Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Благодаря момичета  bowuu

# 451
Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 452
  • Монтана
Спокойно и безаварийно гледане на поредните сценаристки щуротии Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много добре казано,но...какво да се прави???Навик,сряда късна вечер... hahaha hahaha hahaha

# 453
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Успях да се класирам за преброяването, че като знам после как се извиняват отсъствия с тия тестове, спукана ми е работата!  hahaha hahaha hahaha
Поздрави за преводачките ни  newsm20, творците ни и на всички, които правят този форум различен!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Готова съм за поредните изненади на Бату  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и на Мелда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но поне ще ходим на рожден ден!
Да можех и аз да стисна нослето на клоуна, ама ако може с клещи и да държа една включена резачка, да го видя тогава Бату толкова ли ще е ербап!  Crossing Arms
Бобо, добре дошла липсваше, приятно гледане! Heart Eyes Hug

# 454
Бобо не се крий на балкона нали си от вип гостите  Hug Heart Eyes
Кесарче хич не ми пука ли сърцето ми бие на бързи обороти ще изскочи и няма да мога да изгледам тази вечер сценаристката изненада  Hug Heart Eyes Приятно гледане момичета  и дано тази вечер няма толкоз начесто реклами през 10 минути  ooooh!

# 455
  • Русе
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Успях да се класирам за преброяването, че като знам после как се извиняват отсъствия с тия тестове, спукана ми е работата!  hahaha hahaha hahaha
Поздрави за преводачките ни  newsm20, творците ни и на всички, които правят този форум различен!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Готова съм за поредните изненади на Бату  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и на Мелда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но поне ще ходим на рожден ден!
Да можех и аз да стисна нослето на клоуна, ама ако може с клещи и да държа една включена резачка, да го видя тогава Бату толкова ли ще е ербап!  Crossing Arms
hahaha hahaha hahaha

# 456
  • Варна
ОООООО Бобо , привет скъпа.

# 457
  • Монтана
Много благодаря,Манпла! Hug Hug Hug Hug

# 458
Алисаааа! Ще те помоля да ми помогнеш за нещо! Ако можеш, разбира се!
Искам да си сложа като аватар монета от  1 евро - символа на Европа! В чест на Едже!
Евро - Европа - Едже! Защото тя е европейката в този филм!
Имаме си и един аристократ! Но и той е европейски възпитаник!

Освободи малко място в ЛС!!

ОК!
ОООООООО добре дошла
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Каламитси, мила, да знаех как веднага ще ти помогна, но с техниката съм много зян...

Пожелавам на всички ви приятно гледане ! Аз няма да мога да съм с вас, но утре вечер ще го гледам, качен . Тъкмо ще съм прочела вашите мнения.

# 459
Приятно гледане на всички.

# 460
  • София
Някой ще даде ли по-надежден линк, че нищо не хващам тази вечер.

# 461
  • Русе
А,честита 1-ва реклама!

# 462
Да ни е честита първата реклама на 2 минута.

# 463
Айде да ни е честита първата реклама!

# 464
  • Русе
Някой ще даде ли по-надежден линк, че нищо не хващам тази вечер.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Общи условия

Активация на акаунт