Банята, 16та тема!

• 111 974
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде там...
580 лв струва тази комбинация.  Унгарско производство са. По принцип това е пълен компплект, но винаги може да замениш някоя част - да кажем да сложиш друга пита, друг смесител или подвижен душ. Имат наличност във фирмения магазин, окомплектоват на момента. Продавачката, на която попаднахме, е много любезна и детайлна.
Ето от тази серия е нашия душ (това е фирмения сайт на вносителя): http://www.novara-plus.com/articles.php?ArticleGroupID=8
По принцип продуктите на Новара се предлагат и от другите магазини, но обикновено поръчваш по каталог и си слагат и надценка... За справка - в Баня стил за същата комбинация ни поискаха 630 лв, с 50 лв повече.

# 721
Момичета, нахлувам във вашата тема с молба за помощ. В момента си правя кухня. Понеже плотът ми ще е от технически камък, а за гръб от същия, ще ми дойде много скъпо, съм решила гърбът да е от малките стъклокерамични плочици. Трябват ми съвсем едноцветни, в един нюанс, без каквито и да било нишки от други цветове или нюанси, в кафявата гама или по-скоро в керемиден цвят. Единствените подходящи, които съм намерила, са на цена 85 лв квадрат, но се чака за доставка един месец от Полша. Ако някоя от вас е виждала подобни в София и за по-нормална цена, за които да не чакам цял месец да ми ги доставят, ще съм благодарна, ако сподели.

# 722
  • София
Момичета, нахлувам във вашата тема с молба за помощ. В момента си правя кухня. Понеже плотът ми ще е от технически камък, а за гръб от същия, ще ми дойде много скъпо, съм решила гърбът да е от малките стъклокерамични плочици. Трябват ми съвсем едноцветни, в един нюанс, без каквито и да било нишки от други цветове или нюанси, в кафявата гама или по-скоро в керемиден цвят. Единствените подходящи, които съм намерила, са на цена 85 лв квадрат, но се чака за доставка един месец от Полша. Ако някоя от вас е виждала подобни в София и за по-нормална цена, за които да не чакам цял месец да ми ги доставят, ще съм благодарна, ако сподели.
виждала съм такива в практикер провери там  Peace

# 723
  • WonderLand
Аз се вмъквам с едно въпросче:
Купих си бойлер, обаче сега виждам, че няма копче за включване и изключване. Утре ще ми го монират, но как се очаква да се включва и изключва? newsm78 newsm78

# 724
  • Между два живота
Привет!
Да се допитам и аз! Налетях на това:
http://www.cheaper.bg/current_offers/14/298

Някой има ли го?  Заслужава ли си; отзиви!?

# 725
  • WonderLand
Това го гледах за 14 лева в магазин Всичко по 1 лев и в един Ку Ку магазин.

# 726
Привет!

Еми то какво да си заслужава? Ако не можеш да прецениш по друг начин дали водата е топла, преди да влезеш под душа, си заслужава. Аз, примерно, не пускам душа преди да си настроя водата, каквато искам да е и ми е напълно излишно това. Иначе е просто глезотия за разнообразие, ако те кефят такива неща.

# 727
Привет!

Еми то какво да си заслужава? Ако не можеш да прецениш по друг начин дали водата е топла, преди да влезеш под душа, си заслужава. Аз, примерно, не пускам душа преди да си настроя водата, каквато искам да е и ми е напълно излишно това. Иначе е просто глезотия за разнообразие, ако те кефят такива неща.

Aз го имам поредният  боклук.Тежък душ,който увисва и не стои прав,както би трябвало-махнала съм го,заради едни лампички не си струва.Детето му се радва една седмица.

# 728
  • София-в сърцата на моите деца
Аз се вмъквам с едно въпросче:
Купих си бойлер, обаче сега виждам, че няма копче за включване и изключване. Утре ще ми го монират, но как се очаква да се включва и изключва? newsm78 newsm78
Трябва да имаш бойлерно табло-продава се по магазините и се монтира пред вратата на банята? Peace

# 729
  • София
Каква марка е този бойлер.

# 730
Здравейте,
от много време следиме (семейно) темите за баня. Последното ни решение е закупуването на парна душ кабина вместо сгъваем параван. Избраните до сега плочки бяха в бежов и кафяв цвят, а сега се оказва, че душ кабината е със сини стъкла.  Cry Нещо не ми се връзват цветово....  Имал ли е някой подобен проблем или само аз се взирам толкова?
Искам и съвет за мебели - мивка с шкаф и колона шкаф от ПВЦ, като за мивката има избор - порцелан или полимермрамор, само дето на мен мивките от порцелан нещо ми тъмнеят, а полимермрамора ми се струва, че трудно се почиства или по-лесно се захабява.  Поради ограниченото място размера на мивката е 0.70 м макс. 0.80 м.

# 731
  • София
аз да се похваля ето такъв взехме за мивката в банята  newsm44

# 732
Да се присъединя към вас. За сега взехме плочките/ любимото ми синьо/. Банята ни е малка, но се надявам да стане практична и уютна.

# 733
  • Стара Загора
valentink-a, много ми хареса батерията. Кажи от къде и колко?

# 734
  • София
valentink-a, много ми хареса батерията. Кажи от къде и колко?
от Юбис, малък магазин на Ботевградско шосе (София), преди спирката на автобусите Wink не се сещам точната цена newsm78 към 40-50лв струва Peace

Общи условия

Активация на акаунт