ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Ох, моля ви се с това Манту..... Tired На малкото ми дете белегът все така се активизира, този път даже "се опита" да се възпали....И РАЗБИРА СЕ КАКТО ВСЕКИ ПЪТ, 3-4 дни след "активирането" на бцж белега детето изведнъж започва да кашля и се разболява.
ХА МЕРСИ за "така гради имунитет" Stop

Мече , мъжа ми беше с такъв белег ,едно огроомно червено, опасано с кръвоносни съдове "копче" в продължение на 15 години .Разбира се , резултат от БЦЖ-реваксинация в 10 клас . След лечение , знаеш по кой метод Wink, "копчето" се стопи , а и много други неща претърпяха коренна промяна.

# 406
Ами, точно това е най-сладкото, нали? Ако не падне там и не пукне детето още докато му бият ваксионата, лекарят може до безкрайност да отрича причинно следственната връзка. А ако е зверски нагъл и незабавна реакция би отрекъл..
Моето здраво дете, три пъти прави мозъчен отток и виждаш ли, какво съвпадение!!! Все в деня на ваксинацията с Пентаксим.. Ама не е от Пентаксима, бе! Нищо, че в листовката си е описано.

# 407
Найс, благодаря. Да, знам. Натам вървим.

Цитат
Например, аз се разболях от грип след като за пръв път в живота си ядох индийска кухня
Цъ, индийците (като изключим лютото) ползват едни от най-полезните в света подправки - куркума, кардамом, къри и т.н.
Може саааамо да ти помогне индийската кухня. Освен това не готвят с олио - рафинирано и прочие Peace

Впрочем кардамомът е изключително полезен при диабет.

# 408
begem0t_, ако едно дете развие аутизъм след ваксина, то може и да си помислиш, че е случайност, но ако 10-100-1000-10000 деца развият аутизъм след ваксина, то това е ебати съвпадението...  Shocked   Ти само за един случай ли си чула? Я се разрови повече, свържи с родителите, ако щеш и им обясни как си въобразяват какво се е случило с децата им... По принцип съм мила и добра, майка съм и знам какво е да милееш за детето си, иначе бих ти пожелала сама да разбереш що е то увредено дете от ваксина... Няма да го направя, децата ти няма да са виновни, че си супер нагла и безочлива...

# 409
Цитат
все едно производителите на ротарикс да ти кажат, че ваксината не е ефективна. нали... 

Ето ти го пьрвото автоголче Peace

# 410

добре, защо тогава на моята позната детето е аутист без да е ваксинрано?

вижте тука, явно не само ваксините отделят фенол и живак  Shocked

http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-sauz-fenol-energospestyavasht … shki-8460295?nt=4

Може би защото използват такива крушки  Wink
Това казвам за да се подсетиш какво имах и имам предвид, ако пак не си разбрала  Crazy

# 411
Факт е, че хомеопатията помага, пък дали ще е с интервю или без... За бебета и малки деца е важно хомеопатът да говори с родителите, то е ясно че няма да взема интервю
 от бебе.
А и щом не вярваш на хомеопатите защото печелели пари от нея, значи на този принцип не вярвай и на лекарите и останалите с претенции в бели престилки, нали и те така си вадят хляба и печелят?

# 412
неможах да не споделя това с вас:
"...А за ваксините, казвала ми е нашата ЛЛ, че имунитет се изгражда на 24я час, 3ти, 7ми и 9ти ден - тогава може да се проявят странични ефекти като температура и др."
 Crazy дофторицата си има график за страничните ефекти  Laughing

# 413
Гледах за връзката на ваксините против свински грип с нарколепсията по "Здраве" на БНТ, на 33-та мин. е репортажът, ама пак замазват, не казват причините какви са точно и защо само тая за св.грип... Изводите си ги правим сами.
http://bnt.bg/bg/productions/95/edition/13820/zdrave_20_april_2011

# 414
begem0t_, ако едно дете развие аутизъм след ваксина, то може и да си помислиш, че е случайност, но ако 10-100-1000-10000 деца развият аутизъм след ваксина, то това е ебати съвпадението...  Shocked   

колко деца развиват аутизъм след ваксина по твои данни?

Факт е, че хомеопатията помага, пък дали ще е с интервю или без... За бебета и малки деца е важно хомеопатът да говори с родителите, то е ясно че няма да взема интервю
 от бебе. А и щом не вярваш на хомеопатите защото печелели пари от нея, значи на този принцип не вярвай и на лекарите и останалите с претенции в бели престилки, нали и те така си вадят хляба и печелят?

Питай класическите хомеопати, ако не ми вярваш - че интервюто е от ключово значение. Иначе ако ти дават лекарства може симптомите да затихнат, но това може да означава потискане, тъй че не се радвай много.

А за лекарите - не е съвсем същото защото носят наказателна отговорност за небрежност и некомпетентност, докато ако някой хомеопат ти умори някой близък недай боже - ходи си търси правата. Не че в Бг съдебната система работи особено, но поне с медицината имаш някакъв шанс, а с алтернативната - нула. Не че съм такъв фен на конвенционалната медицина, ако бях толкоз доволна от достиженията и нямаше да се занимавам с изследователска дейност. Просто казвам, че ако нещо изобщо може да помогне, ще да е тя; ако не може няма смисъл хората да си дават парите за напразни надежди. Като този Кристиян тука дето разправя на хората че някаквата германска нова медицина лекува рак със сода; лекува чушки. Нали се сещаш, че ако нещо беше ефективно срещу множествената склероза примерно chukchi нямаше да е в положението, в което е сега?

# 415
По повод плацебо ефекта и хомеопатията - кучето на съседите беше лепнало лептоспироза, от която обичайно се умира. Е, с алопатични лекарства нищо не стана, обаче с хомеопатия - за всеобщо учудване Грифин взе, че се оправи и макар и бавно, причинителя вече не се открива в кръвта му.

aхаха, и как по-точно хомеопата взе интервю на кучето? как му отбеляза симптомите, въобще къде в хомеопатичната литература е описано как се постига индивидуалния подход към животни  Rolling Eyes

а на nice не виждам защо да и вярвам за хомеопатията - тя с това си изкарва хляба, няма да каже нещо лошо за нея, я. предпочитам да черпя информация от независими източници Simple Smile все едно производителите на ротарикс да ти кажат, че ваксината не е ефективна. нали...  Peace

Нашествието на глупостта не спира .

Симптоми се снемат и с наблюдение . Wink Просто е ! Mr. Green

Как според теб се "снема" интервю от човек в кома ???

Питай колегите Wink , точно за това , защото питаш само когато и за каквото ти изнася .

неможах да не споделя това с вас:
"...А за ваксините, казвала ми е нашата ЛЛ, че имунитет се изгражда на 24я час, 3ти, 7ми и 9ти ден - тогава може да се проявят странични ефекти като температура и др."
 Crazy дофторицата си има график за страничните ефекти  Laughing

То почти като по църковния календар ги брои . Но от друга страна е факт , че при остри заболявания както и при интоксикации има такава периодичност на влошаванията , когато организмът е по-застрашен от усложнения или фатален изход . И ето ти извод - ваксинираните са насилствено интоксикирани и превърнати в болни . Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 07:31 от nice

# 416
Като този Кристиян тука дето разправя на хората че някаквата германска нова медицина лекува рак със сода; лекува чушки.

Еййй, простотия, ама до шия!!!! Ти къде видя Кристиян да напише точно това??? А???
Я вземи първо чети и гледай добре, после пиши глупости!

Цитат
А за лекарите - не е съвсем същото защото носят наказателна отговорност за небрежност и некомпетентност, докато ако някой хомеопат ти умори някой близък недай боже - ходи си търси правата.

А пък и тука колко си в грешка...... ooooh!

# 417
begem0t_, ако едно дете развие аутизъм след ваксина, то може и да си помислиш, че е случайност, но ако 10-100-1000-10000 деца развият аутизъм след ваксина, то това е ебати съвпадението...  Shocked   

Ставаш леко досадна - само леко...   Laughing   Аз данни нямам и не предлагам, не съм статистически център, но по твои данни явно децата развили аутизъм след ваксина са точно едно... Започвам да си мисля, че си сляпа и глуха... Айде, приемаме, че си глуха, но ако си сляпа, какво правиш в този форум...  Whistling  Що се не завлечеш в темите за децата с увреждания, да питаш родителите кое дете кога е проявило симптомите си - може пък да откриеш някаква връзка между ваксините и някои заболявания и да се засрамиш най-после...  Чети бе мамка му, чети - не дреми цял ден...  Crazy

# 418
всички, но ако можеше да се докаже в съда нямаше за се ваксинират децата и това би довело до огромни имплицитни загуби за съвременната медицина!

А за лекарите - не е съвсем същото защото носят наказателна отговорност за небрежност и некомпетентност
Моля? Аз досега не съм чувал за такъв случай! И ако носят някаква отговорност ще е някакво показно глобяване с дребна сума (до 1000 лв)

докато ако някой хомеопат ти умори някой близък недай боже - ходи си търси правата.
Запознай се как лекува хомеопатията и тогава говори против нея! Невъзможно е заразяване или "уморяване" на някой с хомеопатия, но това явно не е по силите ти да го възприемеш и разбереш..

а с алтернативната - нула.
Точно с конвенционалната е нула, но това е трудно за приемане от хора, като теб....

Не че съм такъв фен на конвенционалната медицина, ако бях толкоз доволна от достиженията и нямаше да се занимавам с изследователска дейност.
Значи се занимаваш с изследователска дейност. Интересно ми/ни беше...

Просто казвам, че ако нещо изобщо може да помогне, ще да е тя; ако не може няма смисъл хората да си дават парите за напразни надежди.
Абсолютно същото важи за съвременната медицина! Там положението е ужасно... 

Всичките болни от рак ги убиват с химиотерапия, всичките болни от МС ги "третират" първо с кортикостероиди, (за страничните действия на същите мога много да говоря - личен опит) и след това с имуномодулатори (също от личен опит мога много да говоря), като им модулират живота, за да станат зависими пожизнено от химии, от които живота им се доближава до края си...

Скапаните пари са всичко, от което съвременната медицина се интересува! От нищо друго...нищо!

# 419
Ако не падне там и не пукне детето още докато му бият ваксионата, лекарят може до безкрайност да отрича причинно следственната връзка. А ако е зверски нагъл и незабавна реакция би отрекъл..
Мисля, че това никой не може да го отрече.
Персона, Бегемот, нали така?

Когато тръгнах да изследвам тремора на дъщеря ми, докторите ми заявиха - наследствено е. Казах, че ще заведа баби, дядовци - всички, където е необходимо, ще платя колкото трябва, за да установим това с генетични изследвания. Отговорът беше - не може, няма такива изследвания. Е, как тогава разбраха, че е наследствено...
Никой, абсолютно никой не пожела да изследва причините за този тремор. Нещо повече - казаха ми да не ходя повече да го проследявам, щяла да го израстне. "Вие не виждате ли какви случаи имаме тук, вървете си" - това ми казаха в детската неврологична клиника в София.

Е, добре тогава - как ще има обективни данни за полезността и вредата на ваксините, щом никой не желае да изследва причините за разболяването?

Общи условия

Активация на акаунт