Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Не знам какво да кажа или от кое да започна по-точно  Rolling Eyes

Хайде да е с хубавото  Wink
Стаята, тип студио, е голяма и удобно обзаведена (има кухненски бокс с мивка, котлони, микровълнова и хладилник, но няма никакви съдове, освен 2 водни чаши).
Сравнително чисто (мивката в банята не беше добре почистена, а под ти ви шкафа се виждат трохи).
Много добър интернет.
Басейнът има детско отделение, което е една идея по-топло.
Има паркинг.
Персоналът също е сравнително любезен (тоест, като ги питаш нещо, ти отговорят любезно, но няма да ти кажат първи "добър ден", например).
Няколко вида хубави десерти.

Иначе:
Бойлерът в банята капе, при това върху печката, с която се отоплява помещението. Предвидливо е сложена една празна саксия отдолу, която от време на време изливаме, за да не прелее.
Храната, по-точно изборът й е направо оскъден, специално за олл инклузив оферта. По-конкретно, на обяд имаше избор между 2 основни ястия. Само един вид салата и само един вид супа. Само бял хляб. А на вечеря, ни предложиха същите 2 ястия от обяд, плюс още 2 и остатъка от същата супа. Но имаше и още 2 вида салати, в интерес на истината.
Обикновено кафе в лоби бара по 2,50 (може и аз да съм стисната, но за хотел насред нищото, ми се видя множко.)
Водата в басейна си беше откровено студена, не повече от 22-24 градуса. На рецепцията помолих да проверят и да направят необходимото, да стигне обявените и обещани при резервацията над 30, но това така и не се случи. Стана леко по-топла, но не и като да стоиш и просто да се киснеш.
Навсякъде в спа центъра има разлепени предупредителни бележки за глоби - за скачане в басейна, за самостоятелно пускане на сауната и парната баня, за които пък навсякъде е разлепена информацията, че се ползват само с предупреждение на рецепцията 30 мин. по-рано  Shocked Въпреки това, ние няколко пъти ги посетихме без уговорки и си работеха.
Детската стая е доста тягостно помещение с прозорци високо горе.

Доста се поколебахме дали да не освободим още днес, тоест след 1 нощувка и да се преместим, но ни домързя, а и гаранцията, че ще попаднем на по-добро място за тия пари е минимална.

Аз не разбрах за кой точно хотел се отнасят тези отзиви.  newsm78 Моля , за уточнение.Важно е за всички четящи.

# 376
За хотел Грийн Ууд, също щедро препоръчан тук...

# 377
Не знам какво да кажа или от кое да започна по-точно  Rolling Eyes

Хайде да е с хубавото  Wink
Стаята, тип студио, е голяма и удобно обзаведена (има кухненски бокс с мивка, котлони, микровълнова и хладилник, но няма никакви съдове, освен 2 водни чаши).
Сравнително чисто (мивката в банята не беше добре почистена, а под ти ви шкафа се виждат трохи).
Много добър интернет.
Басейнът има детско отделение, което е една идея по-топло.
Има паркинг.
Персоналът също е сравнително любезен (тоест, като ги питаш нещо, ти отговорят любезно, но няма да ти кажат първи "добър ден", например).
Няколко вида хубави десерти.

Иначе:
Бойлерът в банята капе, при това върху печката, с която се отоплява помещението. Предвидливо е сложена една празна саксия отдолу, която от време на време изливаме, за да не прелее.
Храната, по-точно изборът й е направо оскъден, специално за олл инклузив оферта. По-конкретно, на обяд имаше избор между 2 основни ястия. Само един вид салата и само един вид супа. Само бял хляб. А на вечеря, ни предложиха същите 2 ястия от обяд, плюс още 2 и остатъка от същата супа. Но имаше и още 2 вида салати, в интерес на истината.
Обикновено кафе в лоби бара по 2,50 (може и аз да съм стисната, но за хотел насред нищото, ми се видя множко.)
Водата в басейна си беше откровено студена, не повече от 22-24 градуса. На рецепцията помолих да проверят и да направят необходимото, да стигне обявените и обещани при резервацията над 30, но това така и не се случи. Стана леко по-топла, но не и като да стоиш и просто да се киснеш.
Навсякъде в спа центъра има разлепени предупредителни бележки за глоби - за скачане в басейна, за самостоятелно пускане на сауната и парната баня, за които пък навсякъде е разлепена информацията, че се ползват само с предупреждение на рецепцията 30 мин. по-рано  Shocked Въпреки това, ние няколко пъти ги посетихме без уговорки и си работеха.
Детската стая е доста тягостно помещение с прозорци високо горе.

Доста се поколебахме дали да не освободим още днес, тоест след 1 нощувка и да се преместим, но ни домързя, а и гаранцията, че ще попаднем на по-добро място за тия пари е минимална.

За кой хотел става въпрос?

# 378
  • София
Добре де, четете малко по-внимателно. Точно в поста преди вашия Гнидка уточни че става въпрос за Грийн Ууд Банско.

# 379
  • София
Аз се включвам с питане, тъй като издирвам хотел - не е задължително лукс, може и средно ниво, задълж.чист и приятен с хубав ресторант - в покрайнините на София или в радиус макс 40-50 км. (напр. Банкя, Правец) Peace

# 380
Мини - сори, не мога да помогна с подобно инфо..

Но искам да дам един глас за хотел "Римска баня", с. Баня. Имахме известни резерви тръгвайки натам (искахме хотел с закрит минерален басейн, на 2 часа път от София), но бяхме приятно изненадани.

# 381
  • В царството на игрите:)
Препоръчвам хотел "Евиа" в Берковица... Който не е посещавал този край на България, много е загубил...А хотела е прекрасен и с чудесни условия за почивка.
www.hotelevia.com
Да, и аз го препоръчвам. Направен с много вкус, а Берковица е чудесно място за почивка!

# 382
  • Пловдив
Здравейте,
Включвам се да препоръчам хотелчето, където празнувахме нова година - хотел Пар Авион, Априлци - http://www.hotel-paravion.com/
Бяхме голяма група с много деца. Нямам забележка! Хотела беше много добре отоплен, ресторанта имаше чудесна кухня (за новогодишното меню да не говорим - голяма салата, предястие със сьомга, ризото с манатарки и козе сирене, телешко с нещо си, плата с мезета и сирена, после баница с късмети.... и още куп неща, пребогато), стаите големи и чисти, персонала много любезен, целия хотел обзаведен много уютно. Препоръчвам!

# 383
  • София
Хареса ми хотел Пар Авион, Априлци, но не можах да разбера от сайта какви са цените. Thinking

# 384
Хареса ми хотел Пар Авион, Априлци, но не можах да разбера от сайта какви са цените. Thinking

Отиваш на меню "Стаи и Апартаменти" и в ляво има цени  Hug

# 385
Имат и ваучери понякога в лапни

# 386
  • София
Имат и ваучери понякога в лапни
За Априлци мога да препоръчам хотел Марагидик.Разположението му е на много хубаво място,има страхотна гледка.Ако има любители на тениса сред вас също ще са доволни,има корт,аз поне се наиграх доволно!
http://www.maragidik.com/index.php?hotel=0

# 387
  • В царството на игрите:)
Някой може ли да препоръча хотелче на планинско място, където има пързалки, защото не сме скиори. Иска ми се някъде да заведем децата на сняг и тишина. Ако някой се сеща, да пише!

# 388
  • София

Отиваш на меню "Стаи и Апартаменти" и в ляво има цени  Hug
Това и направих, но явно вчера сайтът им не е бил наред и никакви цени не се показваха. Сега всичко си излиза.   bouquet

# 389
  • Варна
Някой може ли да препоръча хотелче на планинско място, където има пързалки, защото не сме скиори. Иска ми се някъде да заведем децата на сняг и тишина. Ако някой се сеща, да пише!

В този хотел бяхме миналата зима, когато имаше 2 бедствени положения в Бг. Останахме много доволни и затова го посетихме и лятото. Впечатленията ни се затвърдиха.

http://www.mountainlake-bg.com

Имат и фейсбук страница,където има актуални снимки, за да придобиеш представа. Съвсем наблизо има детска писта, която миналата зима не успяхме да видим заради прекаленото много сняг. Лятото я видяхме - на мен повече ми прилича на писта за шейни, но аз не съм скиор,може и да е точно детска писта. Снимката на аватара ми е правена от хотела.

Страхотна тишина и спокойствие !
Ние не сме скиори, макар че, имахме намерение да се научим, но там има с какво да си запълваш времето, ако не си скиор.
СПА центърът е безплатен за гостите на хотела и няма ограничения в ползването му, можеш цял ден да киснеш там.

Ако имаш въпроси, питай. Да не пиша повече, за да не се сметне като "скрита" реклама.

Общи условия

Активация на акаунт