"Столичани в повече" - тема 2

• 54 671
  • 735
  •   1
Отговори
# 210

аз съм се заредила с тиквоглед Mr. Green и хипер вафла Mr. Green

Излагация  Joy Сега, ако кажеш, че си си пуснала да слушаш и Преслава... rotfImbo

# 211

аз съм се заредила с тиквоглед Mr. Green и хипер вафла Mr. Green

Излагация  Joy Сега, ако кажеш, че си си пуснала да слушаш и Преслава... rotfImbo
Mr. Green Shocked neva

# 212
От мен вафли и кисело мляко и чакам....  Grinning Много се ядосвам на факта че го дават веднъж седмично за по един час, то като махнеш рекламите остава към 40мин. епизод. Уж рекламираха че е сезона на БГ сериали, какъв сезон - един път СД и един път Столичаните, а всяка вечер турския  Crossing Arms

# 213
  • София
Стоянка Мутафова е класа жената - бравос!

Забелязах разни работи:
1. От миналата серия още - картата беше скрита зад снимката на дядото, но не коя да е снимка, а онази с лентичката за жалеене. Странно, все едно някой я е сложил след като е умрял дядото.

2. ГДБОП-ите как ще го наблюдават нашия Спас, като в крайна сметка не му взеха и данните, дето се вика, и името му не знаят...

3. Абе, защо ми се струва, че Мимето говори сякаш 5-годишно дете рецитира... Или е част от образа...

4. С предварителни извинения към върлите фенки, но на Юруков често слабо му разбирам. Това още от Забранена Любов ми е като впечатление, маниер му е някакъв.

# 214
Стоянка Мутафова е класа жената - бравос!

Проговори!!!  Heart Eyes

Забелязах разни работи:

1. От миналата серия още - картата беше скрита зад снимката на дядото, но не коя да е снимка, а онази с лентичката за жалеене. Странно, все едно някой я е сложил след като е умрял дядото.

Някой може да е сложил лентичка на най-представителната снимка, а тя да е се оказала именно снимката, в която дядото е скрил картата.  newsm78

2. ГДБОП-ите как ще го наблюдават нашия Спас, като в крайна сметка не му взеха и данните, дето се вика, и името му не знаят...

Викнали са ги само да го сплашат, а може и цялата случка да е поспестена, щото ако я дадат цялата ще свърши епизода.  newsm78

3. Абе, защо ми се струва, че Мимето говори сякаш 5-годишно дете рецитира... Или е част от образа...

Симпатяга е Виолета, а и образът на онази Жулиета е 14 годишна, явно е търсена  лека "невинност". newsm78

4. С предварителни извинения към върлите фенки, но на Юруков често слабо му разбирам. Това още от Забранена Любов ми е като впечатление, маниер му е някакъв.

Това не знам. Аз нямам проблем. Peace

# 215
  • Somewhere far away
Според мен пък има даже доста ясна дикция... не знам- аз всичко си му разбирам Grinning

# 216
Андрей показа компрометиращите снимки на главата на семейството... майка си. rotfImbo

# 217
Лютова : 'И в Ню Йорк да направят сватба,пак ще си останат селяни.'  Joy Joy

# 218
  • КиТ
Айде сега да видим как ще отговаря Марийчето за пръстена Mr. Green

Иначе имаше много свежи лафове.. Joy Joy Joy

# 219
Чеканов: Какво да направя за бъдещите поколения ... Бъдещите поколения какво са направили за мен!
  bash

# 220
Представяте ли си как ви одумват комшиите по същия начин? Mr. Green

# 221
Йовчето пак не случи на любовна нощ ,този Спас много бърз във всичко и май най вече в заспиването.

# 222
Кметът Чеканов ми е супер противен, егаси и мазния бсп-ар.  Sick

Искам Лютов да спечели изборите, може да е чехльо, може и да не знае що се кандидатира, ама пред оня лоения е направо Ганди. ooooh!

# 223
Йовчето пак не случи на любовна нощ ,този Спас много бърз във всичко и май най вече в заспиването.

Балканджи Йовка няма да нацепи дървата, вече май ще нацепи нечия КРАТУНА.  Twisted Evil

# 224
Много стегната серийка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт