте, моят е 36.
Ходя с всякакви височини обувки, според случая. В ежедневието предпочитам ниски.
Високи обувки нося понякога, защото просто харесвам обувката и вида й.

# 106

Ха,и аз почти де, саааамо с един сант съм по височка,но пък съм същите килограми! Не знам за вас,ама аз изглеждам твърде кльощава(незнам кое колко ми тежи,но всички кокали ми се виждат Crazy ),а за обувчетата съм 37номер!

Е то си е до структура..
Кльощава не изглеждам - ако съм в границата 48-50 кг, падна ли под - добивам вид на гладна котка. Ако пък я мина, ставам сочна..)
Миши съм я виждала - перфектна си е.

# 107
Ох,за килограмите които имам съм много,много ниска Embarassed

# 108
Гледам обсъждате обувки и дрехи. Аз с обувките нямам проблем, а с панталоните и полите. Всичко виси или се върти по мен. Тръгна ли да търся костюм пък ми се доревава зверски.

# 109
  • София
Гледам, че и килограмите се обсъждат. На моя ръст от 175 см до 25-годишна си стоях все на 54 кг и си бях бая слабичка (баш манекенка  Mr. Green ). После благодарение на противозачатъчни качих доста, но като позаслабнах и заковах на 62 кг изглеждах много добре. Сега отново съм с килограми отгоре, той като качих прилично по време на бременността, но се боря упорито  Grinning Като стана 65 кг ще си отдъхна!

# 110
Гледам обсъждате обувки и дрехи. Аз с обувките нямам проблем, а с панталоните и полите. Всичко виси или се върти по мен. Тръгна ли да търся костюм пък ми се доревава зверски.

Преди години в обедната почивка забърсвам набързо едно костюмче. Показвам го в работата, всички го харесват, какво да кажат, една колежка възмутено -  Това щеше да ми стане и на мен, защо ти си го купила. Което си беше чиста завист, защото тя беше съвсем миньонче. 

# 111
Да не мислиш, че аз не ти завидях за "забърсвам набързо..".  Embarassed
Колко пъти продавачки са ме гледали възмутено и аха да ме пратят при детските дрехи.

# 112
  • Пловдив
Аз съм 168-170, в този порядък. 50-51 кг. Нося 38 номер обувки. С нищо нямам проблем - нито с дрехи, нито с обувки. Винаги си намирам от всичко. Нося много малък номер дрехи, но общо взето си намирам. Даже напоследък от разпродажбите правя жестоки удари, защото само моят номер си стои самотен и очакващ ме да го закупя на безценица.  Laughing

Винаги съм на висока обувка. А напоследък даже /покрай новите моди/ на много бисока. Около 10-12 см. са ми обувките. Не нося високи обувки, за да съм по-висока, а защото така кракът, а и цялата фигура, изглеждат по съвсем различен начин. С ниски обувки съм само през уикенда с децата.

# 113
Аз също винаги съм на високи обувки около 10-12 см.Имам само един чифт маратонки и едни сандали с равна подметка ,всички  други са ми  високи.Бях девети клас , когато  си купих първите токчета и от тогава не съм слизала на ниска обувка,освен ако не спортувам или не ходя някъде в планината. А и половинката е висок 190 см и някак си ще изглеждам нелепо до него с моите 168см, а иначе поне го докарвам до 180см с токчетата. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:00 от Te amo

# 114
Чета Топъл мед и пчелен восък на Марисол.  Когато Пилар тръгва към магазина с маратонки, майка й й казва - Да пазаруваш ли отиваш, или да чистиш магазина.   Но ако в Щатите отидеш с високи обувки в магазина, няма да си помислят нищо добро.

# 115
Чета Топъл мед и пчелен восък на Марисол.  Когато Пилар тръгва към магазина с маратонки, майка й й казва - Да пазаруваш ли отиваш, или да чистиш магазина.   

Готино..)
Аз на ниска обувка съм само във фитнеса.
Просто имам паднал свод и не мога на ниска или равна.
Джапанките ги слагам само пред плажа..)

# 116
Аз май ще държа първенството в долния регистър - 152 см/41кг. Джобна  Laughing

Hug Hug Hug

И аз съм толкова. Laughing Laughing LaughingИмам проблем с обувките-35 номер и доста често с дрехите и сутиените,малка обиколка и по-голяма чашка  ooooh!. Преди да родя бях 60 кг. и направо се търкалях.  Joy
А,и като гледам не съм единствена с тия размери... Mr. Green
И да допълня,не нося високи обувки,само ниски.Мъжа ми не е висок-178 см,но съм имала доста високи гаджета  Whistling

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:12 от Вещи в занаята

# 117
Просто имам паднал свод и не мога на ниска или равна.
Джапанките ги слагам само пред плажа..)

Аз също, и джапанките си ги търся издигнати на платформа. И в къщи ходя с такива. Но това са 5-6 см. 

# 118
А на мен и 35 номер обувки са ми големи. ooooh!
Обикновено търся такива с каишка на глезена, а петата винаги стърчи отзад. Понякога се класирам за 34-ти детско, ако попадна на сносен модел.

# 119
Гледам че обсъждате килограмите. Не знам как с 48-50 не се чувствате кльощави. Аз години наред бях 48-50кг. Миии сега съм 52кг. обаче по-добре се чувствам, преди много ама много слаба се чувствах... не знам що така. Вярно и че е до структура. Дребнкоста съм т.е. не би трябвало да тракам, но пак ми изглеждаше слаботелесно. Сега се чувствам по-добре... въпреки че разлика е само 2 кг има си видима разлика.

Общи условия

Активация на акаунт