Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 885
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Вени, ами Едже казва самата истина !
И не иска обратно Харун, знае, че е безнадеждно.

# 376
  • Варна
И да споделя едно стихче, че още малко и на никого няма да му е до поезия  Grinning

Край морето

Денят беше прекрасен...
Топъл, ведър, ясен...
Вятъра ме гали с нежни ръце...
Докосва умореното ми лице...
Небето е толкова близо-
сякаш до главата ми слиза...
Да се протегна и ще го достигна...
До където погледа ми стига
се е ширнало морето...
Спокойно, искрящо, омайно...
На хоризонта се слива с небето-
синьо, лъчезарно, безкрайно...
Покой и величие...
На фантазия прилича...
Или на приказен сън,
част от който съм...
Усещам мириса на море...
Мога да пипна водата с ръце...
Усмихва ми се слънцето...
Сякаш ми отваря сърцето...
Само птиците смущават тишината,
но то е част от тази магия...
Хармония на укротени стихии...
Чувствам блаженство в душата...
Вълшебна атмосфера ме обгръща...
Морето и небето се прегръщат...
Обичам това усещане-
деня край морето да посрещам!...
Като част от красивата картина,
се чувствам напълно щастлива!...

# 377
Здравейте момичета!
Може ли да попитам дали има превод на думите на Харун, когато бяха заедно с Еда в ресторанта!
Благодатя предварително...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 378

Разговора между Бату и Арас

Б:Понякога ти се иска да се потопиш в това мрачно море и никога да не  излизаш,нали?
А:Омръзна ми непрекъснато да ме дебнеш.Да беше ми казал това,което имаш да ми казваш по телефона...
Б:Забравяш споразумението ни...Ааа като се сетих да те питам :оправихте ли си отношенията с майка си?
А:Какво имаш да ми казваш?Защо ме извика тука?
Б:Еда...Още ли я искаш?
А:Аз приключих с това...
Б:Забрави я ,така ли?Погреба любовта си към нея в сърцето си...
А:Да.
Б:Лъжеш...,знам ,че още я обичаш...
А:Приключи вече с тази тема.
Б:Да я приключа ли?Точно обратното, отново ще отворим тази страница - ти и аз...
А:Такова нещо няма да стане...
Б:Аз каквото кажа ,това ще стане,приятелю.

Превод - Леман

Сега видях ,че този диалог е преведен от Милена.

Извинявам се ,че съм го дублирала.

Леман,благодаря ти ,за всички преводи!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:51 от ivva

# 379
Още веднъж благодаря на Ивва,Леман е Милена за преводите.  bouquet  bouquet
От превода разбирам,че Едже май все още не осъзнава,че Харун дори и да не е с Еда никога няма да я обича и да има интимна връзка с нея.Чудя се тези жени /Мелда,Едже/ нямат ли достойнство?Как може така да се унижават,нямат ли поне малко самоуважение? ooooh!
Дани поздравления за "Смешка" и "Край морето".  bouquet  bouquet
Май наистина само Ямур е най трезво мислеща. newsm78.
Дани,благородно ти завиждам,че всеки ден можеш да се любуваш на красотата на моретоАз толкова много го обичам и винаги съм мечтала да живея  във Варна,но уви HugДогодина  дъщерята/като завърши приятеля и/може да се преместят във Варна и тогава често ще ходя и ще се радвам и аз на красотата на морето.

# 380
Ивва-Леман, Милена, благодаря ви за преводите! lovekiss lovekiss lovekiss
И аз ви благодаря, момичета! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дани, страхотни стихове отново! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 381
Ивва-Леман, Милена, благодаря ви за преводите! lovekiss lovekiss lovekiss
 bouquet  bouquet  bouquet и от мен.
И аз се присъединявам  Hug с благодарност за отзивчивостта и всеотдайността! smile3525 smile3525 smile3525

Бройте ме и мен! Аз искам да прибавя името и на Златна рибка, която е изпълнила още едно наше желание, имаме субтитри и на 78 епизод! За всички вас   bouquet  bouquet  bouquet
+ Броите и мен момичета страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 382
  • Русе
Дани,"Край морето" е разкошно! newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 383
  • София
Здравейте момичета!
Може ли да попитам дали има превод на думите на Харун, когато бяха заедно с Еда в ресторанта!
Благодатя предварително...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Харун – до края на живота си ако може само теб да гледам….
Еда – става…. Тогава да пием за това желание….

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 21:30 от milena d

# 384
  • Русе
Безнадеждно, защото е неподвижна. Я, да видим , като се надигне и Бату й го поднесе опакован, завързан, на тепсия...какво ще говори тогава.
Ще видим,Алисас, какво са измъдрили за в бъдеще сценаристите!

# 385
Здравейте момичета!
Благодатя предварително...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Харун – до края на живота си ако можех само теб да гледам….
Еда – става…. Тогава да пием за това желание….

Благодаря ти Милена!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 386
  • София

Разговора между Бату и Арас

Б:Понякога ти се иска да се потопиш в това мрачно море и никога да не  излизаш,нали?
А:Омръзна ми непрекъснато да ме дебнеш.Да беше ми казал това,което имаш да ми казваш по телефона...
Б:Забравяш споразумението ни...Ааа като се сетих да те питам :оправихте ли си отношенията с майка си?
А:Какво имаш да ми казваш?Защо ме извика тука?
Б:Еда...Още ли я искаш?
А:Аз приключих с това...
Б:Забрави я ,така ли?Погреба любовта си към нея в сърцето си...
А:Да.
Б:Лъжеш...,знам ,че още я обичаш...
А:Приключи вече с тази тема.
Б:Да я приключа ли?Точно обратното, отново ще отворим тази страница - ти и аз...
А:Такова нещо няма да стане...
Б:Аз каквото кажа ,това ще стане,приятелю.

Превод - Леман

Сега видях ,че този диалог е преведен от Милена.

Извинявам се ,че съм го дублирала.

Леман,благодаря ти ,за всички преводи!

Ива, Леман, благодаря, със сигурност този превод е по-добър и точен. А пък аз винаги има какво да се поуча от момичетата, които превеждат.

# 387
Безнадеждно, защото е неподвижна. Я, да видим , като се надигне и Бату й го поднесе опакован, завързан, на тепсия...какво ще говори тогава.
Ще видим,Алисас, какво са измъдрили за в бъдеще сценаристите!

Да, ще видим, Вени. Все си мисля, че Едже ще остане периферен образ, Мелда е по-интересната. Признавам, че ми е интересно как сценаристите ще ме убедят в нейното поведение. Аз нея не я разбирам изобщо. В първият сезон можех да си обясня поведението й / пак не съвсем/, но сега изобщо не разбирам какво става. Та тя ми е най-интересна.

Иначе - радват ме думите на Харун и Еда в ресторанта.
Искрени, истински... Heart Eyes Heart Eyes

# 388
Момичета,бара е отворен

За почитателите на вино

Наздраве компания    

# 389
  • Варна
Много ми е интересно как ще реагира Ямур на факта, че баща й и леля й са били женени някога! newsm78 Нямам никакво съмнение, че Мелда остави сватбената си снимка в стаята на Ямур и детето я видя! ooooh! Харун беше доста убедителен в думите си към Еда след срещата с Тюркян, че биха се справили със ситуацията, ама да видим... Crossing Arms Едно е да искаш да направиш едно нещо, друго е да можеш да го направиш, а трето и четвърто- да го направиш наистина ( перифразирам думите герой на Николай Хайтов), щото в случая реакцията на Ямур е абсолютно непредвидима! Thinking Само да си спомним как реагира на езерото, когато Харун я заведе при Еда- тогава детето пак изживя стресираща ситуация, макар от съвсем друг характер- избяга, скри се, изгуби се в гората, изплаши се, за малко да пострада сериозно, да не говорим пък колко много се разстрои- дни й трябваха да си върне равновесието. Не мога дори да си представя как ще се изясняват тримата, с какви думи ще обяснят на едно малко дете нещо, което е трудно разбираемо дори за възрастните, дори и за преките участници в цялата история! ooooh! Ама тая работа ще я видим не тая вечер, а другата сряда! Crossing Arms Има пак да чакаме фрагманите... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт