Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Това беше! Недейте да се щащърдъ отсега - ще го претупат и това. Кой знае каква глупост ще измислят и нищо особено няма да се случи!

# 586
Страшна серия върха. АЗ поне успях като бганио да гледам с едното око тук да гледам и там и да си свърша малко работа. Е поне отпървото и третото се чувствам удовлетворена.

Няма такъв друг филм вейрвайте ми.

Лека вечер

# 587
Как го завършиха само....ако не бяха снимките да си мислим,че Бату ще активира бомба с телефона.А той просто ще се обади на Харун.И за пореден път ще му докаже,че винаги е крачка пред него...вмъкнал се е в дома му без никакъв проблем  ooooh!

А за Ямур нямам думи...милото дете.Има ли лелче за чудо и приказ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 588
  • Монтана
Долна постъпка от долна жена...Няма какво друго да се каже.Завист към щастието на сестра си.

А Едже в компанията на Арас и Назан ми изглежда толкова сладка...А и ми се струва,че започват да прехвърчат искри.Гледа го някак...по-различно  Wink
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 589
Мелда... Такава лицемерка= Поздрави детето, а му подготви наи-отвратителната изненада. Цинизма и няма граници.

# 590
Момичета,можете ли да ми кажете сайт в който качват серията? Hug

# 591
Харун от ревност като набере, Rage
Отело- жалки репи да яде! Laughing
Събужда се в Харун демона Twisted Evil,
а Еда- бедната Дездемона! #Puppy dog

Работата стана бой...секс... ooooh!
Първо крясъци, после- на екс! kiss
То страшна ревност залудо! Crossing Arms
То голяма любов, то чудо!... #Crazy
Дани,невероятна си smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
+11111111111  Hug
+1 hahaha  bouquet

# 592
  • По света и в нас.
Дали пък в кутията на Бату има бомба? newsm78Как само я дадоха и наблегнаха ,че Харун и Еда са точно до нея.

# 593
Дани мила прощавай ,поздравления за бързо спретнатия шедьовър с който си право в десетката .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 594
  • Русе
Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, Dandel, danidorina, ddd_7, dejavue, Denitoo, didi 69, dorital, eliadn, ina67, ioji, IR65, iva_0210, jaklin, jvarbanova, katia111, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, milena d, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, natalia, ndimitrova, nezabravimka, onii, peca_br, samoti, sonq2612, TONETO, twin4, vai1, valdes60, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, vieenrose, winona, диди88, Златна рибка, Лиди (+ 8 Скрит/и) и 62 Гости преглежда(т) тази тема.

Финал! 122

Завърши, както предположих! smile3515 Мразя да познавам! Banghead

# 595
  • София
Харун от ревност като набере, Rage
Отело- жалки репи да яде! Laughing
Събужда се в Харун демона Twisted Evil,
а Еда- бедната Дездемона! #Puppy dog

Работата стана бой...секс... ooooh!
Първо крясъци, после- на екс! kiss
То страшна ревност залудо! Crossing Arms
То голяма любов, то чудо!... #Crazy
Дани,невероятна си smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
+11111111111  Hug
+1 hahaha  bouquet
+1 Много готино стихче!  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 596
Момичета,желая ви лека и спокойна нощ  Hug

# 597
  • Русе
Как го завършиха само....ако не бяха снимките да си мислим,че Бату ще активира бомба с телефона.А той просто ще се обади на Харун.И за пореден път ще му докаже,че винаги е крачка пред него...вмъкнал се е в дома му без никакъв проблем  ooooh!

А за Ямур нямам думи...милото дете.Има ли лелче за чудо и приказ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз това предположих - ще се изгаври с Харун и с охраната му!

# 598
  • Монтана
Момичета,желая ви лека и спокойна нощ  Hug
И на теб!И на всички от мен!Лека и спокойна нощ! newsm46 smile3524 Sleeping

# 599
Дали пък в кутията на Бату има бомба? newsm78Как само я дадоха и наблегнаха ,че Харун и Еда са точно до нея.
Мисля, че няма да има, но ще успее да уплаши Харун и Еда много яко.

Общи условия

Активация на акаунт