"Столичани в повече" - тема 2

• 54 925
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
 Mr. Green Йовка и Радко  Mr. Green

# 511
  • Somewhere far away
Снощи гледахме Юруков в "Мизантроп" на Молиер - отново невероятен, има страхотно излъчване този човек, зарази всички в залата! Много се смяхме, беше много весело и забавно, имаше много контакт с публиката, просто да гледаш този актьор на живо, на сцената е още по-голямо удоволствие.

# 512
Снощи гледахме Юруков в "Мизантроп" на Молиер - отново невероятен, има страхотно излъчване този човек, зарази всички в залата! Много се смяхме, беше много весело и забавно, имаше много контакт с публиката, просто да гледаш този актьор на живо, на сцената е още по-голямо удоволствие.
Някои хора имат късмет:)  Crossing Arms

# 513
  • Somewhere far away
Защо да е късмет? Simple Smile

# 514
Защото Иван Юруков един път дойде в Казанлък да играят Лоши момчета и аз не разбрах...
Просто забравих да проверя кои постановки ще се играят по Чудомирови празници..и така, чакам си вторият шанс вече две години, ама няма:)

# 515
  • Somewhere far away
АА.. ясно не си в софия.
Е аз в Народен театър го гледам. Иначе извън София, наистина е доста малък шанса да се види.
Може да отскочиш някой път специално за да го видиш на сцена. Но да знаш че билетите бързо свършват и трябва да се купят предварително! Grinning

# 516
АА.. ясно не си в софия.
Е аз в Народен театър го гледам. Иначе извън София, наистина е доста малък шанса да се види.
Може да отскочиш някой път специално за да го видиш на сцена. Но да знаш че билетите бързо свършват и трябва да се купят предварително! Grinning
Heart Eyes знам, знам.. Blush

# 517
Кръш, завиждам ти неблагородно...за театрото ... Blush  Grinning

Брей, чИ притеснителни средношколци... Thinking Thinking Thinking

На Гълъбина явно й е слаб ангела...Пацо  я "настъпи"  Laughing и тя изтърва виното.  Joy (в трейлъра)

# 518
Аз си мисля, че Андрей ще си даде снимките на баща си и кампанията му. Досега ни го представят като герой, който осъжда неправдата. Би трябвало да я разобличи тогава.

И аз същото си мислех, нали все пак баща му трябва да стане кмет  Grinning, но в трейлърът сякаш се загатва за нещо между Йордан и Андрей, а и Андрей сигурно би жертвал много за да спечели доверието на Мимето. Ех, че редко го дават тоя сериал  Crossing Arms.

# 519
Мисля си, че Андрейко ще откаже да предаде компромата на родителите си, за да защити по този начин Марийче и семейството й от срама:)

# 520
Мисля си, че Андрейко ще откаже да предаде компромата на родителите си, за да защити по този начин Марийче и семейството й от срама:)

Дългът към семейстовото или любимата.  Thinking
Аз си мисля, че Лютови ще отстрелят Рангел с патроните на Андрейко Wink  Joy ... т.е. ще се дърпа, но накрая ще помогне на техните, а и Марийче и цялото й семейство е крайно време да поопознят главата на семейството. Няма да направи добра услуга на никого Андрейко, прикривайки подобна низост.
  Sick

# 521

Дългът към семейстовото или любимата.  Thinking
Аз си мисля, че Лютови ще отстрелят Рангел с патроните на Андрейко Wink  Joy ... т.е. ще се дърпа, но накрая ще помогне на техните, а и Марийче и цялото й семейство е крайно време да поопознят главата на семейството. Няма да направи добра услуга на никого Андрейко, прикривайки подобна низост.
  Sick
Голяма дилема ще е, но си мисля, че ще избере любимата  Mr. Green

# 522
Привет момичета!  Филма е супер  Simple Smile
Може ли някои да ми каже до коя серия е стигнал филма,гледам го в youtube понеже съм в чужбина и не зная всички серии ли са качени?  bouquet

# 523
Може ли някои да ми каже до коя серия е стигнал филма,гледам го в youtube понеже съм в чужбина и не зная всички серии ли са качени?  bouquet

Предстои да дават 9ти епизод.  Simple Smile

# 524

Предстои да дават 9ти епизод.  Simple Smile

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт