Банята, 16та тема!

• 111 892
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Ами има все някъде. Аз специално съм виждала в едно магазинче за аксесоари на Стамболийски, но беше отдавна.
Освен това може да сложиш, такива, които се окачват на душ кабината.

# 676
Момичета, а вярно ли е, че при мивка от този вид :http://www.kolo.bg/Продукти/Мивки%20за%20баня%20с%20отвор/Мивка% … %20баня%20M11155/
ако се случи нещо със сифона, трябва да се демонтира цялата мивка, за да се отпуши? Нашият майстор твърди така, защото мивката "лягала" върху полуботуша, а на мен ми се струва, че трябва да е помислено за това и да се маха долната част по-лесно..

# 677
  • София
Момичета, а вярно ли е, че при мивка от този вид :http://www.kolo.bg/Продукти/Мивки%20за%20баня%20с%20отвор/Мивка% … %20баня%20M11155/
ако се случи нещо със сифона, трябва да се демонтира цялата мивка, за да се отпуши? Нашият майстор твърди така, защото мивката "лягала" върху полуботуша, а на мен ми се струва, че трябва да е помислено за това и да се маха долната част по-лесно..

В какъв смисъл ляга? Мивката и полуботуша се закрепват отделно - поне така разбрах, като оглеждахме, а и от мъж ми. Също исках такава мивка, но сега сме на вариант мивка с шкаф, като мивката е пак на Коло.

# 678
Първо се монтира умивалника и след това се прикача полуботуша,така че няма проблем.Майстора нещо ви баламосва.

# 679
Знаех си! Благодаря ви  Sunglasses
А някой от вас да е виждал ПВЦ шкав колона? Ние искаме да си сложим колона на около метър от душа и в магазина за плочки ме посъветваха да е от ПВЦ, но пък не могат да предложат нещо готово, а само по поръчка. Излиза към 450 лв. Да е виждал някой в София такава на по-добра цена?

# 680
  • София
Знаех си! Благодаря ви  Sunglasses
А някой от вас да е виждал ПВЦ шкав колона? Ние искаме да си сложим колона на около метър от душа и в магазина за плочки ме посъветваха да е от ПВЦ, но пък не могат да предложат нещо готово, а само по поръчка. Излиза към 450 лв. Да е виждал някой в София такава на по-добра цена?

Ние поръчахме от Х-тра ПВЦ шкаф за под мивката, някаква българска фирма е. КОмплекта с мивка на Коло ни излезе 310 лв. някъде. Има избор на цветове по РАЛ. Обаче не знам дали имаше колони, не сме търсили и не помня да ти кажа.

# 681
  • Sofiа
Къде, къде? Simple Smile Иначе и аз знам, че съществуват, но в БГ (София) не съм виждала примерно на вакуумен принцип. Имам такава закачалка за хавлии, специално поръчана на роднини от Люксембург. Наистина е страшно качествена, издържа цели два тежки халата.  Peace
В Еником М има вакумни закачалки, поставки и т.н. Аз си взех от там закачалки за халатите  Peace
А ето и варианти за поставки:
http://www.enikom-m.com/itempopup.php?id=4166
http://www.enikom-m.com/itempopup.php?id=4170

# 682
Здравейте,коя фирма ще ми препоръчате за моноблок и мивка+шкафче - Коло или Видима?В стария апартамент бяхме с Видима(нямахме проблеми),но все пак ги правят в Китай..

# 683
  • София
Здравейте,коя фирма ще ми препоръчате за моноблок и мивка+шкафче - Коло или Видима?В стария апартамент бяхме с Видима(нямахме проблеми),но все пак ги правят в Китай..

Аз доколкото знам се правят в България, в Севлиево и няъде другаде. Защо си се объркала за Китай незнам.
Има едни които приличат на Видима, Идеал Стандарт май бяха, те се произвеждат в Китай.

А за качество - определено бих избрала Видима пред Коло. Казвам го след използване и на 2-те...

# 684
Казаха ми,че в Севлиево само ги сглобяват и им слагат надписите.(не гарантирам за тази информация),но ме интересуваше точно кое не качественото в коло,че толкова твърдо не ги одобряваш? Моля, напиши ми'' +'' и ''_ ''.БЛАГОДАРЯ ТИ ,krrasy

# 685
  • София
Конкретно за моноблоковете - ами при тези на Видима 1 пускане на водата е достатъчно за изчистване, докато при Коло-то доста често ми се случва да пускам по 2-3 пъти. Незнам, може и до модел да е. Ако някой друг има мнение по въпроса да каже.
Иначе за мивките не мога да дам сравнителен анализ  Simple Smile 
Но пък, ако има значение, хората масово купуват Видима, пък не съм чула оплакване, но това не е показател, че нали сме малко като овцете, та...

# 686
Аз съм по-доволна от Видима.

# 687
А някой дали си купи вече аксесоари за банята от Икеа?Моята баня е готова-едната,де-и си харесах някои неща от там.

# 688
Валери, а доволна ли си от вакуумните закъчалки? Може ли да разчита на тях човек?
..И моето колебание в момента е моноблок Коло или Видима Simple Smile Особено като видях офертата на Коло в момента за 200 лв..

# 689
  • Sofiа
Аз лично съм доволна. Всички кърпи и халати са ми закачени на такива и за сега няма проблем - изглеждат много стабилни. Но аз ги имам само от 2 месеца.
В темата за кухните някой беше коментирал, че са му паднали такива закачалки.

Общи условия

Активация на акаунт