Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Благодаря за професионално оформената тема, за преводите на г-жа Броненосец, Розовка, Рекси, за фрагментите и сватбата на Бай Ганьо!
За да стигнат до тук са виновни всички. Не може да се извинява глупостта на Еда и опърничавия й и непостоянен характер с това, че била добра и не й минавало през ума , че имало подли и гадни същества като Мелда , Едже, Севал и други и че тя никога нямало да направи такова нещо. Светът се състои от лоши и добри, лошите са навсякъде. Тя на Марс ли живее ?Да беше си признала на Мелда - колко пъти Харун искаше всичко да й разкажат? Мелда се правеше на ни лук яла и това правеше и Еда. Защо Еда избяга от летището, защо накара Харун да се ожени за Мелда?  

# 137
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=174201112596828&comments

Здравей,рехава компания! Grinning
Присядвам с вас за едно кафенце и пак изчезвам! Има ли мераклии...поднасям?!

# 138
# 139
Добро утро, Незабравими! Желая ви отлично настроение днес и повече смях. Поздравявам ви с едно стихче. Радвам се, че Каламици не се предава, а отстоява позициите си. Хич не ми се иска тя да се окаже права на и за финала, а съм сигурен, че и тя самата не го иска. Но ако стане, ще призная поражението си публично и ще си сменя аватара на бяло знаме.  Можеше и мустаците да си обръсна примерно, ама нямам такива.

Пак сватба

Чуват се навред фанфари
Народ се стича от зори
По улици и през дувари
вестта града обиколи

Днес Харун с Еда се жени
Всички канени са там
От истанбулските ергени
най-хубавия става зян

Реват моми, ергени псуват
Проклинат своята съдба
Харун с Еда ще се бракуват,
а тях ги чака самота

Но ето почва най-накрая
Пристига брачният екип
Влизат в празничната стая
младоженци с гости ВИП

Длъжностно лице със каска
държи тетрадка във ръка
И Бату е там със Зоро-маска
подсмърча шумно със носа

Палци публиката стиска
За сватби чула вече три
Човекът с маската се киска
Заложил бомба да взриви

Споко! Това е заради спорта! Иначе филмът започна да ми позовее и нещо не ми звучи много сериозно!Значи обръщат нещата към хепиенд! За да се хареса на публиката! Поздравления за стиховете! Много си добър! И винаги актуален, по дневния ред на темата!

# 140
# 141
# 142
Вени благодаря ти за кафенцето точно навреме  Peace и за клипчетата .Само така ще ни мине по-бързичко времето до сряда. Heart Eyes Hug

# 143
  • Русе
Вени благодаря ти за кафенцето точно навреме  Peace и за клипчетата .Само така ще ни мине по-бързичко времето до сряда. Heart Eyes Hug
smile3521

# 144
  • Русе

На това спирам,че и времето ми изтече! newsm53

# 145
# 146

Благодаря за професионално оформената тема, за преводите на г-жа Броненосец, Розовка, Рекси, за фрагментите и сватбата на Бай Ганьо!
За да стигнат до тук са виновни всички. Не може да се извинява глупостта на Еда и опърничавия й и непостоянен характер с това, че била добра и не й минавало през ума , че имало подли и гадни същества като Мелда , Едже, Севал и други и че тя никога нямало да направи такова нещо. Светът се състои от лоши и добри, лошите са навсякъде. Тя на Марс ли живее ?Да беше си признала на Мелда - колко пъти Харун искаше всичко да й разкажат? Мелда се правеше на ни лук яла и това правеше и Еда. Защо Еда избяга от летището, защо накара Харун да се ожени за Мелда?  

Съгласна съм със всичко казано от теб. Мисля, че реално това не може да съществува и така се успокоявам. Не знам дали защото сме от Варна мислим еднакво.
 Не мисля, че Севал е виновна за нещо спрямо Еда- напротив опитваше се да и отвори очите.
Караше я да се бори за любовта си. За мен Еда е слабохарактерна и затова живота я удря така-
вземете Ашъл стои зад думите си каквото и да и струва това. Дразни ме, че неморални хора съдят и говорят за морал/ Феяз, Бурак/.

# 147

Mного правилно! И което е най-жалкото, че след всичко преживяно оше не е пораснала! За мен тя не е готова за съвместен живот с Харун! Този живот не е само обгрижвания. А предизвикателства всеки ден!

# 148
Ех, ех, не съм й мерил на Еда коефициента на интелигентност (то и други работи не съм й мерил), ама едно само ще ви кажа. Понякога се чувствам същия глупак като нея - знам, усещам завистта, злобата, лошотията около мен и кои са носителите й, но пак ме прекарват. Не че искам тука да се самообявя за най-големия добряк на света (въобще не е така), ама не мога да съм лош с лошите и това е положението. Ще крещя, ще викам, ще беснея, но открито. Не мога да им схвана номерата на лошите и не мога да им играя играта.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт