Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Аз лично редовно ходя на почивка в село Чифлик, мнгого съм доволен от обстановката там  и от всики хотели в които съм бил Simple Smile

# 346
Аз лично редовно ходя на почивка в село Чифлик, мнгого съм доволен от обстановката там  и от всики хотели в които съм бил Simple Smile

Потвърждавам. Всеки, който иде там, ще остане много очарован.

# 347
  • в рока
Аз останах приятно изненадана от хотел Фокус -Варна .Много чист и спретнат.

# 348

E, чак пък такива обобщения за всички хотели е леко пресилена и ако си за повече от 2-3 дни и си без компания си е скука.Лично мнение

# 349
  • В царството на игрите:)

E, чак пък такива обобщения за всички хотели е леко пресилена и ако си за повече от 2-3 дни и си без компания си е скука.Лично мнение

ООО, не се връзвай на такива постове...Просто някой влиза само, за да напише едно изречение...Рекламни са и са  общо взето са в нищото...Изненадана съм, че няма посочен хотел, а и това засилено мъжко присъствия Mr. Green много ме съмнява... newsm78

# 350

ООО, не се връзвай на такива постове...Просто някой влиза само, за да напише едно изречение...Рекламни са и са  общо взето са в нищото...Изненадана съм, че няма посочен хотел, а и това засилено мъжко присъствия Mr. Green много ме съмнява... newsm78

Не че съм се вързала, и не че не ми е минала тази мисъл през главата просто не исках да обиждам и да се заяждам за недоказуеми неща.Истината е ,че от такива постове никой няма полза и целта на форума не е рекламна.

# 351
Бих искала да дам един положителен глас за х-л Лъки Лайт, Велинград.

След като прочетох доста - и положителни и отрицателни мнения за всички хотели във Велинград, с мъжа ми решихме да рискуваме и да видим какво ще стане.

Лъки Лайт ме спечели с милите хора, които работят тук - разведоха ни навсякъде, спа, ресторант и не отказаха на нито едно желание от наша страна.

Басейните са 2 - външен и вътрешен, и двата с много топла минерална вода, която постоянно се обновява и циркулира (т.е. има минимални количества химии в басейните, но със сигурност няма хлор). Супер е за децата, по цял ден киснат и не се притесняваш, че може да настинат. Има всякакви спа услуги в малкия, но достатъчен спа център.

В ресторанта също храната беше добра, стаите са много просторни и чисти.

И цените са нормални - 375 лв за 3 нощувки за 2-ма, с 3 вечери и закуски. Мисля, че е доста изгодно.

Препоръчвам и бих отишла отново през зимата, когато навали сняг, а аз си кисна в топлия басейн Simple Smile

Прекрасен е хотела с невероятно и топло обслужване. Ходила съм поне 10 пъти там. Ама айде да не наричаме вътрешния басейн, басейн, защото подвеждаме аудиторията Simple Smile Големината му е колкото вана.

ОК, но нека не го наричаме и вана, защото не е вярно също.
Вътрешният басейн не е за плуване, а по-скоро за киснене, като доста голямо джакузи е.

От новите хотели във Велинград в същия стил -  "бутиков хотел с прекрасен персонал и голямо джакузи за киснене"- мога от лични впечатления от миналата седмица да препоръчам Хевън.

# 352
Не видях в листата Sol Luna Bay Обзор, прекрасен хотел, огромни стаи (съседите не се чуват), храната разнообразна, плажа приказен, персонала усмихнат.

# 353
По Обзорската следа  добавям хотел Мирамар : абсолютно никакви забележки ,прекрасен хотел , супер храна , много добра база ,...децата отсега ме питат дали  ще ходим пак там.

# 354
Един глас за хотел "Съни Гардан" във Вършец http://www.sunnygarden-spa.com/. Неголям външен басейн и малък вътрешен към СПА центъра. Чисто, спретнато, топло, любезен персонал. Специано за нас затоплиха СПА центъра! Ресторанта им не е кой знае какво, но пък предлагат столче за хранене и са много мили, въпреки че малките сътвориха малка кочинка. А и във Вършец въпреки опитите ни не намерихме ресторант навън да похапнем, макар хотелът да е в центъра. Голямо предимство на Съни Гардън е и това, че се намира непосредствено пред невероятния парк на Вършец - и наблизо има новички детски площадки.
Вършец определено се опитва да си върне славата на спа курорт и се надявам скоро да стане още по- приятно...

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 15:54 от heberlea

# 355
Днес се върнахме от хотел Рила в Боровец. Бяхме избрали есенната им промоция валидна д 05.12 за вечеря, нощувка, закуска за 45 лева на човек в двойна стая с право на ползване на басейн, джакузи и фитнес. Тръгнах с леко предубеждение, бях изчела всички мнения в букинг и други подобни, че не бил на нужното ниво, все още бил социалистически хотел и т.н. Бях обаче приятно изненадана, стаята беше страхотна, чиста и просторна, с неверояна гледка. Персоналът на нужното ниво,отзоваваха се на всяка наша молба и бяха много любезни. Вечерята беше сет меню, страхотно разнообразие и доста обилна. Закуската беше на шведска маса, невероятен  и богат избор от всичко. За да не бъде съвсем перфкетно ще кажа, че басейнът беше малко студен за мен и че халатите се заплащат. Но пък престоят беше страшно приятен, получихме страхотно качество за тази цена. Ако търсите приятно местенце с красива природа, възползвайте се от офертата, няма я в букинг, но може да резервирате по телефона. Носете си халати и не пропускайте джакузито и фитнеса.

# 356
Пиша тук ,защото не знам има  ли отделна тема за Севастополис ,Павел баня.Мнения и впечатления на скоро почивали там.Интересува ме бил ли е някой по празници там, че се каня да ходим за Нова година.Дали няма да е пълна скука?

# 357
Пиша тук ,защото не знам има  ли отделна тема за Севастополис ,Павел баня.Мнения и впечатления на скоро почивали там.Интересува ме бил ли е някой по празници там, че се каня да ходим за Нова година.Дали няма да е пълна скука?
Има отделна тема ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517063.msg22748329#msg22748329 ние бяхме там преди месец

# 358
Пиша тук ,защото не знам има  ли отделна тема за Севастополис ,Павел баня.Мнения и впечатления на скоро почивали там.Интересува ме бил ли е някой по празници там, че се каня да ходим за Нова година.Дали няма да е пълна скука?
Има отделна тема ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517063.msg22748329#msg22748329 ние бяхме там преди месец

mimi 0585 , благодаря много!  bouquet

# 359
По Обзорската следа  добавям хотел Мирамар : абсолютно никакви забележки ,прекрасен хотел , супер храна , много добра база ,...децата отсега ме питат дали  ще ходим пак там.

Да да да ! През август бяхме там. Няма такова обслужване! Във възторг сме цялото семейство Peace

Общи условия

Активация на акаунт