Хубави места около Варна - еднодневни и двудневни почивки!

• 164 132
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, търся  място в Крапец за една вечер и близо до плажа. Лични впечатления?

къщите в селото не са близо до плажа, при всички случаи трябва да се ходи с кола

# 166
  • Варна
Здравейте,
Търся си малко информация за http://ekoselishtedobrogled.com/ - понеже обичам традиционните неща (добре де, в днешно време да живееш в юрта не е много традиционно  Laughing)
Та, ако сте ходили до там и имате някакви впечатления, можете ли да ги споделите?

# 167
  • Варна
Здравейте,
Търся си малко информация за http://ekoselishtedobrogled.com/ - понеже обичам традиционните неща (добре де, в днешно време да живееш в юрта не е много традиционно  Laughing)
Та, ако сте ходили до там и имате някакви впечатления, можете ли да ги споделите?

Не знаех, че имат и сайт. Ходих там, за да видим що е това юрта. Мястото е много спокойно. В юртата ми се стори задушно, та бих я използвала в студените месеци. Иначе има страхотни люлки и място, където да бягат децата.

# 168
  • Варна
Здравейте,

Не знаех, че имат и сайт. Ходих там, за да видим що е това юрта. Мястото е много спокойно. В юртата ми се стори задушно, та бих я използвала в студените месеци. Иначе има страхотни люлки и място, където да бягат децата.

Значи ще мога да взема племенниците  Wink А цените как са?

# 169
  • Варна
papsvn, нямам си и на идея. както писах искахме да видим що е това юрта и съвсем по друга линия се свързахме със собственика. Много си харесахме беседката от бамбук, та май ще си вземем такава и за нашето място Simple Smile

# 170
  • Варна
Някой знае ли дали в пикник Николаевка може да се отседне с каравана? Въобще знаете ли за местенца(далеч от плаж) около Варна подходящи за каравана? Благодаря предварително.

# 171
Момичета, търся  място в Крапец за една вечер и близо до плажа. Лични впечатления?

къщите в селото не са близо до плажа, при всички случаи трябва да се ходи с кола
Благодаря. Отказахме се отдавна от Крапец.

Здравейте,
Търся си малко информация за http://ekoselishtedobrogled.com/ - понеже обичам традиционните неща

Щом има люлки на моята дъщеря ще й хареса, та си го набелязвам за еднодневна разходка. Simple Smile

# 172
  • Варна
Здравейте,
някой да е бил тук?
/с.Сушина е на 130км от Варна, до язовир Тича/

# 173
Здравейте,
някой да е бил тук?
/с.Сушина е на 130км от Варна, до язовир Тича/
Много добре изглежда  Peace Стаите и дворчето са много хубави на снимките. Дано някой да сподели реални впечатления.

# 174
отдавна не сте писали...
моля ви, дайте идея за място за св. Валентин - вечеря, нощувка.. ако ни хареса много, може и целия уикенд да сме там.

# 175
  • Варна
моля ви, дайте идея за място за св. Валентин - вечеря, нощувка.. ако ни хареса много, може и целия уикенд да сме там.

Хотел- ресторант КАМЕЛИЯ организира честване.Куверт=22 лв./човек

# 176
Комплекс "Барите" до с. Чернево. На 36 км северозападно от Варна. Невероятно място. Но съм го посещавала лятото.

# 177
Благодаря!
Преди няколко седмици бяхме на Камелия.. и ми се искаше да сменим заведението. Но ако няма къде другаде, пак ще сме там.
На Барите не сме ходили... освен да питам дали работят по това време и дали е топло... въпреки, че въобще не долюбвам този тип обзавеждане, но пък екопътеката ме спечели. Simple Smile

# 178
  • Варна
Тогава чифлика Чукурово

# 179
  • Варна
отдавна не сте писали...

Не си писала, ако е около Варна, на колко км да е най-много.

Преди 2-3 седмици, когато започна сериозната зима, наше приятелско семейство бяха уикенда в СПА комплекс Островче, но е далече. Близо до Разград е, значи на около 130км, но по-голямата част до там е магистрала, значи час - час и половина.

Много бяха доволни. Мъжът беше на офроуд състезание двата дни, а съпругата си запълваше времето в СПА зоната. Доколкото разбрах от нея, водата не е минирална.
Отзиви имам само от тях. Други познати не са ходили, за да имам повече събрани мнения.

Ето, офертата им за Св.Валентин.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Сещам се за още един "еко-бутик" хотел около Мадарския конник. Миналата година брат ми посрещна Нова Година там и беше много, много доволен. Ще потърся кой беше и ще допълня поста си.

Ето го :Вила Булгара Еко. На 63 км от Варна е. Доколкото си спомням, обаче, тук храната е малко тип "гурме". Не точно гурме, но по-интересна и не типичната скара. Поне такова е било Новогодишното меню. Малко по-надолу по страницата им, ще видиш предложението им за Св.Валентин. И тук има сауна, парна баня, някакъв винен брънч и т.н.

Отното отзивите ми са само от брат ми и май нямам други познати, които да са ходили там. Аз отдавна  искам да го посетя този хотел.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Другото място за което се сетих е Еко хотел Шерба
Тук съм била само на разходка и обяд. Доволни бяхме от кухната. От наши познати, които са спали там, знам, че е по-добре да спите в хотелската част, отколкото във вилите. Отново има СПА зона, спортни развлечения и т.н.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Сещам се и за една винарна, шато с хотелска част, но е чак до Бургас Simple Smile Ако те интересува, ще допълня поста си. Там не съм ходила. Гледах филм по тв за нея Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 19:48 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт