Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви момичета. Ще видя и двата предложени хотела в Карлово. Ще пиша отзиви след това.

# 421
Била съм 2 пъти в Хисаря - в хотел "Галери". Съвсем нормално 3-звездно хотелче, много уютно и на хубаво място. Обстановката при вътрешния басейн е страхотна!
Може да видиш и други хотели тук: http://www.bghotelier.com/hoteli-hisarya

# 422
  • В царството на игрите:)
Препоръчайте  ми хотел на Паничище.
Иска ни се да си направим кратка зимна почивка, да се попързаляме с шейни и да дишаме чист въздух Mr. Green

# 423
  • Варна
Има тема за Паничище - потърси я. Единственият приличен хотел там е Магнолия  Peace. И писта си има точно пред хотела.

# 424

kasiopeya - много благодаря за отговора. Сега ще разгледам и линка Peace Важно беше да чуя мнение на човек с лични впечатления. Благодаря, ще пиша на кой хотел сме се спрели.

# 425
  • София
Има тема за Паничище - потърси я. Единственият приличен хотел там е Магнолия  Peace. И писта си има точно пред хотела.

миналата зима мръзнах като куче в тоя хотел. приличен е, само дето отоплението се пуска съботно-неделно и е ледник.

# 426
  • Варна
Вярно, на нас ни дадоха радиатор. Почти всички от останалите хотели обаче изобщо не работят през седмицата, а само петък и събота.

# 427
  • Far away from here...
Била съм 2 пъти в Хисаря - в хотел "Галери". Съвсем нормално 3-звездно хотелче, много уютно и на хубаво място. Обстановката при вътрешния басейн е страхотна!
Може да видиш и други хотели тук: http://www.bghotelier.com/hoteli-hisarya

В момента пиша от "Галери" и мога да потвърдя: чисто, топло, подходящо за деца. Единственото, от което съм малко разочарована, е кухнята, но пък съвсем наблизо е ресторант "Национал", където храната е чудесна, а обстановката - много приятна и разтоварваща.

# 428
Препоръчайте  ми хотел на Паничище.
Иска ни се да си направим кратка зимна почивка, да се попързаляме с шейни и да дишаме чист въздух Mr. Green

По мое мнение Магнолия не хубав, но пък Теменуга е много приятно хотелче, даже мисля пак да отида скоро Simple Smile

# 429
Споделете някой добър хотел в Хисаря. Със семейството ми смятаме да отидем до там през някой близък уикенд. По-миналото лято бяхме в Аугуста, сега искаме друго място, но по-възможност  с вътрешен минерален басейн. Благодаря
Хотел Централ в град Хисаря е много добър хотел. Има и вътрешен басейн, приятен интериор и добра кухня.

# 430
Момичета, посетихме Карлово, хубав град. Хотел Яев се оказа доста отдалечен от града, затова отидохме в хотел Пак Там. Много приятно местенце, препоръчвам го на всички.

# 431
А и нещо друго - собственикът е голям симпатяга и е ерген.

# 432
  • София
Момичета, посетихме Карлово, хубав град. Хотел Яев се оказа доста отдалечен от града, затова отидохме в хотел Пак Там. Много приятно местенце, препоръчвам го на всички.

Аз те предупредих за Яев, че е далече Simple Smile

# 433

kasiopeya - много благодаря за отговора. Сега ще разгледам и линка Peace Важно беше да чуя мнение на човек с лични впечатления. Благодаря, ще пиша на кой хотел сме се спрели.

Няма за какво! Simple Smile Гледам, че и на Луна и грош й е харесало Wink

# 434
Здравейте,
Искам да изкажа прекрасните си впечатления от хотел "При Спаска", с. Баня, област Разлог. Ходили сме там 3 пъти, веднъж с преспиване и два пъти само за да хапнем в заведението. Хотелът е изключително чист, топъл, всичко е новичко и добре поддържано. Цените са направо смешни, а отношението на персонала е на много по-високо ниво от хотели с по-висока категория. А в заведението към хотела е също толкова евтино и много вкусно  Peace Самото село е на 5км. от Банско и от Разлог, а е близо и до Добринище. Препоръчвам го с две ръце!!!  Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт