"Столичани в повече" - тема 2

• 54 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Не съм фенка на комиците и като видях, че целият им актьорски екип участва, бях резервирана, но с радост забелязах, че не си играят ролите както в шоуто и ми допадна идеята! На моменти ми става и тъжно дори, като гледам че тази комедия отразява толкова реално ежедневието ни!

# 166
  • Somewhere far away
От къде ги изравяшш тия снимки..ако не е тайна де!? Grinning

# 167
 Здравейте,
Търся да си сваля последната серия от сряда, но е няма в замунда
 Може ли някой да ми каже от къде да е дръпна ?
 Благодаря Simple Smile

# 168
От къде ги изравяшш тия снимки..ако не е тайна де!? Grinning
не е тайна, разбира се. Значи снимките са от интервюто с Иван Юруков, което вчера вестник 168 часа качи в новия си брой. Но така са направили големите снимки, че да не могат се сейфнат по стандартния начин. За целта аз имам програмата Download helper, с която свалям всичко, освен флашовете на бтв.
Иначе специално ако питаш за url-тата , които съм постнала, то това са връзките, които ми дава моят безплатен хост в bgdata  Mr. Green Heart Eyes

# 169

Прави ми впечатление, че малко хора пишат тук. Защо ли се чудя?

Защото от известно време темата прилича на тема за Юруков.
Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам сериала /харесвам и гледам и Стъклен дом/, харесвам и Иван Юруков, но просто не виждам смисъл да се включвам непрекъснато с емотикони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 170

Прави ми впечатление, че малко хора пишат тук. Защо ли се чудя?

Защото от известно време темата прилича на тема за Юруков.
Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам сериала /харесвам и гледам и Стъклен дом/, харесвам и Иван Юруков, но просто не виждам смисъл да се включвам непрекъснато с емотикони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Mr. Green (този не е :love)

Цитат
Здравейте,
Търся да си сваля последната серия от сряда, но е няма в замунда
 Може ли някой да ми каже от къде да е дръпна ?
 Благодаря Smile

има я тук, но ти трябва регистрация
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68ea345bbafdd … 6fb1623c99d28eb49

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 20:44 от slashwoman

# 171
Е, стига сте, де...Що се препирате сега...Иииии   ooooh!

# 172
  • Somewhere far away
не е тайна, разбира се. Значи снимките са от интервюто с Иван Юруков, което вчера вестник 168 часа качи в новия си брой. Но така са направили големите снимки, че да не могат се сейфнат по стандартния начин. За целта аз имам програмата Download helper, с която свалям всичко, освен флашовете на бтв.
Иначе специално ако питаш за url-тата , които съм постнала, то това са връзките, които ми дава моят безплатен хост в bgdata  Mr. Green Heart Eyes
Аха, ясно.. май съм чувала и преди за подобна програма , много е полезна, мда. 
Надявам се скоро да намерим и интервюто в интернет... щото аз вестници не си купувам и..не съм никак в час къде, кво пишат и кво се публикува.

# 173
Аха, ясно.. май съм чувала и преди за подобна програма , много е полезна, мда. 
Надявам се скоро да намерим и интервюто в интернет... щото аз вестници не си купувам и..не съм никак в час къде, кво пишат и кво се публикува.
ами аз нали съм го постнала:) Ето го:
http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=857782

# 174
  • Somewhere far away
Оф.. ми аз къде съм гледала. Laughing

# 175
Оф.. ми аз къде съм гледала. Laughing
Чудя се Андрей как ще процедира с тайната. Ще му трябва партньор, а Не може да разчита на баща си, защото е мухльо, нито на майка си, защото е прекалено агресивна. Нито на брат си- той е обсебен от мисълта за имането. Йовка- крайно е проста...Остава малката Яна.  Wink

# 176
Честита Цветница!

Има 3 варианта, ако разполагаш с компромати:
1. Траеш си, щото те е шубе;
2. Използваш ги за рекет и шантаж;
3. Отиваш при медиите и в полицията.

Андрей се води принципен, така че би трябвало да избере "вариант 3", обаче ако сподели със семейството си с какво разполага и то, във вихъра на кметската надпревара, биха могли да му "извият ръцете" с дълга към семейството и да избере "вариант 2". 
newsm78

# 177
Андрей не е чак толкова принципен, когато става въпрос за семейството му. Каза на брат си за тефтера със записки на Радул, който е при Мария.

# 178
Андрейко е авантюрист по душа. Може би ще се опита да стъжни живота на кмета, без онзи да знае откъде му идва  Mr. Green Но ще му трябва партньор с аналитичен ум- за мен това е сестра му Яна  Mr. Green
И да- не е принципен, щом издаде на брат си за тефтера. Поддаде се на емоцията за момента.

# 179
samoti, ЦвеТи, благодаря за линковете Hug
Радвам се, че Ви е харесало нещо мое любимо! Много целувки от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт