Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, извинявам се, че пиша тук, но просто не знаех къде другаде. Аз съм студентка и в момента работя по дипломната си работа, която е на тема: Фактори, определящи избора на хотел от млади родители. Ще Ви бъда много благодарна, ако попълните анкетата ми. Тя е напълно анонимна. Предварително благодаря за помощта Ви!      https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEY1ZTBZWkF … rZEdBX3c6MQ#gid=0

# 436
Здравейте, извинявам се, че пиша тук, но просто не знаех къде другаде. Аз съм студентка и в момента работя по дипломната си работа, която е на тема: Фактори, определящи избора на хотел от млади родители. Ще Ви бъда много благодарна, ако попълните анкетата ми. Тя е напълно анонимна. Предварително благодаря за помощта Ви!      https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEY1ZTBZWkF … rZEdBX3c6MQ#gid=0

Анкетата е недъгава - на повечето от въпросите имам поне 2 от посочените отговори.

# 437
  • В царството на игрите:)
Какво означава "млади" родители? Mr. Green

# 438
  • София

Joy

От мен една попълнена анкета имаш. Успех! Но на въпроса : къде водите децата си : на море или планина... много е глупаво. Дори и без деца да съм, как ще ме попиташ къде ходя на море или на планина. Естествено, че ако имам възможност и на двете Simple Smile Но писах море... сега като са дадени такива отговори. Има и още такива примери, но въпреки всичко я попълних, просто не е коректна

# 439
  • София

Joy

От мен една попълнена анкета имаш. Успех! Но на въпроса : къде водите децата си : на море или планина... много е глупаво. Дори и без деца да съм, как ще ме попиташ къде ходя на море или на планина. Естествено, че ако имам възможност и на двете Simple Smile Но писах море... сега като са дадени такива отговори. Има и още такива примери, но въпреки всичко я попълних, просто не е коректна

аз затова се отказах да я попълвам. Почнах, но има толкова не помислени отговори, че се отказах.....

# 440
Да дам отзиви за Белчин гардън.

Изненада ме много приятно. На 1 час път от София. През Бистрица пътя става, но на места има малко дупки.
Хотела не е голям, бивша станция, която е много добре реновирана и достроена. В апартамента прекрасно се събират семейство с 2 деца. Има спалня с баня към нея с хидромасажна вана и душ кабина. Отделно хол с голяма мека мебел, част от която се разтяга на двойно легло. Телевизори и в двете помещения. Отделно към хола има и допълнителна тоалетна.
Ресторанта е мъничък и много уютен. Нормални софийски цени (имаше дивечови ястия) и добро обслужване. Вкусно е! Закуската не е рог на изобилието (като в Кемпински) но е напълно достатъчна и разнообразна. Истински сокове и плодове и зеленчуци. Качествени колбаси и млечни продукти.

Спа-то е прилично голямо за обема на хотела (според моите критерии не голям хотел). Има голям басейн (29 градуса, 1,50/1,9 дълбок) и римска баня (басейн - 39 градуса с изцяло минерална вода в отделно помещение, 5/5 м., целия е на практика джакузи), голяма парна баня (по голяма от тази в Пирин) и сауна. Минералната вода е подходяща за кожата, женски проблеми и проблеми на двигателния апарат, вкл. и неврологични.
Хубаво разположение - от прозорците се вижда Рила. Въздуха е кристален.

Много спокоен хотел. Въпреки, че на вечеря си имаше хора, Спа-то сутринта беше празно.

Хотела е 4 звезди, но сравнявайки го с Пирин (като качество на услугите и материална база) бих казала, че Белчин е с едни гърди напред. Ходим в Пирин от много време и напоследък сериозно ме дразни спадане качеството на услугите и занемарената база.

Лятото също ще е прекрасно. Има външен басейн с отделена зона (голяма) за джакузи. Има външна детска площадка, вкл. и батут. В хотела има детска стая с инсталиран басейн с топки и пързалка и в друго помещение - различни други играчки.

В booking периодично се появяват изгодни оферти.

# 441
  • Варна
Още един глас за Белчин гардън  Peace. Прекрасно място е. Страхотно обслужване, чисто и уютно. Само не съм съгласна за ресторанта - бедно меню, доста високи цени, не е за нахранване  Laughing. И тъй като наоколо няма абсолютно нищо - принуден си да се храниш там. Предимство е ако си в апартамент, защото там има напълно оборудвана кухня и можеш да си приготвяш сам храната.

# 442
Не съм ходила в Белчин, само съм минавала - наоколо е някаква трагедия - тръни и пустош. Но цените от 120 лв за двойна стая и 170 лв за апартамент ми се струват високи за това, което се предлага.  Като се прибави и скъпият според вас ресторант - ми се убива желанието да го посетя. Предпочитам по-традиционните СПА дестинации, където има ценова конкуренция и в крайна сметка по-приемливи финансови условия.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 18:55 от milittana

# 443
  • Варна
Да, наоколо наистина е пустош. Много често има пакетни цени, пускат и ваучери. Предимство е също, че децата се настаняват напълно безплатно и ползват закуска. Апартаментът е огромен и с всякакви удобства.

# 444
Пустош пустош, колко да е пустош. Ако има желание, има къде да се отиде. А лятото има какво да се прави без да се излиза от хотела - басейни, тенис корт, футболно игрище, фитнес с висок клас уреди.

Сега е мой ред да не се съглася за ресторанта. Днес е върнахме. Цените са на нормален софийски ресторант в средния клас. За пример - задушен заек - 13 лв. Менюто никак не е бедно, но не е и книга за четене. Храната се приготвя на момента. Между другото точно ресторантите с дебели менюта никога не са ми вдъхвали доверие.

На мен пък лично ми хареса, че наоколо няма обичайните сергии и кръчми.
Апартамента с кухня е само един в хотела. Останалите са с хол.

milittana  посочените цени никак не са високи за предлаганите услуги. Смея да твърдя, че имам широк поглед върху СПА дестинациите в България. А с оглед близостта до София (с оглед малкото алтернативи, да не кажа единствена - Риу Правец) си е направо прилично.

На мен определено ми става фаворит за уикендите с оглед близостта. Не мога всеки уикенд да пътувам до Велинград или Сандански.

# 445
Прекрасна тема, изчетох до 9-та страница и са записвам да не ви изпусна  Embarassed
Ще ми препоръчате ли "бял" хотел около Стара Загора  Confused

# 446
Хотел Извор, намира се на  Старозагорските минерални бани. Останахме много доволни от престоя си там. Чисто, уютно, вежлив персонал и отличен спа център.

# 447
Привет,
Предната събота и неделя бяхме в хотел Кипарис във Врачанския балкан. Бяхме хубава компания, хотела хубав и ако не беше ужасния вятър щеше да е супер. Много приятно място и чудесни условия. Наблизо /5 км. / е писта Пършевица и хижа Пършевица. За пишман скиори като мен е супер. Влека 5 лв., наема на ски - 5 лв. Рахат работа.  Mr. Green Близо е и хижа Леденика и пещерата.
Препоръчвам Peace

# 448
  • София
milmich, отоплен ли е добре хотел Кипарис? а на пистата има ли инструктори?

# 449
Хотела работи само в петък, събота и неделя целогодишно, но за групи над 15 човека ми казаха, че отваряли и през седмицата. Не им било оправдано за 2 стаи да поддържат 6 души персонал. Има локално парно, което явно пускат в петък сутринта. В нашата група имаше хора на които им беше хладно въпреки, че радиаторите топлеха много добре. На нас ни беше ок, но ние по принцип не живеем на много топло. В събота вече стана много жега. Имаше хора, които си носеха духалки, но не знам дали ги пускаха. Хотела в събота и неделя се пълни на макс, защото е доста приятно. Над него се намира станцията на АЕЦ, в която има басейн. В нея трудно се намират места.
Да, на пистата има инструктури. Но за по сигурно е хубаво да питате на телефоните на хижа Пършевица. Там е и ски гардероба. На моя приятелка дъщеря и се учи на сноуборд на тази писта.

Общи условия

Активация на акаунт