Колко сте високи

• 35 820
  • 491
  •   1
Отговори
# 90
И аз така - 178 см и обувки 40 номер. Да ви питам как за Бога си намирате дрехи? Такъв проблем ми е да си намеря сако с достатъчно дълги ръкави или панталон, който да не се налага след това да нося на шивач да му отпуска подгъва. Grinning
Обувките са ми 41 ,а иначе 178см като вас. Дрехи и обувки само от чужбина сайтове си купувам ,има колекции "Петит" за нисички и "Талл" за високи жени.

# 91
  • София
Още една дребна  Grinning 158 на 50 кг. Гледам оплаквате се от панталони аз там с малко зор се класирам, но обувкитеее как да намеря хубави дамски 35-ти номер - това е мисия невъзможна  Close. С мъжът ми обаче ако тръгнем заедно за обувки е ад, той е с 46-ти номер  Laughing изнервяме се и двамата, защото никой не може да си намери и е страшно покрай нас.

# 92
  • София
И аз така - 178 см и обувки 40 номер. Да ви питам как за Бога си намирате дрехи? Такъв проблем ми е да си намеря сако с достатъчно дълги ръкави или панталон, който да не се налага след това да нося на шивач да му отпуска подгъва. Grinning
Обувките са ми 41 ,а иначе 178см като вас. Дрехи и обувки само от чужбина сайтове си купувам ,има колекции "Петит" за нисички и "Талл" за високи жени.
И аз съм 180 см, но нямам проблем с дрехите, намирам си без проблем. Не знам защо при вас се получава така.
За обувките, нося 39-ти номер, но имам познати с 41 и 42 и те вече наистина имат проблем с намирането на официални и по- елегантни модели.

# 93
# 94
  • София
И аз съм 168 см. 57 кг се чувствам най-добре, сега съм на 6-7 от тях, ама ще ги настигна де   animal037
Аз също съм с ханш към 100 и талия 70, ама това се дължи на "бразилското дупе", което не винаги ми харесва.

# 95
167 см, 49 кг

# 96
# 97
  • София
Иха...
Аз "стърча" с 1 см над вас ама пък трябва сериозно да помисля над сегашните си кг  Naughty

# 98
1.53 съм "висока" Mr. Green

# 99

Ха,и аз почти де, саааамо с един сант съм по височка,но пък съм същите килограми! Не знам за вас,ама аз изглеждам твърде кльощава(незнам кое колко ми тежи,но всички кокали ми се виждат Crazy ),а за обувчетата съм 37номер!

# 100
  • Варна
Стройно моньонче около 160 см.  Simple Smile Килограмите не са важни, щото при мен дезинформират.
Чудя ви се на високите.... От какъв зор искате да носите високи токове? Ние, дребните, се наказваме с тях в желанието си да имитираме дълги крака, вие като си ги имате по рождение, какво целите? Simple Smile

# 101
163-4 някъде. Обичам високи токове, но само от време на време.

# 102
  • София
Стройно моньонче около 160 см.  Simple Smile Килограмите не са важни, щото при мен дезинформират.
Чудя ви се на високите.... От какъв зор искате да носите високи токове? Ние, дребните, се наказваме с тях в желанието си да имитираме дълги крака, вие като си ги имате по рождение, какво целите? Simple Smile
Независимо от ръста женските крака винаги изглеждат по- добре на ток.

# 103
161см и 46 кг. Харесвам си много ръста.  Mr. Green И много ходя с ниски обувки. И май нямам гадже под 180.  Blush

# 104
172 с 41 номер обувки. Направо ви завиждам как може да има такива високи жени с малък номер на обувките.

Общи условия

Активация на акаунт