Банята, 16та тема!

• 111 890
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Видима и Идеал стандарт си ги правят в Севлиево, карат им само суровината, макар че има и българска. Едните правят тоалетните и мивките, другите батериите. Аз лично също съм им фен и си купихме всички батерии и едната мивка от тях. Вградените структури не са ни техни, само защото не ни хареса бутона Wink. Ако имате път към Севлиево минете през магазина им и там има постоянни промоции, лятото имаше моноблокове за по 120 лв.

# 691
A някой да има вкъщи моноблок на Фаянс -Happy Bath? Оказа се, че е едни от най-късите (60см), а за нас това е важно и сега му се чудя...

# 692
A някой да има вкъщи моноблок на Фаянс -Happy Bath? Оказа се, че е едни от най-късите (60см), а за нас това е важно и сега му се чудя...
Ние също искахме къс моноблок.И на мен ми се видя скъпичък този и накрая взехме Корона на Видима-61см.И той е скъпичък.но на промоция можеш да го намериш и за 199. Happy bath беше 239 на промоция..

Ето снимки http://renny.snimka.bg/daily/moyat-dom.626153.25268944

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 18:01 от Ренито

# 693
Ние също искахме къс моноблок.И на мен ми се видя скъпичък този и накрая взехме Корона на Видима-61см.И той е скъпичък.но на промоция можеш да го намериш и за 199. Happy bath беше 239 на промоция..

При мен нямаше значение размера, но този Happy bath ми се стори като детско гърненце и се отказах от него....

# 694
Рени, аз го гледах днес и него наистина. Доволни ли сте?
В Happy Bath ме привлича това, че няма извивки, ръбове отвън, а е по-прикрит и по-лесно ще се чисти..

# 695
Момичета, помагайте с опит.
Харесах хидромасажна душ кабина за банята, но една приятелка ми каза, че хидромасажът само я гъделичкал и почти не го усещала и второто нещо, което сподели, е че коритото на кабината се спукало на втората година. Мъжът ми хич не е лекичък- 95 кг. А изобщо не искам да се откажа от душкабината. Вече не искам да чистя вани. Sad
И варненки също моля за помощ.
Вчера бяхме в магазина на Досев. Загубихме много време в пазаруване и накрая набързо харесах и десен за плочки, като консултантката предложи да направи  3D проект. Мислех, че те ще ми предложат дизайн и да коментираме по него / какво харесваме и какво искаме да се промени/, а се оказа, че аз изцяло казвах къде какво да се сложи и понеже накрая момичето много бързаше а и ние, изобщо не бях доволна от крайния резултат. Въпреки това ми прибраха 50 лв., не ми дадоха проекта и казаха, че ако си избера плочки от там, тогава ще ми приспаднат сумата и ще ми  дадат проекта. Аз обаче искам да правя още промени по него, та той е в съвсем суров вид. Значи ли това, че още веднъж ще ми вземат сума от 50 лв. ?
В момента дори и да искам да правя промени, няма откъде да видя какво сме направили, че евентуално да съм готова с мнение другия път. Sad

# 696
  • София
Е това с проекта е голямо безобразие.Да си платите 50лв и нищо да не си вземете проекта просто си е изнудване.Аз ако бях поне един скандал щях да им вдигна и пари нямаше да получат докато не получа проекта.Би трябвало после като си купите евентуално плочки от тях да ви приспаднат  разходите за проекта.Успех с ремонта и дано да нямате повече ядове по магазините. Wink

# 697
Рени, аз го гледах днес и него наистина. Доволни ли сте?
В Happy Bath ме привлича това, че няма извивки, ръбове отвън, а е по-прикрит и по-лесно ще се чисти..
Да,има ръбове наистина но не е болка за умиране.Да ти кажа виж умивалниците и прецени.
Ние си харесахме на същата серия мивката и затова взехме и моноблокът.Умувах да взема едното на Фаянс,другото на Видима,но мисля че бялото е различно и се страхувах да не се разминават цветовете.

Нели като ни направиха проектът не ни взеха пари,но то е защото дадохме капаро за плочките и  написах и-мейл за да ми го изпратят.После пак претърпя промени тук-таме де...

# 698
Въпреки това ми прибраха 50 лв., не ми дадоха проекта и казаха, че ако си избера плочки от там, тогава ще ми приспаднат сумата и ще ми  дадат проекта. Аз обаче искам да правя още промени по него, та той е в съвсем суров вид. Значи ли това, че още веднъж ще ми вземат сума от 50 лв. ?
В момента дори и да искам да правя промени, няма откъде да видя какво сме направили, че евентуално да съм готова с мнение другия път. Sad
Нали затова се плаща - да направят проект и да е удобен за корекции по всяко време. Няма никаква логика - хем сте платили, хем нямате проект. В магазина така ли си оставате покупките - хвърляте 50лв. и си тръгвате?
Върнете се и си вземете проекта, а и всички последващи промени по него са безплатни. И накрая, ако пазарувате от техния магазин, са длъжни да приспаднат цената му от сумата, която ще дадете за плочките.

# 699
Момичета, искам да ви предупредя да бягате надалече от фирмата, от която купихме обзавеждането си за баня: АБ Витра ООД с магазин на бул. Евлоги Георгиев № 54 (съдружници Любка Пърпова и Нигяр Баръш). Продават Vitra и разни други турски продукти, които вероятно са качествени, но тези са пълни ненормалници и супер нагли търговци  #2gunfire #Cussing out В по-предните теми съм ги препоръчвала като място откъдето може да си купите качествени стоки за банята, но като си намеря мненията ще ги изтрия. Турският производител Vitra вече си имат официално представителство у нас, където цените са по-високи, по предполагам, че такова "чудо", там не може да се случи  #Crazy
Няма да ви наводнявам темата с цялата ни одисея с тях, само ще ви кажа, че при поредното идване на техен уж майстор в дома ни, за да ремонтира развален гаранционен смесител за мивката, въпросният "тип" беше пиян и носеше само френски ключ и отвертка. След няколко опита да отвърти кранчетата и блъскане по всевъзможен начин, направи дупки в новата ми и "отглеждана" с огромно внимание скъпа (за мен) порцеланова мивка  ooooh! И това се случи под надзора на една от съдружничките на фирмата - Любка Пърпова, която го доведе това говедо (не се извинявам за израза!). Казаха ми че няма да оправят щетите, защото няма как да докажем, че този ги е направил.  Close Предприели сме вече действия и ще ги гоним по съдебен ред, докъдето може, вече не толкова за похабените средства, колкото в името на справедливостта и правото ни да бъдем потребители на това, за което сме си платили, пък било то и в изостанала България. Мотивира ни и факта, че тези са МЕГА нагли и си мислят, че ще останат ненаказани. Надявам се да има някакви наченки на европеизъм в страната ни и институциите да ни защитят, не за друго, а само да си получим здравите стоки, за които сме платили! Naughty Не може в Европейски съюз да се молим на някакви нагляри да си вършат работата, вместо и тук да има практики като по белия свят да върнеш нещо, не защото е дефектно, а защото не те кефи употребата му. Пфуу, докога ли ще е така?! Та, надявам се достатъчно много хора да прочетат поста ми: избягвайте всякакъв контакт с Любка Пърпова и фирмичката й!

# 700
  • София
Не сме си избрали душ за банята. Имате ли предложения?
Ами най-напред решете какъв тип душ искате - примерно за вграждане, хидромасажна колона, с пита и слушалка, само слушалка или нещо друго, пък после можем да помагаме и с конкретни модели Peace

Здравейте, дойде и моят ред да искам съвет.
търся душ с пита и слушалка, добро качество , разбира се за приемлива цена. ходих по магазините за баня, но не ме кефи отговора - вижте в сайта и като си харесате се обадете да поръчате.
не знам каква марка да търся, мисля че искаме да е с термостат, но най вече да е надежден.
Ще съм благодарна за предложения!

# 701
  • София
Не сме си избрали душ за банята. Имате ли предложения?
Ами най-напред решете какъв тип душ искате - примерно за вграждане, хидромасажна колона, с пита и слушалка, само слушалка или нещо друго, пък после можем да помагаме и с конкретни модели Peace

Здравейте, дойде и моят ред да искам съвет.
търся душ с пита и слушалка, добро качество , разбира се за приемлива цена. ходих по магазините за баня, но не ме кефи отговора - вижте в сайта и като си харесате се обадете да поръчате.
не знам каква марка да търся, мисля че искаме да е с термостат, но най вече да е надежден.
Ще съм благодарна за предложения!

На Видима гледахме като най-приемлив вариант цена - около 410 лв. Има го изложен в ѝ-трата, там има и други модели, ама на доста по-високи цени. Иначе има и китайски в комплект и със смесителя на цени около 400 и няколко лева (на Видима е цената без смесител). Един продавач в магазин за плочки и смесители ми твърдеше, че китайските били с по 5 години гаранция.

# 702
  • The QC to be!!!
Moля за извинение за нахлуването в темичката.  Blush Но имам ? за душ кабини - има ли цялостни кабини с 4ри стени и корито като комплект в Бг. които да не са с хидро масаж? да са обаче като тези за хидро масаж, но без никакви джаджии - и ако знаете уеб страници, най-вече за такива но да не са и 4рите страни от стъкло, а тези за ъгъл да са от плътен, не-прозрачен материал?

В нета търсих, но това не са неща които обикновенно се пишат, и не личи хубаво на снимките кои душ кабини са от 4ри страни, и кои са само с 2-предни страни (всички които намерих в нета, са с 2 страни само отпред, стъкло, различни видове врати). Душ кабините които намерих от 4ри страни с корита са само с хидро масаж, а това не е което търся.

Ето нещо такова: http://www.lyring.com/round-shower-enclosure-automatic-shower-stall
http://www.lyring.com/modern-minimalist-shower-booth-by-inax

Благодаря предварително.   bouquet

Дайте и друга инфо за магазини, дистрибутори или др. подобни като АБ Витра, та да знае човек и да се пази.  Peace

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:29 от Baby*

# 703
Душ кабини се правят и по поръчка.

# 704

http://www.houzz.com/photos/76106/BlueSlide-Bath-traditional-bat … room-other-metros
такава баня искам с такива плочки ама ....няма тук никъде 5 година не ги намирам

Общи условия

Активация на акаунт