КАРТИ ТАРО - 10

• 55 900
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Привет момичета ..... Шопи по твоето питане съгласна с Вятърчето....
Ehoooo- добре дошлааааа  bouquet
Още едно питане- какво ви говори тая комбинация :
Кула +Императрица+2ч+Асо Меч. Любовна тематика Wink
Низсходяща градация.  Значи първо руини ,накрая кирка да разчисти пътя  Laughing

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 12:58 от shopkata

# 136
Иха Шопи... Simple Smileчестно на мен това ми заприлича на връзка която се подновява,тоест била е прекратена в миналото и сега възкръсва като феникс от пепелта.

# 137
Привет момичета ..... Шопи по твоето питане съгласна с Вятърчето....

зима , приятно изненадана съм ....  bouquet няколко пъти проверих датата дали е наистина вярна  за online тук и сега ....

# 138
Днес изтеглих мнго  подобни комбинации.
Първата без въпрос-просто какво имат да ми кажат картите :
[size=10pt]Крла Ч+9 ж обърнати+Крал Меч[/size]
Какво да очаквам днес от някой?
Рицар Чаши+Асо М+Рицар М-
  Об

# 139
шопииииии  #Crazy как само  си ги нагодила, те тъкмо за снимка  излезли

ако ги отнесем една към друга подредбите може да  значи едно кой на кой ще е по-ясосан. нещата ще започнат някак  ''цивилизовано'' и май ще изшусне нишката  и ....после кой крив кой прав.във всеки случай гръм и мълнии .... дали ще е така ти ще кажеш. но на мен така ми се вижда. ще се прекрачи бариерата на разумното поведение.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:49 от *МЕГИ*

# 140
да беее,ама какво  искат да ми кажат?????? някаъв обратен завой ще да е.И имаше разлика между 2-те тегленя поне 3 часа

# 141
обаче ако са любовни карти  Mr. Green  Embarassed

# 142
обаче ако са любовни карти  Mr. Green  Embarassed
Демек некой е минал на "другия '' бряг ли? Grinning С тоя "обратен " завой....

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 12:59 от shopkata

# 143
ъъъ. много карти в една=кулата= как го казвахме -натопорчено

# 144
ъъъ. много карти в една=кулата= как го казвахме -натопорчено
Навъзторжено Grinning Grinning Grinning Grinning

# 145
Цитат
Още едно питане- какво ви говори тая комбинация :
Кула +Императрица+2ч+Асо Меч. Любовна тематика
да ти кажа Шопи , за мен е нещо като изясняване между двамата , или пък  поне жената ще разбере нещо свързано с мъжа.
Привет Меги !!!

Цитат
Днес изтеглих мнго  подобни комбинации.
Първата без въпрос-просто какво имат да ми кажат картите :
Крла Ч+9 ж обърнати+Крал Меч
а пък  тука пак  има решителност ,смелост, действеност , на нещо отлагано.
А отностно какво да очакваш  пак  картите ми говорат за изясняване и разбиране на нещо .......свързаво с рицар чаши /демек отношения /

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 17:00 от zimma

# 146
погледнах съчетанието кула + императрица , и пише , че е завършек , закриване ......аз го разбирам с тези карти /асото мечове на края / именно като разясняване. /повторих се многократно !!!!!

сега да ви питам за отношения и аз, какво е жена за мъж?
4 чаши обърната - дявола  - 9 чаши обърната . Тестето е като на Уейт /за мен това е желание , копнеж ,ударна доза.

# 147
можеби човекът е бил самотен  известно време. картите са доста нажежени , отдаване един на друг,търсене,копнеж(с доза страх).

# 148

сега да ви питам за отношения и аз, какво е жена за мъж?
4 чаши обърната - дявола  - 9 чаши обърната . Тестето е като на Уейт /за мен това е желание , копнеж ,ударна доза.
Сексуално изскушение на макс, но при толкова мнго чаши ....може и да отразява питщия. Поне при мен както наизвадя сервиза обикновенно така става. Да и съм съгласна с Меги ,че може и да си помага сам Wink мислеки си за жената

# 149
 мерсииииииииии момичета , само за " протокола " съчетанието Дявол + 9 чаши пише ---наркотик , преминаване към нирвана , хероин ...... тоест съвпада с нашите усещания.За мен дявола в питания за чувства и отношения е страст и привързаност , страх в други питания , но най вече е зависимост от нещо . И още едно нещо предишния ден изтеглих карти на същия въпрос както това питане и бяха - крал мечове  -Кула - рицар жезли - внезапно разгорещяване ......жега ..това е жената за мъжа .... и също игра с огъня .

Общи условия

Активация на акаунт