Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря хидромасажна душ-кабина с размери 120/90 в София?
Къде мога да намеря магазини за плочки в София с по-голям избор?
Как мога да организирам извозването на строителни отпадъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря хидромасажна душ-кабина с размери 120/90 в София?
-
Къде мога да намеря магазини за плочки в София с по-голям избор?
-
Как мога да организирам извозването на строителни отпадъци?
-
Къде мога да намеря качествени аксесоари за баня на разумни цени?
-
Къде мога да намеря италиански смесители Plaffoni?
. Ако имате път към Севлиево минете през магазина им и там има постоянни промоции, лятото имаше моноблокове за по 120 лв.

В по-предните теми съм ги препоръчвала като място откъдето може да си купите качествени стоки за банята, но като си намеря мненията ще ги изтрия. Турският производител Vitra вече си имат официално представителство у нас, където цените са по-високи, по предполагам, че такова "чудо", там не може да се случи 
И това се случи под надзора на една от съдружничките на фирмата - Любка Пърпова, която го доведе това говедо (не се извинявам за израза!). Казаха ми че няма да оправят щетите, защото няма как да докажем, че този ги е направил.
Предприели сме вече действия и ще ги гоним по съдебен ред, докъдето може, вече не толкова за похабените средства, колкото в името на справедливостта и правото ни да бъдем потребители на това, за което сме си платили, пък било то и в изостанала България. Мотивира ни и факта, че тези са МЕГА нагли и си мислят, че ще останат ненаказани. Надявам се да има някакви наченки на европеизъм в страната ни и институциите да ни защитят, не за друго, а само да си получим здравите стоки, за които сме платили!
Не може в Европейски съюз да се молим на някакви нагляри да си вършат работата, вместо и тук да има практики като по белия свят да върнеш нещо, не защото е дефектно, а защото не те кефи употребата му. Пфуу, докога ли ще е така?! Та, надявам се достатъчно много хора да прочетат поста ми: 
Но имам ? за душ кабини - има ли цялостни кабини с 4ри стени и корито като комплект в Бг. които да не са с хидро масаж? да са обаче като тези за хидро масаж, но без никакви джаджии - и ако знаете уеб страници, най-вече за такива но да не са и 4рите страни от стъкло, а тези за ъгъл да са от плътен, не-прозрачен материал?