КАРТИ ТАРО - 10

• 56 846
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
нова съм тук. Следя с интерес коментарите Ви. От скоро си имам карти, но ми е трудно да ги разчитам.
Днес изтеглих много интересни карти 3-ри за мен и три за любимият.Как да тълкувам картите който се повтарят:
за мен 5пентакли, Страшният съд, Кралица жезли
За мен са доста противоречиви- неразбраната любов която ще ми носи самота и...в крайна сметка ще се отнесат справедливо с ме маже би предстои разговор или изясняване със мъж
За него: 5пентакли об., Крал жезли об.,Кралица пентакли об.
За него  дисхармония която идва от това, че го е страх от това че е взел решение което не е трябвало да бъде толкова крайно  и е сгреши и сега незнае на как да постъпи.
Ще съм благодарна, ако помагате в разгадаването на картите
А ако някой с по- голям опит от мен има желание да ми гледа ще съм благодарна, че съм на кръстопът. Как ще се развият нещата м/у жена(Н) и мъж (С) в рамките на 3 месеца.Благодаря ви предварително.

# 286
Здравейте ,
нова съм тук. От известно време чета коментарите Ви с интерес .
Днес изтеглих много противоречива комбинация от 3 карти  6 жезли , петица пентакли , десетка пентакли .Тъй като картите са много противоречиви възможно ли да бъдат изтълкувани , че  за да постигна успех трябва да намеря верния път , а за момента не го виждам?
Ще бъда благодарна при помощ от Ваша страна .
Благодаря Ви !
Има ли въпрос? Карти за деня ли са? А по въпроса ти - щом така усещаш посланието,най-вероятно е точно Simple Smile

# 287
Здравейте,
нова съм тук. Следя с интерес коментарите Ви. От скоро си имам карти, но ми е трудно да ги разчитам.
Днес изтеглих много интересни карти 3-ри за мен и три за любимият.Как да тълкувам картите който се повтарят:
за мен 5пентакли, Страшният съд, Кралица жезли
За мен са доста противоречиви- неразбраната любов която ще ми носи самота и...в крайна сметка ще се отнесат справедливо с ме маже би предстои разговор или изясняване със мъж
За него: 5пентакли об., Крал жезли об.,Кралица пентакли об.
За него  дисхармония която идва от това, че го е страх от това че е взел решение което не е трябвало да бъде толкова крайно  и е сгреши и сега незнае на как да постъпи.
Ще съм благодарна, ако помагате в разгадаването на картите
А ако някой с по- голям опит от мен има желание да ми гледа ще съм благодарна, че съм на кръстопът. Как ще се развият нещата м/у жена(Н) и мъж (С) в рамките на 3 месеца.Благодаря ви предварително.
Poni-Bonboni ,приемаш ли съвети Wink
Щом си новичка и ти е трудно, не използвай все още обърнати карти. То като прави карти има десетки комбинации, а като включиш и обърнати става сложно. Идеята на Таро е сами да си гадаем и да разбираме посланието, а картите да са инструмент в нашите ръце, с който успешно да си служим.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 19:34 от ЛуАн

# 288
Благодаря на всички за отговорите !3 те карти бяха за деня.

# 289
Днес изтеглих карти, по въпрос : Ще получа ли скоро предложение за работа?

Изтеглих : 3 М, Император, Звезда и 2 Ч(обърната)- като допълнителна карта.

Според мен отговорът е да, при това ще е успешно.
Моля и за вашите коментари.

Благодаря предварително

# 290
мисля че картите казват ''не'',друго е обаче нещото че ти искаш да почнеш,но май няма да  ти е присърце мястото...

# 291
Става въпрос за административна работа , която ще ви донесе само отрицателни емоции.
3м и обърната 2 ч - отрицателен отговор и показват че отгонорът е "не"
Императора и Звездата покочват вида на работата в случая административна .

# 292
pпо- важното в случая е, че се нуждаеш  от тази работа
може би подходът е неподходящ или самата работа и смятам, че  напък, на инат или от зор не става

с 3 меча 1 няма как да е подходяща... но след звездата ще говорим - това е период, който  ще трябва да смениш приориттеите и ценностите си.. ще се промниеш и това е сравнително скоро.
 тогава ще говоримз а подходяща работа

ако ти трябва работа спешно ( както изглежда или както го чувстваш) помисли за нещо по- неважно, нещо непретенциоазно и не- твое

# 293
  • плевен
Ето ме и мен....качвам картите,защото вече започвам да си мисля че картите не говорят с мен.Не ги бях пипала скоро,не задавам въпроси често,а да не говорим пък за едни и същи въпроси например-НЕ и пак незнам защо ми показват едно а се случва друго.
Въпросът беше ще излезя ли отпуска ор понеделник,т.е от вчера,а въпроса го бях задала миналата сряда.Отговор-коментар-съвет-резултат

...като видях отговора и коментара към него си казах че ще се размина,после съвета казва все едно че това ми е като подарък и ще си почина хубаво....Та отговорът е ДА,,,отпуска съм,но защо отговорът е такъв сив?

# 294
  • София
 Peace само записче от мен да Ви следя, че преди по-редовно Ви четях, а и на карти по-често си гледах, но нещо напоследък нямам много време  Blush Имам чувството, че и заради това последните седмици като си хвърлях карти почти нищо не ми говореха  Sad

# 295
Здравейте Simple Smile
Записвам се да Ви следя, защото Таро от известно време ме влече, а и ми е интересно.
Искам да Ви попитам (не съм прочела всички теми все още, само по няколко страници от всяка  Blush ) - ще имам ли "проблеми" ако започна да се занимавам с Таро с колодата на Виктория Франсес например?

# 296
  • плевен
Здравейте,ще се радвам ако някой ми помогне с тълкуването на следното....подредба за сън,зададох въпроса защо го сънувах,сънят беше свързан с мъж..
1.2.сънят
3.4.реалността
5.как сънят е свързан с реалността,какво значи,защо сме го сънували

картите така както се паднаха отговарят на действителността,само какво ми казват любовниците според вас?

# 297
Необ ходимо е да направите избор

# 298
  • плевен
Здравейте,аз пак съм тук.Този път не е за мен,приятелка ме помоли,защото са застрашени от съкращения с мъжа й в работата.Попитах дали ще остане на работа С. след съкращенията?Паднаха се следните карти...отговор-коментар-съвет-резултат

това е мъжът й,мисля че въпреки страховете,неувереността и притесненията,той ще остане на работа,съветът мисля че казва че трябва да се успокои,стабилност има както и добро заплащане...

За нея,ще остане ли Т на работа?

тук картите не ми харесаха,не мога да се ангажирам ще остане ли на работа,но по-скоро ми се струва че няма.подсъзнателно тя не иска да е сълратената ,противи се на промените които усеща че ще настъпят,чувсвта се в опасност.Отношенията между колеги,колежки охладняват,усливат се различията,крах на проекти,планове,мечти.Сякаш е обидена на някого,унила е.

Благодаря предварително   bouquet

# 299
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро
Вятър, само да ти кажа...омъжих се  Wink, а за останалите работи ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт