Банята, 16та тема!

• 113 754
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Айде очаквам тогава мнение и за Серенити, щом сте ходили и най-вече да кажеш кога ще бъдете пак там. Но на въпроса. Плочкаджията се е справил перфектно, поне по снимките. Ние сигурно утре почваме на лепим плочките, но поне стените са ни супер прави. Този, който е мазал стените ще лепи, така че няма да има изненада от тази гледна точка. Само плочките не са мечтаните, но ще се радвам на твоите Simple Smile. За шкафовете предполагам, че са ги е обработвал по подобие на дървената дограма и със специални лакове за дърво да издържат на влага. Дограмата ни специално е с лакове на ICA. Аз също гледах дървените щкафове за баня, но ще видим на момента какво юе харесам. А, ако разрешиш, ще ти открадна идеята за закачалката в банята. Цветово с това синьо също много ми харесва, сегашната ми кухня е с тези цветове, така че и тук съм малко пристрастна  Embarassed. Айде стига съм те хвалила, аз рядко пиша коментари, защото е въпрос на вкус този стил, но ти си знаеш, че много ми харесва.

# 376
Момичета, някъде да знаете да продават такива плочки като тези:
http://imageshack.us/photo/my-images/829/bathroom1.jpg
Искам така да си направя тоалетната, с цокъл до нивото на мивката и бяла подхдяща боя, която да отива на белия фаянс.......
Благодаря предварително Simple Smile!

# 377
  • хасково
Голяма ми е питанката ето тази красота не се ли пълни с вода все пак newsm78
http://bgremonti.com/img/albums/userpics/10001/normal_Picture%20003~3.jpg

# 378
Момичета, някъде да знаете да продават такива плочки като тези:
http://imageshack.us/photo/my-images/829/bathroom1.jpg
Искам така да си направя тоалетната, с цокъл до нивото на мивката и бяла подхдяща боя, която да отива на белия фаянс.......
Благодаря предварително Simple Smile!

Ако съм те разбрала правилно питаш за тези черните - има ги в повечето магазини за фаянс и плочки - даже наскоро в Практикер и Бриколаж ги видях. Мисля, че ги продават на квадрат картон с който се залепват, след това същият се маха и се фугират....не съм гледала жената обаче...

# 379
Здравейте, ние приключихме с ремонтите и понеже взех доста идеи от тук влизам да ви покажа банята, която е изцяло по мой проект http://gug40.snimka.bg/architecture/apartament.572712.24330744

# 380
Gug40, стратотна баня и страхотен дом  bouquet!Много свежо и стилно Peace!
Да е пълен с много любов, здраве и късмет!

# 381
  • София
gug40, прекрасен, светъл и уюутен дом!

# 382
Благодаря ви   bouquet

# 383
gug40 много ми хареса банята ти.
Може ли да ми кажеш от къде ти е душ кабината? да дадеш координати ако е удобно и цена.
Идеално си се справила с проекта Simple Smile

# 384
Душ параванът е по поръчка при местните стъклари, защото е нестандартна форма, 10 мм закалено стъкло е, цената е 800 лв.

# 385
Здравейте,
не съм писала в тази тема , но имам нужда от съвет. Надявам се тук да е мястото.

Счупи се мивката в банята. Тя е на около 10 години, порцеланова. Отчупи се парче отпред.
Някой има ли контакти на водопроводчик, който да дойде да види мивката, да отиде да купи нова и след това да я монтира ...

Или някой сайт с доставка на мивки , защото не виждам как ще отида да я купя и кача до 5-тия етаж....

Много благодаря.

за гр. София

# 386
gug40 Благодаря за инфото bouquet

# 387
  • София
Здравейте,
не съм писала в тази тема , но имам нужда от съвет. Надявам се тук да е мястото.

Счупи се мивката в банята. Тя е на около 10 години, порцеланова. Отчупи се парче отпред.
Някой има ли контакти на водопроводчик, който да дойде да види мивката, да отиде да купи нова и след това да я монтира ...

Или някой сайт с доставка на мивки , защото не виждам как ще отида да я купя и кача до 5-тия етаж....

Много благодаря.

за гр. София

Според мен може да пробваш да питаш някой майстор на бани или просто познат мъж може да се справи.

# 388
Здравйте  страхотна тема , претстои ми взимане на душ панел
предложете ми на добре цена   Hug
от вас някой взима ли е от ebay ?

# 389
  Здравейте ,
след като приключихуспешно ремонта на банята не можай и година да и се порадвам . Оказа се , че съседите над нас имат спукана връзка някъде и водата си тече при мен , викнах майстор  и той ми махна две плочки от стената в банята , за да тече водата от там , а не както преди да ми избива през стенат на кухнята. Проблемът , е че комшиите са меко казано неразбрани , щом у тях не им тече значи всичко е ок, пробвах да викна майстор и за моя сметка да оправят връзката и на това не са съгласни . Какво да правя , само като си помисля колко пари дадох и сега съм на този хал , направо ми се реве  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт