"Столичани в повече" - тема 2

• 54 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Турихме му кръста на Йордан Лютов пред името Joy Joy Joy

# 631
hahaha Рангел сам си е виновен, каза на ромите, че Йордан трябва да бъде зачеркнат (премахнат) или нещо подобно, а те го приеха в буквалния смисъл.  rotfImbo Какво са виновни ромите - хем са нужни прости, хем що нямат абсрактно-метафорично мислене. Mr. Green Joy

# 632
  • В най - голямото село

И на мен това много ми хареса  Hug Пък им и пари им дадоха  Laughing

# 633
  • София
да, Рангел хем сам им каза и те го приеха буквално, хем пари даде, а на финала изкара сина си виновен  Laughing

# 634
  • София
Радко и Спас Joy
Ей как ги мразя тези паузи, нямам търпение вече за втори сезон, а има да си чакаме Confused

# 635
Май, май попа ще прибере имането.
И аз така си мисля.

# 636
  • густо майна Филибето
А аз мисля, че Мария знае за кайнака, нали дядото това прошепна? И ще заведе любимия при извора, някаква халка показаха няколко пъти, може би ще се спънат в нея и ще открият съкровището. Wink

# 637
Радко и Спас Joy
Ей как ги мразя тези паузи, нямам търпение вече за втори сезон, а има да си чакаме Confused

знаете ли кога ще е? А любовната сцена много истинска беше, направо ме разтопи и върна някъде някога... Heart Eyes

# 638
  • Разпиляна във въображението
Аз мисля, че кметът ще си е старият Whistling

# 639
  • в един топъл дом
Много ми харесва и последната серия, и сериалът като цяло. Нямам търпение за продължението. Оставиха ни неизвестни по всички сюжетни линии. По сюжета за изборите, мисля че ще спечели Йордан Лютов - трябва да се обърне палачинката и да ги видим и Лютови, и Чаканови в друга светлина, едните останали без власт, а другите получили власт.
По любовната линия, мисля, че Андрей няма да замине за Австралия или бързо ще се върне от там. Все пак той е главен герой, не може да отсъства дълго време. Искам любовта между тях да се случи, чудесни са като двойка.
Относно имането - много хора вече разбраха къде е. Ако го открият, вероятно ще се скарат за него и всички ще загубят. А другият вариянт е да не открият имане, а нещо друго съвсем различно.
Чакам с огромно нетърпение развитието на действието. През лятото ще изгледам отново сериите.

# 640
  • София
Радко и Спас Joy
Аз си мисля, че единият без ад иска ще убие другия. Няколко кадъра имаше с едно нещо метално на пода... Май някой ще си удари врата там. А, попът ме дразни адски много. Как ги наблюдава как се бият.
Според мен двете семейства не могат да се понасят, защото са почти еднакви. "Два остри камъка брашно не мелят."
Мисля си, че Лютов ще спечели благодарение на купените гласове. Радко излезе голям глупак, ама, мноооого голям.
И аз си мисля, че Андрей или ще върне таксито обратно, или ще изкара мног омалко време в Австралия. Следващият сезон на сериала ще е много интересен.

# 641
  • КиТ

И на мен това много ми хареса  Hug Пък им и пари им дадоха  Laughing

Много добър край на сезона и аз нямам търпение Crazy

# 642
# 643
"Един за всички, всички за един"  Sick  Joy

Смеем се ние с ромите, ама дали сме по-различни? Thinking  Joy

Я, к'во sms-че щеше да изпрати Марийчето... Heart Eyes

# 644
"Един за всички, всички за един"  Sick  Joy

Смеем се ние с ромите, ама дали сме по-различни? Thinking  Joy

Я, к'во sms-че щеше да изпрати Марийчето... Heart Eyes
Смешно малко с това доуточняване. Някак ритмика няма в това изречение: "Обичам те, Андрей". Не е ли по- добре, Андрей, обичам те Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт