Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Нещо за хотел Чийп в София да споделите?
Смятаме да посетим София, но нашето хотелче ще е в ремонт. Търсим прилична цена с добро качество в центъра или към автогарата.

# 586
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам Тихия кът-Елена.

# 587
  • София
Смятаме да посетим София, но нашето хотелче ще е в ремонт. Търсим прилична цена с добро качество в центъра или към автогарата.

Препоръчвам хотел Ники в София

# 588
Няма паркинг хотел Ники в София.

# 589

Препоръчвам хотел Ники в София

Благодаря  Hug само дето нашите дати не отговарят на стаята, каквато я търсим, но ще проверяваме ...

# 590
През последните две години имах щастието да попадна в два много хубави хотела за морската си почивка. И двата се намират в затворени комплекси с много зеленина и спокойствие и са изключително подходящи за семейства с малки деца. Става въпрос за хотелите Лотос на Ривиера и Палас на Слънчев ден. Учудващо за България, но нямахме никакви забележки. Единствения недостатък - доста е скъпичко.

# 591
  • в края на града
Да се отчета и в тази тема (и в негативния списък се записах), за последните 2г. най-хубавите ми впечатления са от море- Сол Луна бей, Обзор (има си и леки недостатъци, но положителното е много повече) и планина: Мурите (Банско-Разлог) - като трябва да "вметна", че са затворени комплекси отдалечени от селищата и за по-дълъг период от време.. е необходимо наличието на кола и разходки по-далеч... иначе навярно ще  е скучно Simple Smile, колкото и да е хубаво мястото.

# 592
  • София
Аз гласувам за РИУ Правец ризорт- страхотен е Peace

# 593
Мнения за "Свети Никола" в Сандански? На снимки изглежда симпатичен. Или друг подходящ хотел там, без "Панорама", за почивка? Искам да отида там с дъщеря ми в началото на септември.

# 594
  • София
Мнения за "Свети Никола" в Сандански? На снимки изглежда симпатичен. Или друг подходящ хотел там, без "Панорама", за почивка? Искам да отида там с дъщеря ми в началото на септември.
Аз харесвам спа хотел Медите,почивала съм няколко пъти там и през зимния,и през летния сезон,но във форума се срещат много различни мнения за хотела.
Time out също ми се струва добре и съм го заглеждала.За него някой има ли впечатления?

# 595
Здравейте, ние в края на юни бяхме за две седмици в България - Пловдив, Рожен и София. В Пловдив отседнахме в един от апартаментите на Bright House (http://www.brighthouse-pl.com/), в София бяхме в апартамент на Marinella Apartments (http://www.flatsinsofia.com/apartament_id.php?id=1&room=1), а в Рожен в хотел Динчовата къща (http://www.dinchovakushta.com/). Бяхме се ориентирали към апартаменти, тъй като дъщеря ни е на 14 месеца.

Изключително доволни сме и от трите места, но от Динчовата къща останахме очаровани! Спокойствие, гостоприемство, чистота, а толкова вкусна традиционна българска храна, не бях яла от години. Горещо препоръчвам на всички, които ще пътуват към Мелник/Рожен.

# 596
  • София
Преди около 6 месеца ходихме в "Св. Никола",Сандански.Много приятно си изкарахме.Водата е топла.Хотелът е точно в центъра и е удобен за разходки с дете.

# 597
Привет на всички! планираме след седмица почивка на планина из Родопите. Организирала съм малко пътуване до различни селца и близо до Кърджали. Някой посещавал ли е комплекс Перпера до язовира бил някъде или Драгневата къща в Соколовци?

# 598
На нас много ни допадна  тази година апарт-хотел  Аполония Палас в Синеморец.Много е красиво,съвсем близо  до плажа.Имат страхотен парк и много зелени площи,Мислим няколко семейства на 6 септември да отидем  за последно  тази  година  Laughing

# 599
Здравейте, за втора година почивахме в хотел Уникат - Велинград (http://www.unikatvelingrad.com/bg).
Хотелът е до борова гора с футболно игрище, фитнес уреди, детска площадка и се намира на 10  минути пеш от центъра (визирам хотел Рич). Много е тихо и спокойно, а на всичкото отгоре и прохладно - не се налага пускането на климатик, макар и да има такъв.
Има външен басейн, който се пада в сянка и не става за малко дете,но затова пък в джакузито водата е супер гореща (то е вътрешно и с минерална вода, каквато е водата в целия хотел).
До външния басейн има люлка и беседка, нашия малкия там го хранихме ,че иначе яденето ни е голям проблем.
Хотелът е супер чист, всеки ден ни сменяха халатите и хавлиите.
Стаите са големи и просторни (ние 2 години сме в малка стая с тераса, 100 лв. за двама, за дете над 3 се доплаща 15 лв., но за престой над определен брой дни има отстъпки).
Единствения недостатък е, че ресторанта е доста скъп и се налагаше да хапваме навън.

Общи условия

Активация на акаунт