Колко сте високи

• 35 815
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Като чета ток доста от вас са височки, аз защо не попадам на такива хора в обкръжението си. Около 174 съм и повечето хора около мен са по-ниски.

# 76
  • София
175 см съм висока. Надявам се и детето ми да е от дългичките. Като малка бях доста комплексирана от височината си, особено в строя в часовете по физическо  Mr. Green А то всъщност да си висок си имало и предимства, както установих по-късно.

# 77
И се оплаках, и се пофалих - чакам тема: колко ви е съотношението талия/ханш, та да взема приз!

е, че няма ли вече такава тема? Thinking

# 78
Като чета ток доста от вас са височки, аз защо не попадам на такива хора в обкръжението си. Около 174 съм и повечето хора около мен са по-ниски.
И аз съм с такова впечатление, но тук друго се оказа:)

# 79
  • София
Може - не може - факт е. Винаги съм знаела, че съм 175 см. Сега ще ме карате да си изровя и картона от училище да видя какво пише. Пораснах ударно на 11-12 и от 13 годишна не съм мърдала нито на ръст, нито на размер обувки (40 номер).

Преди месец се мерих, преди да ида да си извадя международен паспорт.

Но има и друго - като дете свирех на пиано и стоях съвсем правилно, не се прегърбвах. От гимназията обаче съм все пред компа изгърбена, може би и това оказва влияние....

... Или остарявам... Thinking

... Или задникът ми ме дърпа със страшна сила надолу... Laughing

# 80
  • София

... Или задникът ми ме дърпа със страшна сила надолу... Laughing

Joy
Ще те премеря следващия път като се видим (записвам си да си нося метър).  Mr. Green

# 81
168см/52 кг, съразмерна брюнетка /да уточня, че гледам така се прави Mr. Green/. Laughing
Абе Клеми, много си ми позната бе жена...седя и си блъскам главата, дали наистина те познавам или просто познато ми изглеждаш. newsm78

# 82
  • София
168см/52 кг, съразмерна брюнетка /да уточня, че гледам така се прави Mr. Green/. Laughing
Абе Клеми, много си ми позната бе жена...седя и си блъскам главата, дали наистина те познавам или просто познато ми изглеждаш. newsm78

Ами...знам ли.  Grinning На форумски партита идвала ли си?

# 83
  • София
179 см.  Peace , а обувките - 40-ти номер. Килцата ще ги премълча  Simple Smile

# 84
И аз така - 178 см и обувки 40 номер. Да ви питам как за Бога си намирате дрехи? Такъв проблем ми е да си намеря сако с достатъчно дълги ръкави или панталон, който да не се налага след това да нося на шивач да му отпуска подгъва. Grinning

# 85
Стана ми интересно нещо...за манекенките ханшът трябва да е 90, а вашия колко е? Защото при тея висини сигурно сте истински манекенки, а по-ниските , как са???

# 86
  • София
И аз така - 178 см и обувки 40 номер. Да ви питам как за Бога си намирате дрехи? Такъв проблем ми е да си намеря сако с достатъчно дълги ръкави или панталон, който да не се налага след това да нося на шивач да му отпуска подгъва. Grinning
Никак не е лесно Simple Smile Работата ми изисква по официално облекло и си е голяма мъка докато намеря подходящо сако или панталон. Лощото е, че не винаги мога да купя това, което ми харесва, а трябва да се съобразя с това, което ми става  ooooh!
Аз лично трудно си намирам и обувки по мой вкус -имам предвид официални, с ток, но да е не повече от 5-6 см. Обувките, които ми харесват обикновено са поне с 8 см. ток, а това определено ми е много.

# 87
  • На морето!
Аз съм 167, между 50 и 54кг., зависи кога се тегля. Мъжът ми е 186-188, там някъде, носи обувки 46ти номер и доскоро трудно си намираше такива, които да му харесват и да му стават.

# 88
  • Варна
176/65 кг.За темата си мерих ханша -98  Laughing : ако не греша как се мери всъщност....
Номер на обувки 39, с токове не ходя, не ми е удобно, а и имам достатъно дълги крака  Mr. Green

# 89
  • София
Стана ми интересно нещо...за манекенките ханшът трябва да е 90, а вашия колко е? Защото при тея висини сигурно сте истински манекенки, а по-ниските , как са???

Аз имам много широк ханш, откакто бременях - 100 ханш на 65-70 талия. Това, което ми става на ханша, ми е огромно в кръста. Нося основно плитки дънки и "ниски" (къси и прави) поли, но с официалните панталони ми е много трудно, добре че рядко ми се налага в момента да нося. Виж, токчетата са ми голяма мъка, обичам да нося високи обувки, ама стърча като дъска. Да не говорим и че трудно си намирам елегантни обувки 40 номер, които да не струват една заплата ... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт