КАРТИ ТАРО - 10

• 55 948
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
и така - справедливост, императорът и любовниците. Все големи аркани, понеже аз ще инициирам разговора ще гледам да съм справедлива и напълно открита, че по принцип малко ме е страх да си показвам чувствата  Blush императора го тълкувам като установяване на принципните и правилата за в бъдеще и любовниците - избор надявам се за мое добро Simple Smile в положителна посока като съзаване на връзка Simple Smile
Много ти се иска нещата да си дойдат по места с този разговор, но няма да има промяна ,не поне сега. Ще доведе до дълбок размисъл ,но решението  ще бъде по-натам. М семеен ли е?

# 166
Аз исках и да питам дали има някакво значение картите в каква посока са обърнати при тегленето? На една картинка по-горе ги видях две наопаки и една нормално и се замислих.
Да има значение. Повечето от картите изменят значението си когато са на долу с главата.  Но специално за 5 ж както съм я дала по-горе - за мен си е игри  някави,нещо което ти поглъща вниманието и интереса, а в права позиция е треска  при подготовката на нещо , за което си се надявал и вълнувал.
3чаши в праава ,често означава ,среща и разговор ,но не с любимия както любим  а  просто среща.В обърнато положение ,може да бъде и пиянство в  чист вид.

# 167
шопи - ако очакваш личен отговор , искрен - няма да е точно този. някак  служебни пратки виждам...
5ж об , и 7 меча- затишие,след шум, според седмицата в друиди обаче - ми се струва  че ще имаш отговор(писания), но са слаби,и  интуицията ми казва че ако получиш отгор ще е копи-пейст,като на други питащи....
Да ,меги ,така беше. Получих отговор,не оптималният който ми се искаше,но не и служебен. Не беше копи-пейст. Както и да е.Позна ,мерси.

# 168
и така - справедливост, императорът и любовниците. Все големи аркани, понеже аз ще инициирам разговора ще гледам да съм справедлива и напълно открита, че по принцип малко ме е страх да си показвам чувствата  Blush императора го тълкувам като установяване на принципните и правилата за в бъдеще и любовниците - избор надявам се за мое добро Simple Smile в положителна посока като съзаване на връзка Simple Smile
Много ти се иска нещата да си дойдат по места с този разговор, но няма да има промяна ,не поне сега. Ще доведе до дълбок размисъл ,но решението  ще бъде по-натам. М семеен ли е?

Шопке, не е семеен и не знам да има връзка с накоя жена. Този размисъл от моя страна ли ще е или от негова? Ами то тогава въобще да говоря ли с него?!!! newsm78

# 169
  • Sofia
Да се включа и аз с една моя вчерашна подредба. Въпроса беше свързан с работа в чужбина на една дружка и това дали в крайна сметка ще замине.

Излязоха следните карти:
Ситуация сега- 8 жезли
Това което й пречи - Светът
Това което ще и помогне, съвет - Страшния съд
Бъдеще - 8 чаши

И наистина тази подредба ме разби- нещата се случват много бързо при нея, трябва да вземе бързо решение за това да приеме работата или не, това го показват и 8 жезли. Това което и пречи е да завърши процеса, страх я е от света извън граница така да се каже. Съвет към нея дадох да приеме работата и тук е интересната карта - Страшният съд при Уейт е един архангел със свирка, на която е закачено знаме. И точно това е знамето на държавата за която заминава. Естествено, че казах да заминава, че от там я викат и искат да отиде, това за нея ще е ново начало, възраждане. И тенденцията е емиграция, ще замине.

В последствие ми каза девойката, че е приела. И заминава. Но картите ме поразиха за пореден път с точността си  Peace

# 170
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро
Искам да ти пратя лично, но пощата ти е пълна...

zdrasti tuti
питай направо

# 171
# 172
оооооооо здрасти меги:)
 как сте  всички  това лято?
ще   почивате ли

# 173
то мойто си е все почивка,но с една постоянна  дестинация,-хаха май трябва да сменя тур оператора.... Joy
 а ти как изкара тези дни Wink

# 174
  • Sofia
Нещо много активна станах, чак се смутих  Wink

Та сега моля за помощ. Въпроса е за неосъществени желания на една девойка, към едно момче. Питането й е ще има ли нещо между тях изобщо? Като за начало, той е проявил интерес към нея, но бегъл- усмивки и погледи. Абе детска работа, обаче картите не мога да ги разчета да му се...

Минало - Страшният съд
Настояще- Императорът (само да отбележа, че момчето е зодия овен)
Близко бъдеще - 9 жезли
Съвет към нея - Кралица мечове
Влияние на други хора свързани със ситуацията - Рицар пентакли
Евентуални проблеми - Рицар жезли
Далечно минало - Справедливост

И незнам защо първо ми дойде репликата "Той да не е гей?"  Laughing От рицарите ми дойде асоциацията ..И друго - много фигурни карти и много старши аркани  newsm78  

Някой да даде идеи?   bouquet

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:26 от Vesito

# 175
мисля си,ч е освен че комуникацият аим не върви и има друго хора намесени ( понеже момичето пита яно тя има раздял в миналото, която не е лека) , та съветът лично към нея е кралича мечове
 няма как тази карта да я подтиква към фантазии.. да е "или- или" но аз не бих  посъветвала да се отдава на чувства, а да "реже"  bouquet

# 176
  • Sofia
Мерси Вятър  Hug  Дано да реже, че тя е една вятърничава (в добрия смисъл на думата) девойка, много се захласва по неподходящи мъже  Grinning

# 177
Днес за карта на деня изтеглих Асо Пентакли, беше обърната наобратно, когато я взех. За жалост намирам страшно противоречиви тълкувания. Също така вчера за карта на деня изтеглих Смъртта (мисля, че не беше обърната), а интересното е, че малко преди да стана си мислех нещо за картите и си казвам ами такава карта ако се изтегли какво ли е, дали се пада...и тя взе, че ми се падна.

Молбата ми е, ако може някой да ми даде малко повече светлина върху тълкуването на тези две карти като карти за деня (тоест, не са в комбинация с други карти).

# 178
  • Sofia
misheva, за мен Смъртта е много положителна карта. Обикновено, когато ми се пада като дневна карта, денят ми е хубав. Може да е свързана с промяна към положителна посока.

Асо пентакли обърната може да е напразни очаквания за пари например

# 179
Най -важното в случая е това което ТИ би отбелязала срещу тези карти. Аз до сега не съм вадила за дневни карти нито една от двете.Мога да кажа по нещо за тях ,но в комбинация с други Което е до някъде различно.Ще се радвам ,ако споделиш какво от вчерашния ден е  вжцно както усещане и как го съотнасяш към Смъртта и ще чакам с интерес за Асо П (0) да напишеш утре... Аз мойте дневни карти ги помествам тук;
http://tarot-manija.forumlatvia.com/t193p15-topic
Но и тука е  много добъро място;
http://johnyg.org/forum/index.php?board=12.0

Общи условия

Активация на акаунт