Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Закуската на блок маса ли е че не разбрах?Каква е температурата на водата в басейна.За децата предлагат ли халати?Извинявай за многото въпроси но имат свободни места за желания период и се чудя дали да резервирам.До колко часа работи спа центъра/басейна/
Закуската е на блок маса, нищо особено, обичайните салами, сирена и течен шоколад в пластмасови кутийки Laughing Както вече писах обаче и двата дни имаше и по нещо вкусно - баница, пържени филийки, мекички, домашен кекс. Кафето е хубаво, от автомат на Дон кафе. Е, не е еспресо, но поне не е шварц.
Детски халати имаше заредени в стаите, като пристигнахме, още по телефона ни питаха за възрастта на децата, за да заредят подходящ размер халати.
Басейнът го дават 30 градуса, но според личния ми вграден термометър, който рядко греши, беше по-топъл поне с 2-3 градуса. Спокойно можеш да седиш вътре без ограничения, стига да се движиш, плуваш, играеш с децата. За киснене не става, ще ти стане хладно. За тази цел е джакузито - 36 градуса, големичко, за поне 5-6 души става. Спа-центърът работи докъм осем, мисля Thinking Ние не сме стояли по-късно от 7, така че не мога да кажа със сигурност.

# 466
  • Резерват "Северозапад"
Направо не мога да повярвам, че говорите за Медикус Mr. Green....може би нов мениджмънт и персонал Thinking
П.П. За мен си е твърдо за черния списък.
Вие кога ходихте последно.Мои приятели ходиха есента и бяха също много доволни.Зомбайо на вас какво не ви хареса.
Явно нещата са се подобрили newsm78...ние бяхме за 2 дена през септември /подарък за моя РД Mr. Green/...мнението ми го има подробно в Черният списък - но основното беше храната ooooh!...просто кошмар. Спа центъра беше толкова тъмен и неподдържан, басейна е миниатюрен, а в джакузито имаше два пръста мръсотия по стените Tired. Сауната повече от 65 градуса така и не постигна, парната баня не съм ползвала. Копаят за външен басейн вече втора година. Не мога да отрека, че фоайето, ресторанта и стаите са приятни, но други фактори ми вгорчиха подаръка Tired.
Най-лошият ми спа уикенд досега. Лично мнение.

# 467
Зомбайо оценявам много твоето мнение  HugНаправих резервация и утре сме там.Надявам се да останем доволни.После ще споделя.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 20:25 от mimi0585

# 468
  • Резерват "Северозапад"
mimi0585, пожелавам приятно изкарване и чакам отзиви  bouquet! Дано нещата са се променили към добро Laughing.

# 469
  • София
Сауната повече от 65 градуса така и не постигна,
Това беше същото и при нас. Но аз по принцип не съм фен на инфра сауните и ползвам основно парната, където температурата и влажността бяха идеални.
Зомбайо, съжалявам за преживяното от теб. Но така е, хотелите се променят, списъците трябва да се актуализират. Аз например преди 2-3 години открих мравки в парната баня на любимия ми хотел във Велинград Tired А беше толкова чисто и хубаво...После в ресторанта щяха да ме отровят с едни пилешки пържоли Sick И това след няколко супер успешни посещения! Човек никога не може да бъде напълно спокоен, където и да отива...

# 470
Сауната повече от 65 градуса така и не постигна,
Това беше същото и при нас. Но аз по принцип не съм фен на инфра сауните и ползвам основно парната, където температурата и влажността бяха идеални.
Зомбайо, съжалявам за преживяното от теб. Но така е, хотелите се променят, списъците трябва да се актуализират. Аз например преди 2-3 години открих мравки в парната баня на любимия ми хотел във Велинград Tired А беше толкова чисто и хубаво...После в ресторанта щяха да ме отровят с едни пилешки пържоли Sick И това след няколко супер успешни посещения! Човек никога не може да бъде напълно спокоен, където и да отива...

Визирайки последното изречение мога само да кажа:Факт неуспорим за България и не само! Peace

# 471
Зомбайо оценявам много твоето мнение  HugНаправих резервация и утре сме там.Надявам се да останем доволни.После ще споделя.
B момента сме в хотел Медиус .Много сме доволни.Персонала е страхотен.Повече като се преберем.

# 472
belinda определено хотел Медикус е за белия списък /поне в момента което и аз видях/моето мнение се препокрива с твоето.По усмихнат и приветлив персонал май не съм срещала.Хубава кухня.Не ни харесаха само супите.Чисто и много топло.Определено бихме повторили. Peace

# 473
Хотел "Боженци" село Черневци подходящ ли е за семейна почивка с бебе и дете на 3 г? Срещнах го в списъка само веднъж на 28 стр. Ако може някой да сподели впечатления? newsm78

# 474
Хотел "Боженци" село Черневци подходящ ли е за семейна почивка с бебе и дете на 3 г? Срещнах го в списъка само веднъж на 28 стр. Ако може някой да сподели впечатления? newsm78

Ние бяхме там с ваучери и сме много доволни  Peace
За деца- детското басейнче е идеално, водата е топла, супер  Peace
Ресторантът е голям, доста деца тичаха около нас, храната беше перфектна.
Навън има доста животинчета, сигурно те биха им допаднали.
Има едно детско кътче, но май пишеше 10 лв н ачас да ти го гледат, не знам колко е ако сама си го гледаш.
Бяхме без деца и много не обърнах внимание.

Р.Р- Все още е валидната офертата във визит, препоръчвам ви този вариант  Peace

# 475
  • София
Извинете ме за глупавият въпрос ама хотел Медукус къде се намира, че нещо ...забравих Embarassed

# 476
Извинете ме за глупавият въпрос ама хотел Медукус къде се намира, че нещо ...забравих Embarassed
Във Вършец

# 477
Предложете ми хотел с минерална вода около и над 35 градуса . Praynig

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:39 от Ivaila1302

# 478
  • София
Аквилон спа в с. Баня. Водата там е направо вряла, излизаш зачервен, все едно си бил на руска баня Laughing

# 479
Да изкажа адмирации към Хотел Каза Арт в с.Орешак - Троян! Превъзходна храна, невероятна завладяваща атмосфера и изключително любезно обслужване  Simple Smile Препоръчвам ви го най-горещо!

Общи условия

Активация на акаунт