"Столичани в повече" - тема 2

• 54 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Тинче, на какво се чудиш?  Grinning
Чичо, дай едно левче, бе чичо! tooth

Е, т'ва е друго вече.  Shocked Айде, бройте!!! Mr. Green

Някой здраво се е заплеснал... hahaha hahaha hahaha

# 151
  • София
Днес Вили Марковска беше гост в "Модерно" и на въпроса:

- Снимала ли си досега горещи сцени?
Вили отговори: "досега не мога да кажа, че са били кой знае колко горещи, но в новия сериал съм снимала"
Радост: "ооо, значи вече сте ги заснели, но още не са излъчени?"
Вили: "предстои да видите"  Wink

(предавам разговора по памет)

Марковска каза още, че много харесва героинята си, тъй като с нея имат страшно много общи черти. Героинята й минава през моменти на объркване и трябва да взема трудни решения..."

# 152
Днес Вили Марковска беше гост в "Модерно" и на въпроса:

- Снимала ли си досега горещи сцени?
Вили отговори: "досега не мога да кажа, че са били кой знае колко горещи, но в новия сериал съм снимала"
Радост: "ооо, значи вече сте ги заснели, но още не са излъчени?"
Вили: "предстои да видите"  Wink

(предавам разговора по памет)

Марковска каза още, че много харесва героинята си, тъй като с нея имат страшно много общи черти. Героинята й минава през моменти на объркване и трябва да взема трудни решения..."

Надявам се горещите сцени да са с Андрейко:)
И аз имам страшотна новина: ще има и 2-ри сезон. А Столичаните бие по рейтинг всички предавания по БТВ, дори прословутото пластмасово чудойще Стъклен дом му  Mr. Green

Мааалко по- насам..а.а така..мен ще гледаш  Mr. Green

# 153
  • София
еееееее, предполагам, че ще е с Андрей. "Елитът на нацията" не прави такива неща преди сватбата  Joy Joy Joy

Страхотна новина за рейтинга и 2-ри сезон. Може ли да поствате рейтинг след всяка серия в темата, че да не ровя из нет-а всяка седмица  Praynig

# 154
еееееее, предполагам, че ще е с Андрей. "Елитът на нацията" не прави такива неща преди сватбата  Joy Joy Joy

Страхотна новина за рейтинга и 2-ри сезон. Може ли да поствате рейтинг след всяка серия в темата, че да не ровя из нет-а всяка седмица  Praynig
ох, аз това го научих днес от вестник Телеграф- има ново интервю с Иван Юруков. Което предстои да се появи в нета  Mr. Green

# 155
  • София

ох, аз това го научих днес от вестник Телеграф- има ново интервю с Иван Юруков. Което предстои да се появи в нета  Mr. Green

аааа, добре  Peace

# 156
С известно нежелание започнах да гледам сериала.Подразних се и като видях почти всички актьори от Комиците в него. Но все повече ми харесва и чакам с нетърпение следващия епизод.

# 157
  • Somewhere far away
А Столичаните бие по рейтинг всички предавания по БТВ, дори прословутото пластмасово чудойще Стъклен дом му  Mr. Green
А защо трябва да има такова негативно съпоставяне?
 В смисъл - това че харесваш Столичани не значи че трябва да мразиш Стъклен дом или обратното - аз и двата сериала следя и ги гледам с интерес всяка седмица Wink ...и какво, сигурно тва значи, че не съм достойна да пиша в тази тема ли? Grinning

Все си мислех, че пишем тук, защото ни е интересно и защото го следим сериала, а не за да оплюваме другите български сериали. Confused

# 158
  • София
Искам я в голям размер снимката, искам я! *подскача като детенце пред захарен памук* Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

П.П. Гореееееещи сцениииии? Shocked *точи лиги* Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
samoti, ЦвеТи, благодаря за линковете Hug

# 160
А Столичаните бие по рейтинг всички предавания по БТВ, дори прословутото пластмасово чудойще Стъклен дом му  Mr. Green
А защо трябва да има такова негативно съпоставяне?
 В смисъл - това че харесваш Столичани не значи че трябва да мразиш Стъклен дом или обратното - аз и двата сериала следя и ги гледам с интерес всяка седмица Wink ...и какво, сигурно тва значи, че не съм достойна да пиша в тази тема ли? Grinning

Все си мислех, че пишем тук, защото ни е интересно и защото го следим сериала, а не за да оплюваме другите български сериали. Confused

Аз мислех, че ти е ясно колко много не мога да понасям Стъклен дом. Много, много още преди да имам и хабер за "Столичаните". Хвърлих поглед в последната серия заради Коки. Мъчих се да го гледам заради него и агента. Но, за съжаление, сценаристите така и не измислиха нищо интересно около тях. А и аз цитирам вестника.
Последната серия на СД съвсем ме отказа да гледам, но имах достойнството и не отидох да плюя. А наистина имаше какво да кажа Mr. Green Докато тук някои съфорумки нямат подобни скрупули. Mr. Green Mr. Green

# 161
Харесвам и гледам и двата сериала и не са ми приятни също оплюванията и негативните сравнения. Peace
Всъщност повечето хора, които гледат Стъклен дом следят и този сериал и ги харесват и двата.
Харесвам и Иван Юруков, защото е талантлив и красив, млад, български актьор и не го сравнявам с любимия ми Асен Блатечки, защото са много различни.
Прави ми впечатление, че малко хора пишат тук. Защо ли се чудя?

# 162
Искам я в голям размер снимката, искам я! *подскача като детенце пред захарен памук* Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

П.П. Гореееееещи сцениииии? Shocked *точи лиги* Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
запоовядай Heart Eyes Crazy
http://store5.data.bg/ivanyurukovfansite/0001-Image_857799_3.jpg
http://store5.data.bg/ivanyurukovfansite/0002-Image_857800_3.jpg

http://store5.data.bg/ivanyurukovfansite/0003-Image_857801_3.jpg
http://store5.data.bg/ivanyurukovfansite/0004-Image_857802_3.jpg

# 163
  • София
Абе, много си красив, беееее! Да ти таковам таковата... Embarassed Grinning
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Слашче, Hug Hug Hug

# 164
Абе, много си красив, беееее! Да ти таковам таковата... Embarassed Grinning
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Слашче, Hug Hug Hug
Flutter Crazy Flutter

Аз се бях отказала от сериали и филми, занимавах се с друго. Но този актьор ме накара отново да повярвам, че киното е магия:) а не само пари  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 19:53 от slashwoman

Общи условия

Активация на акаунт