Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Bunnie , добре изглежда, а цените как са?

# 151
  • София
july1993 цените се оказаха поносими- мисля че бяха между 50 и 70 лв за двойна стая със закуска.

# 152
  • София
july1993 цените се оказаха поносими- мисля че бяха между 50 и 70 лв за двойна стая със закуска.
Това добре, а за останалите неща - в ресторанта, за други глезотии?

# 153
  • София
Това добре, а за останалите неща - в ресторанта, за други глезотии?

няма ресторант.можеш да си готвиш сам или да си поръчаш от някъде храна /на нормални ресторантски цени/. а спа-то е включено в цената. масажите са също с нормална цена поне никой не се оплака да е скъпо. като цяло хотелчето не е скъпо. ново е, доста луксозно но определено не са се изхвърлили с цените.

# 154
"Скъпо" и "евтино" са субективни понятия  Simple Smile
И ако не са подкрепени с цифри, тоест конкретна информация или такава, която може да се види в нета, не са особено полезни.

# 155
  • София
"Скъпо" и "евтино" са субективни понятия  Simple Smile
И ако не са подкрепени с цифри, тоест конкретна информация или такава, която може да се види в нета, не са особено полезни.

гнидка абсурдно е всеки да си публикува цените на всичко. Нали се сещам че няма как да стане.....

# 156
Никой не очаква да посочиш цените на всичко.

Достатъчно е да посочиш примери. На пример - колко масаж цяло тяло или друг, а за храна цена на основно ястие, салата, колко би струвала вечеря за двама или каквото и да е... Нещо, което би позволи на другите сами да преценят дали е скъпо или евтино.

# 157
  • София
не искам да разводнявам темата но това е абсурдно просто- защото аз мога да обичам едно а ти друго. и как ще разбереш тогава скъпо ли е или не. мога да ти дам цени за ястия с месо а да се окаже че си вегетарианец. глупости на търкалета.
а за масажите - цени не знам. не съм пробвала. казвам това което знам.
спирам по темата очевидно ти се заяжда....

# 158
Да се запиша и аз
Има много интересни предложения
Благодаря!

# 159
Много полезна тема   bouquet
От мен:
"Веника Палас" - с.Чифлика
"Борика" - Чепеларе
"Аугуста" - Хисаря
"Азалия" - Константин и Елена

# 160
Здравейте момичета, и аз да се запиша с едно любимо място за което само суперлативи мога да кажа. Ако сте фенове на стари запазени къщи със сигурност ще ви хареса, намира се в Панагюрище, ето и сайтче http://www.hotelpanagyrishte.com/welcome.html
Иначе цените са повече от приемливи 60лв за двойна стая със закуска, много е топло, супер уютно и чисто. Домакините направо ни накраха да се чувстваме като у дома си, даже и Нова година при тях празнувахме. Дворчето е много просторно- ние сме го виждали само през зимата, но предполагам е че е страхотно за малчуганите през лятото, защото е заградено от всякъде.
Това от мен  Hug

# 161
  • Варна
http://sherba.eu/%D1%88%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0

Недалече от Варна (ок. 70км), тръгнаме от дъждовна Варна и попаднахме в снежна приказка.
Реновирано с много вкус, създава усещане за уют и топлина. Бяхме голяма група колеги. По техни думи СПА-то е много кокетно и приятно. Аз не го видях, тъй като малко след пристигане спря тока (нямаше и в селото). Не знам какви генератори имат, но с изключение на СПА, по нищо не разбрахме, че няма ток. Имаше осветление и електричество по стаите, топла вода, беше топло. Вечерта в ресторанта беше по-слаба светлината, но си имаше и музика с DJ. Храната беше топла и вкусна, което не  е често, когато се приготвя за големи групи.
Препоръчвам горещо.
п.п. Обслужването беше също чудесно.

# 162
Велинград хотел Олимп-има ли някой впечатления

# 163
Stenly, благодаря за предложението! Мястото изглежда чудесно Simple Smile

# 164
Ако искате планински уют близо до София ви препоръчвам http://www.house-djambazki.com/bg

Общи условия

Активация на акаунт