Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Искам да питам вече ходилите в Пирин Голф...

Хотела все още не е отворен и предполагам настаняването е в апартаментните коплекси. Някой конкретно или няма закономерност? В пакета предлагат закуска - къде (в коя сграда) се предлага? Има ли някъде вътрешен басейн и СПА или за тези неща трябва да изчакаме хотела? И той трябваше да отвори юли, ноооо.. Знае ли се кога се планира да го пуснат?

# 106
  • София
за "Пирин голф"
настаняването е в апартаментните комплекси, закуската се сервира в големия ресторант "Кънтри клуб", който е не съвсем близо до центъра на комплекса или както го наричат „Даунтаун" /където са и апартаментите/.
хубава закуска има и в някои от другите ресторанти в Даунтауна - прясно изпечени кроасани и сандвичи в кафе-бар Fire и пържени филии/мекици и др. в Queen`s Pub.

хотелът дано да го отворят до края на годината, ама като им гледам темповете се съмнявам. може би ще отворят част от него за зимния сезон. няма вътрешен басейн, СПА център силно казано...има едно място, на което правят масажи и разни други процедури.

# 107
Да допълня за "Пирин голф" - ползва се СПА-то и басейна на Катарино.
Трябва само да се носи картата от комплекса.

# 108
Да допълня за "Пирин голф" - ползва се СПА-то и басейна на Катарино.
Трябва само да се носи картата от комплекса.

Много е хубаво, но явно ще чакаме хотела. Започват дъждове и навъна няма какво да се прави, а Катарино хич не го харесвам за СПА.

# 109
Здравейте, чета форума от няколко години и най-накрая се престраших да понапиша нещо и аз Simple Smile.
Искам да препоръчам горещо х-л Смилен. Намира се на 4-5 км. от Смолян. Хотелчето е много уютно, в същото време има стил, както и малък СПА-център. В стаите, в които бяхме заедно с кумците ни / а стаите се водеха студиа /, имаше красива камина, мебелите бяха от масивно дърво и всичко това на много изгодна цена. smile3501.
Иска ми се отново да се върна там.........!

# 110
Положително мнение за хотел "Марица" в Пловдив, много ми хареса и обслужването и самия хотел е рай Simple Smile Само не ми допадна, че май леко хигиената куцаше  newsm78

# 111
Хотел "Костел Палас" в Еленския Балкан : www.hotelkostel.com

Единствен минус - еднообразна закуска, влизаща в цената за нощувка. При пълна заетост по септемврийските празници, за всички закуската беше бухти със сладко, малко сирене и промит айрян, а на следващия ден - пържени филийки със същата гарнитура. При слаба заетост на хотела може да се избира между 3 вида сандвичи.
А иначе кухнята е страхотна и цените съвсем нормални Peace.

# 112
  • Пловдив
Много сме доволни от хотел White fir Valley Разлог. Посетихме го по празниците. Апартаментите и стаите са просторни и чисти. Храната беше невероятна , разнообразна и вкусна. Доволни сме и от СПА  центъра.

Да ви питам планираме тази седмица да отидем до Троян и сме си харесали хотел Каза арт. Има ли ходили там да споделят мнения.

Погледнах по-нагоре в постовете и видях че, има само положителни отзиви. Дано!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 21:09 от mimimibg

# 113
Искам да споделя скорошни добри впечатления от Мотел "Сърница" - на брега на язовир Доспат. Районът няма излишно да го рекламирам - мисля, че е повече от приказно! Хотелчето е чисто и спретнато. В стаите беше топло - парното работеше, нищо, че беше още м. септември!  Въпреки, че през деня температурите стигаха 25 гр., вечер си е студено! Съответно - постоянно има топла вода. Като единствен минус мога да отбележа, че 2 дни, никой на изхвърли кошчето в банята, но това е дреболия.
Кухнята също ми хареса, с много малки забележки.
Ето и линк: http://www.motelsarnica.hit.bg/

Моля някой да изкаже мнение за Трухчевата къща - в Еленския Балкан - прочетох крайно противоречиви мнения! Подходящо място ли е за семейства с малки деца?
Вярно ли е, че има бълхи?

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 13:41 от Sunny blossom

# 114
Някой има ли впечатления от този хотел http://www.parkhoteldryanovo.com/? Спа-то що за спа е и има ли мин. вода там  newsm78

# 115
Привет и от мен! Изпаднала съм в чуденка къде да идем за един уикенд през есента и реших да се обърна към вас  Peace Прочетох всичко до сега и съм си набелязала това-онова, но все пак... Търся нещо около София - на час и малко макс, някъде в планината (не градски тип), да е хотелче с приятна градина, където децата да могат да играят, да има добра кухня, по възможност спа (ако успеем да се пласираме) и най-важното да е до към 60-70 лв макс на двойна стая. Предварително ви благодаря   bouquet

А сега да ви кажа и аз от кои места съм много доволна:
1. Хотел Природа, Долна Баня - семпло, чисто, ново, топло, страхотна кухня, ЕНОТЕКА, прекрасен двор, страхотен персонал...абе наистина съм много доволна!
2. Виа Траяна, Беклемето - пак суперлативи мога да изкажа за там
3. Хотел Ловен Дом Тихов Дол, село Ябланица - много красиво място (даже се чудя дали да не идем там сега пак)

# 116
Някой има ли впечатления от този хотел http://www.parkhoteldryanovo.com/? Спа-то що за спа е и има ли мин. вода там  newsm78

Не знам да има минерална вода точно там.

# 117

Не знам да има минерална вода точно там.
Явно няма. Отказахме се от този хотел.

1. Хотел Природа, Долна Баня - семпло, чисто, ново, топло, страхотна кухня, ЕНОТЕКА, прекрасен двор, страхотен персонал...

А това пък ме отказа и оттам Rolling Eyes http://zahotelite.com/2313-comment.asp

# 118

1. Хотел Природа, Долна Баня - семпло, чисто, ново, топло, страхотна кухня, ЕНОТЕКА, прекрасен двор, страхотен персонал...

А това пък ме отказа и оттам Rolling Eyes http://zahotelite.com/2313-comment.asp

Интересно мнение е изказал човека. За някои неща не мога да кажа дали са така или не - напр. за ракията идея си нямам, за пръв път чувам за тенис корт....За снимките - има значение къде ги е глеадал човека. Аз резервирах от тук - http://bulhoteltour.com/index.php?option=com_content&view=ar … &hotel_id=389 и всичко си беше както на снимките (без пълния басейн и шезлонгите -  все пак ходихме февруари). За енотеката ми обясниха, че се правят спец. турове там, които, разбира се, се заплащат. Мисля и някакви такива пакетни цени имаше. И последно за стаите може би човека е прав, НО от части. Ние бяхме голяма група все с малки бебета на по 6-7 месеца и в нормалните двойни стаи си имаше място за кошарката (като не ставаше тясно!), но една приятелка беше настанена в единична стая и като разгъна кошарката и буквално нямаше къде да се обърне. Това са моите впечатления от там. Хареса ми, наистина и пак бих отишла!

# 119
За този уикенд(14,15 октомври) 2 петзвездни хотела,вкючени тук в"Бял списък "  предлагат сходни промо пакети."Макси"-Велинград и "Пирин" -Сандански.Първият-400лв.за 2 н.,2закуски и 2 вечери,малкото дете ни е безплатно, за баткото(11г.)ни искат по 50лв.на вечер.В Пирин същият пакет е 180лв.+54 на вечер за второто дете.Кoй от двата бихте ми препоръчали,като ме интересуват само екстрите за децата,почивката е за тях,няма да ползваме SPA.
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт