Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 12

• 55 572
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
какви стенописи иска Ибрахим? Нали е мюсюлманин  Thinking
не е ли забранено изобразяването на хора и животни?
В джамия е забранено Naughty

# 616
Нигяр  - Ако говориш така за Махи ,пак ще си навлечеш неприятности
Х - Не бой се Нигяр...Аз си взех урока,детството свърши
Валиде  -Хюррем пак се върна,но този път трябва да я държим изкъсо.Трябва да разбере ,че не е единствена
Дайе - Имате ли нещо в предвид
Валиде - Да,но трябва да намерим подходящо момиче
Ето я идеята на Валиде Mr. Green
На мен ми направи впечатление "новата"Хюррем Peace

# 617

Хахха, посмях се от сърце и аз.

Ибрахим, кажи им, моля те, че при мюсюлманите халветът и през деня, и през нощта, в рамките на едно денонощие, си е направо задължителен.  Joy
Така е абдест,намаз ,халвет,абдест,намаз халвет....и така 5 пъти на ден .Tövbe Ya Rabbim.Шегичка... Joy...Емел не става въпрос само за мюсюлмани,СС тогава е бил само на 27-28 години,к'во го бърка един следобеден халвет  Embarassed

# 618
Хюррем определено е нова ,за мое голямо съжаление ,май ще трябва да кажа сбогом на Сашка,ще ми липсва.Единственото ми успокоение е че има още три раждания,поне още три пъти ще се наслушам на родилните и крясъци,ако не на друго
Понеже тази вечер много се говори за халвет.Направи ли ви впечатление ,че халветите не са онова което бяха в първите епизоди.Май са и дръпнали ушите на Мерал.

# 619
В джамия е забранено Naughty
мерси  Blush 

# 620
Хм, следобеден халвет, ама май ще видят звезди посред бял ден! После ще има да се обясняват кой я доведе тая Садъка , коя я пробута и кой я пожела...

# 621
Хм, следобеден халвет, ама май ще видят звезди посред бял ден! После ще има да се обясняват кой я доведе тая Садъка , коя я пробута и кой я пожела...
На Валиде ще й отнемат лиценза да избира момичета Joy

# 622
Намерих го ..... Grinning

Ибрахим  - Ако имате някакво желание аз съм в стаята си Господарю
СС - Ти като си заминеш на кого ще ме повериш Паргалъ
Ибрахим - На никого.Аз ревнувам всеки който е около Вас Господарю,мога да Ви поверя само на самия Вас.

....А?

# 623
Садъка дали ще намери смелост да нападне Султана...Според мен ,не.Ако стане така,нали СС ще я убие веднага,как ще се разбере коя е в действителност,кой е истинският убиец на Айше...?

# 624
Садъка дали ще намери смелост да нападне Султана...Според мен ,не.Ако стане така,нали СС ще я убие веднага,как ще се разбере коя е в действителност,кой е истинският убиец на Айше...?

... по презумпция...   Joy Joy Joy hahaha hahaha

Но ти си прав - Султанът има страхотни рефлекси, а Садъка - никакви...  Mr. Green И освен това вече няма кой да му се притича на помощ...  Sad

# 625
Сюмбюля ще се сети май за ножа къде е хвърлен.

# 626
не съм против дневните халвети, но досега бяха все нощни- обърках се. А и тогава Султанът не е ли имал други грижи през деня, а и подготовката за халвет - хамам, епилация, масаж и т.н . Дали са били практични дневните халвети?

# 627
Хора, поднасям моето уважение към всички вярвания и традиции, но съвсем скоро ще настане време да боядисваме яйца - преди изгрев на Велики четвъртък- затова лека нощ засега.

# 628
....
Какво е да си „Втората” жена?
Не е лесно.Ако беше ( Махидевран) наистина толкова зла,можеше да заплете много по големи интриги и да ги изпълни…Но остава малко неопитна,наивна в сравнение с Хюррем.затова и губи.

Ето това е истината, макар и неудобна, горчива и т.н.  Naughty Колко ли още човека трябва да я потвърдят, за да бъде чута  Thinking

Ибрахим, надминал си себе си с тези интервюта newsm10   smile3501

# 629
Ибрахим, благодаря ти за превода в ефир   bouquet
За тези като мен, които не са гледали серията ето линк
Peace

http://www.ddizi.com/izle/26732/Muhtesem-Yuzyil-15.-Bolum.htm/0/ 
За онлайн гледане

http://www.megaupload.com/?d=NE0G7AAL
за сваляне на 15 епизод без превод  Peace

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 05:26 от anna3com

Общи условия

Активация на акаунт