Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Ще има нещо, което ще навреди лично на Ямур! Не бомба, по-скоро си мисля нещо като пиратка,
която може да те остави без пръсти, без зрение и т.н.

# 286
Ще има нещо, което ще навреди лично на Ямур! Не бомба, по-скоро си мисля нещо като пиратка,

Да, ама по погрешка да пострада Бату и да го остави без п...а! Това с голям кеф ще го изгледам, независимо коя сряда ще го дадат.

# 287

Да, ама по погрешка да пострада Бату и да го остави без п...а! Това с голям кеф ще го изгледам, независимо коя сряда ще го дадат.

И аз, и аз!

# 288

И аз, и аз!
Привет и от мен.
Оставихте човека без достойнство. hahaha
С какво ще спечелва сърцата на такива като Мелда и Ниса.
Явно е надарен... Joy Joy

# 289
Из дневника на Ямур

Леля с татко се сгодила
преди да съм се аз родила
Сватба вдигнали голяма,
Е такова чудо няма!

Даже заедно не спали
Що тогаз са се вземали?
Кой може да ми отговори,
не лъжи да ми дърдори

Уж са всичките големи,
а са сякаш глухонеми
Крият, лъжат и мълчат
Питам за последен път!

# 290
Здравейте незабравимки . Hug Heart Eyes
Дани ,Бганьо поздравления за новите ви творения.  bouquet  bouquet  bouquet
Златна рибке благодарности за субтитрите. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Милена благодаря ти за превода .  bouquet  bouquet  bouquet
Лек ден дружина . Hug Heart Eyes

# 291

Привет и от мен.
[/quote]
Горкото нещастно създание!/имам предвид Бату/ Ако така ще печели женски сърца, по-добре да се гръмне, въпреки че това е прекалено милостиво за него. И евнух да е пак му е малко. Joy

# 292

Добър ден!

Каламитси, косата ми настръхна от това предположение... Никога не биха показали такова извращение - осакатяване на човешко същество, тук дете. Моля те, тия сценаристи че са смахнати - да, ама чак дотам, категорично - не!! Да не сънува кошмар?! Или не можеш да изтребиш бръмбарите??! smile3532

# 293

Привет и от мен.
Горкото нещастно създание!/имам предвид Бату/ Ако така ще печели женски сърца, по-добре да се гръмне, въпреки че това е прекалено милостиво за него. И евнух да е пак му е малко. Joy
[/quote]
Като не можа с нищо да впечатли жените около себе си, само това му остана. Дори да стане евнух, Харун пак няма да позволи да пази харема му. Joy Joy

# 294

Добър ден!

Каламитси, косата ми настръхна от това предположение... Никога не биха показали такова извращение - осакатяване на човешко същество, тук дете. Моля те, тия сценаристи че са смахнати - да, ама чак дотам, категорично - не!! Да не сънува кошмар?! Или не можеш да изтребиш бръмбарите??! smile3532

Скъпа, това няма да се случи! Само замисълът на Бату ще бъде такъв. Но Ямур ще се отнесе по снимката на Мелда! И това ще я спаси!

# 295
Из дневника на Ямур

Леля с татко се сгодила
преди да съм се аз родила
Сватба вдигнали голяма,
Е такова чудо няма!

smile3501 smile3501 smile3501

# 296

И аз, и аз!
Привет и от мен.
Все пак Бату ще си намери майстора! Но кой и кога ще свърши тази работа, не е ясно!

# 297
един поздрав за всички вас в слънчевия пролетен ден ,
надявам се да ви хареса клипа... http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/c/450A05CB276371C0

# 298
един поздрав за всички вас в слънчевия пролетен ден ,
надявам се да ви хареса клипа... http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/c/450A05CB276371C0

Алиса,от този линк се отваря третия фрагмент на 79 епизод newsm78

# 299
  • Русе
Бганьо, моите поздравления за "Из дневника на Яамур"! Съвършено е! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

Не идва ли време някой пак да чете дневника на Еда? И да го чете на Яамур, този път... newsm12

Общи условия

Активация на акаунт