КАРТИ ТАРО - 10

• 56 629
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
КК , момиче тегли карти за  нея и връзката  с едно момче... но не и хареса особено излязлото ,или онова което  и казах:
1- 8пентакли
2-крал пентакли
3-5меча
4-жрец
5-8чаши
6-8меча
7-7пентакли
8-4жезли
9-3меча
10-дявол
на кратко казах че това което тя прави няма  нищо общо с морала.Наскоро е оставила зад себе си път,който е следвала.Не е било лесно вероятно да вземе решение,но пред нея излиза  нещо по страшно от това което е избягала , и ще стигне до момент в който не само ще стои на едно място,но няма да може и да вземе решение на къде да поеме. Около нея вероятно близките  смятат че всичко е наред,но има и страхове,и неодобрение на нещо(било то и заради жреца,5м.както и дяола и 4 ж). Ясно е че питането е залюбов и сигурно краля тук е обекта  заради който тя е с такова поведение,странно но с такива карти не виждам разгърната любов, а страдание и унижение.

# 721
Eskar, опитай ,ако искаш с по-малко карти да редиш КК . С повече карти не става по-ясен ,а напротив. И на този въпрос  3 карти за напълно достатъчни даже. Това е питане за което 10 крати са твърде много за пояснение какво някой чувства към някого. Повече от даостъчни са 3 карти.На въпроси как ще се развие дадена ситуаця или връзка -да Кк е подходящ защото има проекция във времто, има и ситуации,но за отношение и нагласи и чувства .по-малко карти са по ясни.
Мегата,по последният ти КК- кой е семеен,мъжът ли? По предишният КК- жената си е в сериозна депресия и добре, че има жезли за да не потъне съвсем.Още по-добре би било да имам и един пентакъл ,поне да стъпи на здрва почва за да се отблъсне нагоре...но няамма.Жезлите не й вършат много работа, освен че й подхранват  болката. Confused
Йасмин Може да се каже и това непланувана бременност = подхлъзнал се зародиш. Simple Smile

# 722
шопи - да жената е в дупка, мислех да напиша в кръг,но не в душка е.
за втория кк- не са семейни, младежи са, момичето е гимназистка(малко инфантил),той е млад мъж(завършил)- за мен са деца  Grinning. ,обаче нищо не каза за тях, кофти положение , нали?

# 723
  • София, Лагера
Меги, на мен ми се струва, че това момиче много, много го е страх. Хем й се иска да бъде с тоз младеж, хем тръгва съвсем неуверено, уж го иска, но не желае тя да отвори сърцето си, пази себе си. Може би я е страх да не я излъже (8х М, 3М) И резултатът не е добър съответно, то при толкоз задръжки каква любов да се развихри.

бтв много младежка ситуация наистина...  Wink

# 724
шопи - да жената е в дупка, мислех да напиша в кръг,но не в душка е.
за втория кк- не са семейни, младежи са, момичето е гимназистка(малко инфантил),той е млад мъж(завършил)- за мен са деца  Grinning. ,обаче нищо не каза за тях, кофти положение , нали?
Ми чак много кофти- не знам ,но мисля че той си има и друга и ще си се възползва от питащата и тя или вече го е разбрала или скоро ще го разбере. Има и ревност и болка ....И си права, ще си пострада .За всичко си права всъщност.

# 725
Шопи, свикнала съм да гледам на всичко с келтски кръст и за това хвърлям така карти.
Днес хвърлих карти по същия въпрос - чувствата на един момък към мен   Laughing
4 карти

висшата жрица + рицар жезли + асо пентакли + света
допълнително - 2 пентакли + кралица чаш + кулата

# 726
Здравейте, имам много сложна семейна ситуация, но нямам близък или познат който гледа на таро. В малък град съм и съм разпитвала и познатите ми не знаят човек, който да гледа. Можете ли да ми помогнете?

# 727
  • София
Момичета, може ли малко помощ? Съвсем нова съм.  Embarassed
Метнах на една приятелка с проблемна ситуация. Връзка, той е женен.
Подредбата е келтски кръст. Въпросът е общ- връзката между тях, развитие.
Ето картите:
http://prikachi.com/images.php?images/286/4863286J.jpg
Благодаря ви предварително!

# 728
Здравейте

Моля за вашето мнение, т.к. нямам почти никакъв опит с Таро. В доста трудна ситуация се намирам по отношение на връзката ми с един човек. Направих подреждане Игра на патньорско обвързване и подредбата е следната:

1- VI Любовниците
2- 4 Чаши
3- V Жрецът
4- Рицар на жезлите
5- 9 Мечове
6- II Висшата Жрица
7- 10 Мечове

Благодаря на всички предварително   bouquet

# 729
 Klemy - връзката ще продължи по този начин за тях,както  и сега е  изживяват. единствено би им развалило ''хармонията'' в бъдеще колебания и преценки за дадено ,получено внимание.
 и смятам че за жената от питането и предстои щастливо изживяване. бих вметнала и много любов, ако тя реши обаче , късмета е около нея,но тя трябва да тръгне след него.

Wink скромничко но така ги виждам картите

Rieta- приемам че подредбата е на хайоб.
1-влюбени-в търсене път към промяна
и двамата усещат едно и също  по отношение на връзката си, уморени,незачитани,единия е отчаян, другия самоуверен.

# 730
Rieta- приемам че подредбата е на хайоб.
1-влюбени-в търсене път към промяна
и двамата усещат едно и също  по отношение на връзката си, уморени,незачитани,единия е отчаян, другия самоуверен.

Благодаря много мегата!

Да, подредбата е по него. Точно това търся промяна и я предизвиках, но това означава край и трудно се справям с него.  Отчаяният е колона 7-6-5 нали?

# 731
# 732
Момичета, може ли малко помощ? Съвсем нова съм.  Embarassed
Метнах на една приятелка с проблемна ситуация. Връзка, той е женен.
Подредбата е келтски кръст. Въпросът е общ- връзката между тях, развитие.
Ето картите:
http://prikachi.com/images.php?images/286/4863286J.jpg
Благодаря ви предварително!
връзката им вече почва да й дотежава ,писва. Той е отнесен и несериозне.Кога дойде ,кога не.Извинения и уж препятствия..Момичето обмисля май отдалечаване с цел да се съхрани. Може и да си тръгне .Сигурно няама да е окончателно но опитът й ще бъде наистина сериозен и твърд.Не ,че нещо ще се подобри заничтелно.Пак ще обира трохите от вечерата...
 П.С. момичта, не искам да звуча менторски,но все си мисля ,че ако се отнасяме уважително с картите си - те ще ни се отблагодаряват повече."Мятане" и "хвърляне" като изрази по-вървят за игра на белот на плажа, а дори и за върпоси за любов  да са ИЗТЕГЛЕНИ картите, пак е свързано с нечий душевни болки и терзания.

# 733
http://tarotico.com/informacia/taro/kombinacii-i-vremeto

хубав е блогът и е свързан с доста работа на авторката да събере на едно място информация от няколко източника:) не казвам ,ч е съм съгласна с всичко, но това е по- скоро информативе и полезен блог:)

# 734
  • София
Мегата, Shopkata - благодаря ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт