Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,можете ли да ми кажете сайт в който качват серията? Hug

http://www.bolumizle.org/unutulmaz-79-bolum-izle.html

# 601
Дани  newsm51 smile3525 newsm51

Лека нощ на лягащите Hug

# 602
И от мен лека и спокойна нощ след няколко часа ще ви догонвам  Heart Eyesтака ,че мили ми незабравимки бавно бързайте както се казва ЯВАШ ЯВАШ а може отпред и да сложиме Серхан . Peace

# 603
# 604
"Боже пази ме от близки , от врагът и сам ще се пазя"
колко вярно за Мелда   Как и даде сърце да го направи

# 605
  • София
Как го завършиха само....ако не бяха снимките да си мислим,че Бату ще активира бомба с телефона.А той просто ще се обади на Харун.И за пореден път ще му докаже,че винаги е крачка пред него...вмъкнал се е в дома му без никакъв проблем  ooooh!

А за Ямур нямам думи...милото дете.Има ли лелче за чудо и приказ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз това предположих - ще се изгаври с Харун и с охраната му!
То пък една охрана - седят като посадени дървета!  Crossing Arms Но, леля й изби рибата! Аз пък ако съм на Еда и Харун ще кажа на Ямурчето, че татко й се е снимал в реклама на сватбени празненства и ляля й му е била под ръка!  hahaha hahaha hahaha Да я питам тогава Менделинка как ще й се подиграва Ямурчето, че е е била статистка!  Joy Joy Joy Joy

# 606
  • Монтана
Дали пък в кутията на Бату има бомба? newsm78Как само я дадоха и наблегнаха ,че Харун и Еда са точно до нея.
Няма,мила!Гледахме някакви снимки-Бату се обажда на Харун по телефона,нашият беснее,а после отваряше кутията-подарък на Бату!....Мелда е тази ,дето хвърли бомбата...Тя направи това,което дори Бату не причини на детето... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 607
  • Русе
Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, ddd_7, dejavue, Denitoo, didi 69, dorital, eliadn, ina67, ioji, IR65, ivva, jaklin, jvarbanova, katia111, lillis, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, milena d, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, natalia, nati 75, ndimitrova, nezabravimka, onii, peca_br, pipi1467, pkutieva, samoti, sonq2612, TONETO, twin4, vai1, valdes60, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, vieenrose, winona, диди88, Златна рибка, Лиди (+ 10 Скрит/и) и 68 Гости преглежда(т) тази тема

Ние се роим?! newsm78 132

# 608
Дали пък в кутията на Бату има бомба? newsm78Как само я дадоха и наблегнаха ,че Харун и Еда са точно до нея.
Мисля, че няма да има, но ще успее да уплаши Харун и Еда много яко.
Ако няма бомба и Бату се обади на Харун за да му каже,че е бил в къщата Харун и Еда ще помислят,че той е подхвърлил снимката и Мелда пак невинната ще си остане пред тях Crossing Arms ooooh!

# 609
  • Монтана
Как го завършиха само....ако не бяха снимките да си мислим,че Бату ще активира бомба с телефона.А той просто ще се обади на Харун.И за пореден път ще му докаже,че винаги е крачка пред него...вмъкнал се е в дома му без никакъв проблем  ooooh!

А за Ямур нямам думи...милото дете.Има ли лелче за чудо и приказ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То пък една охрана - седят като посадени дървета!  Crossing Arms Но, леля й изби рибата! Аз пък ако съм на Еда и Харун ще кажа на Ямурчето, че татко й се е снимал в реклама на сватбени празненства и ляля й му е била под ръка!  hahaha hahaha hahaha Да я питам тогава Менделинка как ще й се подиграва Ямурчето, че е е била статистка!  Joy Joy Joy Joy
Бобо,невероятна си!Браво,разсмя ме от сърце! Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 610

Дани и на мен ми хрумна нещо подобно ! hahaha hahaha Joy Joy

# 611
  • Русе
Само Яамур знае кой е влизал в стаята й.

Лека нощ от мен!

# 612
  • София
Компания, в пост 441 сложих всичко, което бях подготвила от 78. еп. Който се интересува, ще си прочете.
Сега отивам на спокойствие и без реклами да си изгледам новата серия. И после да изчета и вашите коментари.

# 613
  • Монтана
Мисля, че няма да има, но ще успее да уплаши Харун и Еда много яко.
Ако няма бомба и Бату се обади на Харун за да му каже,че е бил в къщата Харун и Еда ще помислят,че той е подхвърлил снимката и Мелда пак невинната ще си остане пред тях Crossing Arms ooooh!
Дори,много логично!Нашето лелче ще продължи да бъде чиста и неопетнена... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 614
Момичета,можете ли да ми кажете сайт в който качват серията? Hug
Hug

http://www.fulldiziseyretizle.tk/unutulmaz-79-bolum-izle.html

Общи условия

Активация на акаунт