Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моля, придържайте се към темата!  Naughty

# 511
Ох, и тука ли Naughty Rolling Eyes
Нека да се съсреодоточим върху темата за хотелите и техния бял списък Mr. Green
Има ли местенце, където някой да не се заяжда с някого? Нямате ли си проблеми, бе хора, че правописа ви стана основен такъв? Laughing
И за да не е само това, влязох, за да препоръчам едно местенце, но което бях през уикенда:
Еко комплекс "Клисура" Peace
Има някои забележки, но като цяло е много красиво място, а и е наблизо до София Peace

р.р. Дано да нямам грешки, че да не направя лошо впечатление Mr. Green
И на мен ми хареса много това местенце. Забележките какви са ти ако не е тайна? Набелязала съм си го и събирам отзиви, затова съм толкова настоятелна.

# 512
  • В царството на игрите:)
Ами за мен не са съществени, но като гледам за какви неща, хотели попадат в черен списък ще ги кажа. В стаята нямаше гардероб или нещо, на което човек да си остави извадените неща. Вярно, че бяхме в апартамент и това явно беше спалнята, но беше леко неудобно. Менюто в ресторанта не е богато, но пък е вкусно. Вечерята, която беше включена във ваучера беше добра - шопска салата, пиле с ориз и макарони на фурна. Сутринта закуската на шведска маса беше най - най - обикновена. Естествено имаше всичко, с което можеш да се нахраниш, но не нещо изключително. Mr. Green Малко бавно обслужват, щото имаше само една сервитьорка и тя даде всичко от себе си, но все пак за сам човек си беше доста работа. Иначе всичко друго много ми хареса. Прекрасно място за релакс и за деца. Ако имаше и басейн щеше да е още по - прекрасно! Peace

# 513

Имам питане към модератора извън темата.Как и от какво се определят публикациите? Мисля,че бях писала на лични ,но не получих отговор

# 514

Имам питане към модератора извън темата.Как и от какво се определят публикациите? Мисля,че бях писала на лични ,но не получих отговор

Трябвало е да питаш тук.
А още по-добре прочети тук.

# 515
  • София (Възраждане)
Ох, и тука ли Naughty Rolling Eyes
Нека да се съсреодоточим върху темата за хотелите и техния бял списък Mr. Green
Има ли местенце, където някой да не се заяжда с някого? Нямате ли си проблеми, бе хора, че правописа ви стана основен такъв? Laughing
И за да не е само това, влязох, за да препоръчам едно местенце, но което бях през уикенда:
Еко комплекс "Клисура" Peace
Има някои забележки, но като цяло е много красиво място, а и е наблизо до София Peace

р.р. Дано да нямам грешки, че да не направя лошо впечатление Mr. Green
И на мен ми хареса много това местенце. Забележките какви са ти ако не е тайна? Набелязала съм си го и събирам отзиви, затова съм толкова настоятелна.

Има ли работеща конна база в близост?

# 516
  • В царството на игрите:)
Ами ние бяхме са моза една вечер и нямахме много време да разпитваме какво има и няма, но видяхме и коне /не знам чии бяха Mr. Green/ и джипове за оф роуд разходки. Гледахме даже и в небето делтапланеристи, но повече инфо могат да ви дадат в комплекса със сигурност Peace

# 517
Наскоро посетихме този комплекс http://www.trakiec-bg.com/index.php/bg/ Много приятни място, подходящо е и за семейства с деца. Малкият свикна с конете ( в началото изпитваше страх) иска пак да отидем. Имаше и състезания, уикенда мина много бързо. Хотелската част е много чиста и спокойна. Peace

# 518
  • София
Някакви впечатление от СПА хотел Каменград в Панагюрище?Пуснах една търсачка,но нищо не открих.Плануваме почивка там и ще ми е полезно да чуя 1-2 мнения преди да направя резервацията.

# 519
Някакви впечатление от СПА хотел Каменград в Панагюрище?Пуснах една търсачка,но нищо не открих.Плануваме почивка там и ще ми е полезно да чуя 1-2 мнения преди да направя резервацията.

За Коледа моя приятелка беше там и е с великолепни впечатления от хотела. Хотела е от соц време, но е изцяло реновиран, с много просторни стаи, храната била на ниво. Най-много е доволна от модерният СПА център. Минус е само това, че хотела е доста скъп.

# 520
  • Варна
Наскоро посетихме този комплекс http://www.trakiec-bg.com/index.php/bg/ Много приятни място, подходящо е и за семейства с деца. Малкият свикна с конете ( в началото изпитваше страх) иска пак да отидем. Имаше и състезания, уикенда мина много бързо. Хотелската част е много чиста и спокойна. Peace

feria99 Благодаря, че го сподели !

Изглежда страхотно! Много ми хареса!

Ще запомня това място.

# 521
Има отделна тема за този хотел.Ето може да прочетеш и питаш там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648745.0

# 522

Миналата година бяхме с детето там. Хотела е в самия център, хубав е. Храната наистина е хубава и доста. Има един недостатък. Има много комари, защото до самия потел минава река. Дано да са сложили комарници, защото иначе е ужасно. Обади се и попитай.
Хубави басейни има, СПА, всичко е много добре.

# 523
  • София

Миналата година бяхме с детето там. Хотела е в самия център, хубав е. Храната наистина е хубава и доста. Има един недостатък. Има много комари, защото до самия потел минава река. Дано да са сложили комарници, защото иначе е ужасно. Обади се и попитай.
Хубави басейни има, СПА, всичко е много добре.

Ние бяхме там през февруари. На мен лично ми хареса много. Е, има недостатъци, като обслужването, като това, че хотела малко ми миришеше на цигари и това, че местните сядат в кафето на обяд и е лудница, но пък СПА центъра е великолепен. Направен е с много пари и е много луксозен. Детския басейн беше много топъл. Плувния не толкова, но попринцип така трябва да бъде. От утре доколкото знам СПА центъра започва да работи с минерална вода, което още повече ме кара да отида пак Simple Smile
Ще си изкарате добре. Има доста заведения в самото градче, а и вече със зеленината наоколо става за дълги разходки.
Весело изкарване!

# 524
  • София
Благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт