"Столичани в повече" - тема 2

• 54 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Кръстю Лафазанов
Според мен задръстен или широкоскроен си се раждаш Mr. Green
Стига де, къде ще сравняваш Кръстю с Шон Пен  Rolling Eyes... Наш Кръстю е балканец, продукт на Ориента и соца  ooooh!(Не'Аме Хендрикс и сексуална революция  Sad, Не'Аме Пражка пролет  Sad,  Не'Аме Унгарската нежна революция  Sad , и'аме КомсомолО Mr. Green Joy ).  Peace
Да не съдим строго нашего брата - койтУ е безгрешен, нека първи хвърли ... бомбатЪ.
Joy

# 616
Кръстю Лафазанов
Според мен задръстен или широкоскроен си се раждаш Mr. Green
Стига де, къде ще сравняваш Кръстю с Шон Пен  Rolling Eyes... Наш Кръстю е балканец, продукт на Ориента и соца  ooooh!(Не'Аме Хендрикс и сексуална революция  Sad, Не'Аме Пражка пролет  Sad,  Не'Аме Унгарската нежна революция  Sad , и'аме КомсомолО Mr. Green Joy ).  Peace
Да не съдим строго нашего брата - койтУ е безгрешен, нека първи хвърли ... бомбатЪ.
Joy

Mr. Green
Дубеее, хвърлям бомбата - Валентин Гаджоков игра обратният византийски император в Константин Философ Mr. Green далечното лето господне 83-то. Валентин Гаджоков сега е директор на театър в Норвегия, за което съм страшно щастлива:) Тук не получи признание за таланта си, но затова пък чужденците го оцениха най -подобаващо:)

# 617
Тази неделя, 29 май, "Пожелахте да говори" столичанката в повече, актрисата с най- сексапилния глас - Силвия Лулчева.   Grinning Party
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/story/888926104-Govori_sas … iya_Lulcheva.html

Приятно гледане! Wink

# 618
(Спас изпищя.  Grinning)Славка:Най-накрая заживяха нормален семеен живот.  Joy
Йордан към Славка: Днес е последния ден от кампанията.  Sunglasses Искаш ли да се мотивираме? (и се мушнаха под завивките) Ех, тоя Йордан, к'ъв мачо.
Joy

# 619
Радко огелпи нещата с ромиту ахаха
Ромиту на чист българскиу речи: "Нищу не вдянаф"  Mr. Green И сега всичкуту Роми ше гласува за Андрей Лютов. Язък за кифтетътъ, язък за Преслава Mr. Green

# 620
Много силен епизод...като за финал.  Mr. Green Страшни лафове, страхотна ирония, силни сцени и моменти. Накефих се.  Grinning Heart Eyes

# 621
Сложиха му кръст на Йордан........

Ще ми липсва сериалът.......

Много силен епизод...като за финал.  Mr. Green Страшни лафове, страхотна ирония, силни сцени и моменти. Накефих се.  Grinning Heart Eyes

Peace Peace Peace

# 622
И кога ще бъде 2-ри сезон,прощавайте не разбрах,ама тоя сериал ме е пленил,ще се побъркам Crazy

# 623
И кога ще бъде 2-ри сезон,прощавайте не разбрах,ама тоя сериал ме е пленил,ще се побъркам Crazy
Наесен.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=903104

# 624

Не знам....що и за и против има за този сериал.....Но това е първият филм, който гледаме с кеф цялото семейство! Децата страдат, че няма да го дават до есента......Пфуууууу....Но свърши готино, краят ми хареса!

# 625
 Shocked Shocked Shocked Ще поканят актьорите на турне с Комиците!!! Ами минете през Казанлък, моля ви!!!!  Mr. Green Heart Eyes
е, то до новите снимки не остана- 1-и юни, а ей сега, след три месеца е дошла и есента Mr. Green

Андрейко хубаво до припадък (на фенката пред телевизора) Heart Eyes

# 626
  • Велико Търново
Но свърши готино, краят ми хареса!
"Благодарение" на една досадна съседка не можах да го видя, обаче. Моля някой да ме "светне" какъв беше!  Praynig
И стана ли ясно кой ще е новият кмет? Или това ще разберем наесен - малко преди истинските кметски избори  Laughing

# 627
Баба Марийка - страшна конспираторка.  Wink  Heart Eyes Андрей и Мария - страшно сладки сцени.  Heart Eyes
Политическите агитации на Рангел и Йордан - уникумски пародийни.  Mr. Green Гълбина как повтаряше в синхрон с мъжа си.  Joy
А попът: "За кого да гласувам - единият хитър и алчен, а другият алчен и хитър...На единият не му разбирам, а другият знам предварително какво ще каже."
 Joy

# 628
  • Луната ни пази
Баба Марийка - страшна конспираторка.  Wink  Heart Eyes Андрей и Мария - страшно сладки сцени.  Heart Eyes
Политическите агитации на Рангел и Йордан - уникумски пародийни.  Mr. Green Гълбина как повтаряше в синхрон с мъжа си.  Joy
А попът: "За кого да гласувам - единият хитър и алчен, а другият алчен и хитър...На единият не му разбирам, а другият знам предварително какво ще каже."
 Joy
Хареса ми, много ми хареса. И накрая меренето: кой какво и на кого....

# 629
Май, май попа ще прибере имането.

Общи условия

Активация на акаунт