ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 492
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
И що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с нея, като е толкова всемогъща?

Извинявай, госпожице, но що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с традиционната медицина, като толкова я почиташ? Какво само ги прехвърляш я на хомеопатите, я на ГНМ, я на някой друг... Значи трад. медицина знае само да уврежда, пък после ги пращай на останалите "шамани" да ги лекуват...  Rolling Eyes 

# 241
И що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с нея, като е толкова всемогъща?

Извинявай, госпожице, но що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с традиционната медицина, като толкова я почиташ? Какво само ги прехвърляш я на хомеопатите, я на ГНМ, я на някой друг... Значи трад. медицина знае само да уврежда, пък после ги пращай на останалите "шамани" да ги лекуват...  Rolling Eyes 

Аз къде съм казала, че конвенционалната медицина е добра? Да, тя не може да се справи с много заболявания. Ако някоя медицина претендира да е по-добра, как би могла да си аргументира претенциите освен чрез успешно лекуване там, където конвенционалната е безсилна? Ако може да лекува рак  - прекрасно - нека видим как лекува!

изводът и от двете е, че нищо не спира еволюцията, само я тласка в една или друга посока...  Laughing

точно това имах предвид, радвам се, че някой най-после разбра какво искам да кажа!

Защо казвам всичко това: защото когато нещо не е достатъчно добро, по-добре да признаем, че не е и да разгледаме какви са проблемите, за да се подобри; да говориш врели-некипели за еволюционна полза или вреда от ваксините само отклонява вниманието от реалните проблеми. не виждам защо го правят, освен да си рекламират шарлатаниите.

# 242
Разбрала съм какво искаш да кажеш ли!?  Laughing   Може да не съм "доктор на науките" или там каквато дивотия беше, но съм биолог - да кажем, че поназнайвам туй онуй за еволюцията и без твоя помощ...  Wink

Аз къде съм казала, че конвенционалната медицина е добра? Да, тя не може да се справи с много заболявания.

Защо казвам всичко това: защото когато нещо не е достатъчно добро, по-добре да признаем, че не е и да разгледаме какви са проблемите, за да се подобри;

Би ли казала с кои точно заболявания се справя конвенционалната медицина? И кога тази същата медицина ще вземе да си признае, че не е достатъчно добра и да разгледа какви са й проблемите, че да се подобри? Няма да е лошо конвенционалната медицина да престане с шарлатаниите, както казваш, но надали...  Laughing

# 243
Найс, унаследяването....За миазмите ли става въпрос? Embarassed Embarassed Embarassed Сори за тъпия въпрос, но знаеш нездравото ми любопитство по този въпрос

Мече ,  Hug, именно за тях ! Любопитството ти е не само здраво , но и здравословно  Wink.

Няма нужда аз да "тласкам" науката накъдето и да било . Един друг човек е свършил работата Peace , откривайки метод , който отдавна помага на много хора . И хич не е мислел за пари и награди . Peace Всичко е описано в хомеопатичната теория , доказателствата са всички излекувани  . Други просто не са необходими , методът работи , това е достатъчно .

Може ли да се повлияе с хомеопатия или с нещо друго хиперактивност, резултат от ваксини??

Такива случаи са почти ежедневие и се повлияват много успешно .  Peace

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 18:44 от nice

# 244
Ми примерно с едрата шарка се е справила, туберкулозата се среща рядко в развитите страни, малко хора умират от пневмония днес в сравнение с на времето ... инфекциозни болести които общо взето някога са били смъртоносни сега са лечими с антибиотици;

Ти може да поназнайваш за еволюцията, но други хора от форума определено боравят доста свободно с нея - към тях бяха насочени постовете ми, а не съм мен. Надявам се, че не подкрепяш противоречивите тези, че ваксините хем не са ефективни, хем са вредни, хем "спират" еволюцията? Simple Smile

# 245
Eй, аман от тая едра шарка.... Не разбрахте ли, че нищо не е изчезнало!!! Медицината е изтребила вируса ли, че вече няма такова заболяване?

В природата нищо не се губи, а само преминава от една форма в друга!

# 246
Ми примерно с едрата шарка се е справила, туберкулозата се среща рядко в развитите страни, малко хора умират от пневмония днес в сравнение с на времето ... инфекциозни болести които общо взето някога са били смъртоносни сега са лечими с антибиотици;

Питах какво лекува традиционната медицина, а шарка със сигурност не лекува...  Wink  Туберкулозата, би трябвало сама да знаеш, набира скорост точно в развитите страни... Хората, които не умират от пневмония, щото тр. медицина ги била излекувала, умират от други заболявания, които се явяват странични ефекти на лекарствата... Баба ми например има карцином на черния дроб, не защото е алкохоличка, а защото й "лекуват" куп други неща като високо кръвно и прочее - сега вече й "лекуват" и карцинома, пак с шепа хапчета...  Кои са тези инфекциозни болести, които са били смъртоносни, пък сега се лекуват с антибиотици? Че аз се сещам за един най-обикновен грип, който традиционната медицина не лекува, ама хич...

Ти може да поназнайваш за еволюцията, но други хора от форума определено боравят доста свободно с нея - към тях бяха насочени постовете ми, а не съм мен. Надявам се, че не подкрепяш противоречивите тези, че ваксините хем не са ефективни, хем са вредни, хем "спират" еволюцията? Simple Smile

Ваксините не са ефективни, със сигурност са вредни, но според моето разбиране за еволюцията, нищо не я спира... Факт е обаче, че Дарвиновата еволюция не е единствената еволюционна теория, да не казвам, че и нея я дъвчат като дъвка... Тъй че, когато спориш с някой за еволюцията, първо го попитай коя еволюционна теория подкрепя...  Laughing

# 247
Хоп...  Laughing

Извънредна имунизационна кампания за полиомиелит започва на 20 април

Прочетох новината на около 15-тина места и никъде не пише дали с жива или умряла ваксина ще имунизират... А ние, както вече знаем, има поръчани от МЗ около 100 000 живи ваксини... Какво ли ще правят с тях...  Wink

П.С. Вижте пък тук - http://www.aop.bg/case2.php?mode=show_doc&doc_id=431958&newver=2

Поръчка (Договор) №: РД-17-140 / Обособена позиция №:3 / Заглавие:Договор за доставка на биопродукти по обособена позиция № 3 Ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б – Infanrix-IPV+HIB powder and suspension for suspension for injection 1 vial+1 pre-filled syringe+2 separate needles

Май май ще заменят безплатния Пентаксим, с безплатен Инфанрикс...  Laughing

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 13:50 от stelt77

# 248
Цитат
Ако някоя медицина претендира да е по-добра, как би могла да си аргументира претенциите освен чрез успешно лекуване там, където конвенционалната е безсилна?

Ти ако откриеш начин,метод,с който да лекуваш рак за няколко часа,мислиш ли,че медицинското лоби ще те допусне да го патентоваш?
Всяко едно откритие,което пречи на в момента господстващата медицина да печели пари не се зачита.
Но това трябва да ти е ясно.
Ако прасетата при месаря започнат да се бунтуват,дали ще се хареса на месаря?

# 249
  • Пловдив
Хоп...  Laughing

Извънредна имунизационна кампания за полиомиелит започва на 20 април

Прочетох новината на около 15-тина места и никъде не пише дали с жива или умряла ваксина ще имунизират... А ние, както вече знаем, има поръчани от МЗ около 100 000 живи ваксини... Какво ли ще правят с тях...  Wink

П.С. Вижте пък тук - http://www.aop.bg/case2.php?mode=show_doc&doc_id=431958&newver=2

Поръчка (Договор) №: РД-17-140 / Обособена позиция №:3 / Заглавие:Договор за доставка на биопродукти по обособена позиция № 3 Ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б – Infanrix-IPV+HIB powder and suspension for suspension for injection 1 vial+1 pre-filled syringe+2 separate needles

Май май ще заменят безплатния Пентаксим, с безплатен Инфанрикс...  Laughing

Ние нямаме ваксини, но винаги ме е било страх точно от полиомиелита  Sad Има ли реална опасност  на този етап?

Вече я смениха ваксината Пентаксим с Инфлорикс  Peace

# 250
Каква е разликата между досегашния Пентаксим и този Инфанрикс?

# 251
Каква е разликата между досегашния Пентаксим и този Инфанрикс?

Различна е фирмата производител...

# 252
Ясно, търгчето е спечелено от друг...

# 253
Ние нямаме ваксини, но винаги ме е било страх точно от полиомиелита.
Има ли реална опасност  на този етап?
Вече я смениха ваксината Пентаксим с Инфлорикс
От полиомиелит ли те е страх? Ако да - питай лекарката ти как точно се разболява човек от тази "болест", но имай предвид, че и той не знае точно как, кое, защо и ще  започне да те вербува за .. охххх, наистина, не трябва да им се връзваме на докторите!

Пентаксим сменен с Инфлорикс!? От къде ти е инфото?

edit:
Да не е от тук

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 15:34 от chukchi

# 254
  • Пловдив
Ние нямаме ваксини, но винаги ме е било страх точно от полиомиелита.
Има ли реална опасност  на този етап?
Вече я смениха ваксината Пентаксим с Инфлорикс
От полиомиелит ли те е страх? Ако да - питай лекарката ти как точно се разболява човек от тази "болест", но имай предвид, че и той не знае точно как, кое, защо и ще  започне да те вербува за .. охххх, наистина, не трябва да им се връзваме на докторите!

Пентаксим сменен с Инфлорикс!? От къде ти е инфото?

От познат, който е представител на GlaxoSmithKline , а и от нашия педиатър  Peace

Как става заразяването, можеш ли да ми обясниш?

Общи условия

Активация на акаунт