КАРТИ ТАРО - 10

• 56 216
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
# 226
как мислите тезик арти на въпрос ''ще започне ли работа жена през септември''

императрица-крал пентакли-6 чаши

дали не би се върнала на старо място...и дали тези 6 чаши не търпят  тъпчене на място(каточели без изход,без работа отново...)-ще дам обратна ако започне тази жена
Меги, не знам  ама тази жена  като за деца нещо си мисли и по двете подрдби на това ми мерише.Иска ли деца.Май това е нещото с което й се занимава.Де да знам -може и с внуци да й се знаимава ,но това е  доминантата й .Дали пък такава работа не иска или търси или ще й се предложи....

# 227
Момичета , с апел към всички които някога  са били регистрирани тук:
http://tarot-manija.forumlatvia.com/forum
Ако могат да ми дадат съгласието си писмено  там за да мога да получа паролите на форума. Мерси.

# 228
Привет:) Пуснах една подредба за познат на въпроса "Какви са шансовете на X за нова работа в близкия месец?
1. Предистория:  4 пентакли
2. Силите, които влияят на настоящето: 2 пентакли
3. Бъдещи събития: 6 пентакли
4. Как да постъпим в ситуацията: 3 чаши

Вижда ми се, че по-скоро да, има реален шанс и то за добре платена работа.

# 229
мишева и за мен картите казват че е време  в което ще му предложат работа.

# 230
misheva той има някаква идея, но не иска с тези хора или в подчинено положение
по- добре е да се съгласи и да ходи да се види с приятели и ще получи някои идеи

# 231
Мишева,покрай 2 п си мисля че става въпрос за офис работа,компютри ,нещо такова. Защо реших че е нещо както програмист -ти ще кажеш? И в 6 п и в 3 ч има тройка.Мисля както ЧВятър ,че ще се среща с хора ,мопже би приятели,които ще му дадат идеи и опит.Май ще има и интервю.

# 232

Въпросът е любовен и касае да речеме вечерна ,романтична среща.Ще я бъде ли?

# 233

Картите нито са любовни,нито романтични. Според мен може изобщо да няма среща,а ако има все пак ще е като сбъсък на две различни планети.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 11:50 от ЛуАн

# 234

Картите нито са любовни,нито романтични. Според мен може изобщо да няма среща,а ако има все пак ще е като сбъсък на две различни планети.
Права си Лу, 2 планети- Венера и Марс Wink.Имаше среща ,която не беше романтична въобще ,от части се водеше за  любовна и от части беше ..."кекс" LaughingАз съм Обесеният...Побликувах я най-вече защото Вятър мнгогкратно е казвала че 5 м си е сексуална карта,заКулата вече сме установили ,че е "навъзторжена",описваща мъжката еякулация. Обесеният в случая бях аз с месечните си невъзможности. От там и романтиката се позагуби. WinkПрава си какртите са чисто сексуални,няма романтика.

# 235
шопи  Whistling той и провесения в друиди и уика  е един такъв ''голишпар'' Embarassed

# 236

Права си Лу, 2 планети- Венера и Марс Wink.Имаше среща ,която не беше романтична въобще ,от части се водеше за  любовна и от части беше ..."кекс" LaughingАз съм Обесеният...Побликувах я най-вече защото Вятър мнгогкратно е казвала че 5 м си е сексуална карта,заКулата вече сме установили ,че е "навъзторжена",описваща мъжката еякулация. Обесеният в случая бях аз с месечните си невъзможности. От там и романтиката се позагуби. WinkПрава си какртите са чисто сексуални,няма романтика.

Интересно ми е да разбера сексуалността на 5М. За мен , в този аспект, е като разминаване в желанията и възможностите,граничещо с озлобление и нетърпимост към другия. Затова предположих,че изобщо може и да не се стигне до среща. Но пък при наличието на такава среща 5М кореспондира един път с Обесения и един път с Кулата - двете планети,които правят сблъсъка. Някак ти е в обратен ред подредбата - Кулата в сблъсък с Обесения = 5М неудовлетвореност,разминаване във ..."кекса"

# 237
Девойки, благодаря ви за тълкуванията, много позитивни мнения сте дали. Аз поразпитах за част от нещата, които сте коментирали и сте доста прави, точно преди ден-два е имало разговори с познати за стартиране на нещо съвместно (което изглежда по-дългосрочно като цяло). Също така има вероятност за предложение от човек на който обаче няма доверие и вероятно няма да приеме поради стар негативен опит. И да, работи в офис, с компютри в ИТ сферата (не е програмист, мениджър е), но е доста близо. Изобщо очакваме да видим какво развитие ще има в кракосрочен план и ще ви пиша Simple Smile Радвам се че и аз успях да разгадая картите добре.
Знаете ли какво се сетих, получих критика от една позната, че пускам карти за друг човек дори без да присъства при мен и без да е изявил изрично желание, вие какво мислите по въпроса? Ако питам за някой друг защото мен ме интересува или някой ме пита интересувайки се за трето лице?

# 238
Мишева,аз мисля че всеки побликува карти за други хора,не смао за себе си. В края на краищата имена няма и ..не знам това са меко казани глупости и тезногръдие от страна на твойта приятелка. .
Лу, ето една карта 5 м която си е определено разгул.

Вяяяяяятъъър, къде си да обясниш защо 5 м е сексуална карта.Според мене май става въпрос за секс откраднат ,с доза двуличие към един от учасницитие или към трети.Може би секс зад гърба на някого.(не че се прави на всеобщо достояние ),ама в смисъл ,в ущърб на някого.Аз май така го навързвам.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 19:51 от shopkata

# 239
чакай шопи да те  Heart Eyes, защото си мислиш, че аз знам всичко hahaha, но не е вярно

5  меча е карта на играта, детинска донякъде, предиграта, флирта, заигравката ( инфантилна, защото не е война),  в 5 жезли това се вижда много по- удачно, но я няма емоцията и страстта на мечовете, които са чувствените карти- не случайно когато обичаме се очашваме, но това е блян, очакване, пърхане, а ксогато дойде до дълбочина,  страст, реализация на флуиди, хормони, рани, болки и обич често се натъкваме на 3 меча, често се обърквам еот любовта в 8 меча, но тогава се лута душата, защото иска да притежава-  мечовете  ни дават често любовта без притежанието, а отиваме в притежание в улегналата обич на пентаклите и затова 10 пентакли е всичко в един момент и радост и семейство и средства;
много често ще видите в любовните питания мечове и тогава любовта е веществена с всичките и  хормонални измерения, докато в чашите е твърде божествена, приказна или измислена
затова на един рицар чаши му трябва подкрепа на меч или пентакъл и на асото също ( освен а ко не очакваме божествената любов)

страстта и агресията много често преминават една в друга- както любовта и омразата= меч
не винаги рицар меч е нещо гадно, понякога  епорив и неконтролирано желание към другия, често е нараняване и на двамата заради желанието да "получим", а кралица меч и крал меч се явяват когато има болка и изстрадана любов, за да се покаже нуждата от разсичане на ситуацията, асото  е "спуснато", за да предупреди и да покаже нетърпимостта в любовните питания, но  се действа по  дворцови карти
мечовете за любов са силни карти, чувствени, обидчиви и  крайни:)
та 5 меча  идва  за любов, секса като танц, сексът като изпитване за надмощие, секса като флирт,  5 меча е момент, а не връзка

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 09:47 от Вятър

Общи условия

Активация на акаунт