Звездни компромати-99

• 55 494
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Все коментираме нашите звездички за интервенциите в устните, а я вижте тази какво е плашило hahaha
За Ирина спорехме наскоро с мои познати,аз съм върла почитателка на Адриана Лима,за мен това е най-красивата жена на света, а опозиционния лагер твърдяха че Ирина била по-готина!Вие как мислите?Не ми харесват устните и,май по природа си е такава тя newsm78

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мисля, че са естествени, но и да са, пак са грозни. Като нахапана от оси е. Иначе има страхотно тяло.

# 62
# 63
Нещо, колкото да не е празен запис:
Марката "Кейт и Уилям" се разделя  Wink

# 64
  • In The Middle Of Nowhere
Не мисля, че са естествени, но и да са, пак са грозни. Като нахапана от оси е. Иначе има страхотно тяло.

Да ти кажа и а з това се зачудих за устните дали са ествествени.. Горната джука почти е опряла до носа, но аз все пак съм склонна да мисля, че може и да нямат интервенции, защо пък не  Rolling Eyes Изглеждат гладки, а не неестествено подути или на бучки като при някои други  Peace

За Ашли Джъд - добре като с е знае какъв дефект се получва от светкавиците с тази пудра, защо въпреки това я слагат  newsm78

# 65
Може да избират подарък. Peace

Нищо не избират... историята си я измислих...  Joy

лол, ти имаш невероятно чувство за хумор!  Stop
А иначе за историята, то си личи от самолет, че е измишльотина. И най-жалкото, измишльотина на четвъртокласник.  Tired

# 66
5 страници, докато разбера ,че има нова тема.......... Crazy

# 67
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За Ашли Джъд - добре като с е знае какъв дефект се получва от светкавиците с тази пудра, защо въпреки това я слагат  newsm78
Може да покриват отгоре с нещо друго, и след време като попие да се получава този ефект.

# 68
Бижутата на Елизабет Тейлър отиват на търг за благотворителност http://www.pinks.bg/post/view/article/id/339
Вики Бекъм с коремче http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1375912/Victoria-Be … lowing-dress.html

Nechoveshki sa i bijutata na liz teilur....

# 69
Бенисио Дел Торо ще става баща.
Приятелката му  е дъщеря на Род Стюарт, който пък ще става дядо за първи път , след като преди няколко месеца е станал баща за осми път. Simple Smile
Всъщност, според чуждата преса не му е приятелка и въпреки това са решили да задържат детето.

# 70
# 71
Удивлява ме В.Бекъм как всеки път дефилира покрай фотографите и никаква емоция не показва.И от токчетата не се отказва...

Певицата Cassie ,има страшна прическа  Mr. Green
http://img220.imageshack.us/i/cassiea.jpg/

# 72
  • София
Все коментираме нашите звездички за интервенциите в устните, а я вижте тази какво е плашило hahaha
За Ирина спорехме наскоро с мои познати,аз съм върла почитателка на Адриана Лима,за мен това е най-красивата жена на света, а опозиционния лагер твърдяха че Ирина била по-готина!Вие как мислите?Не ми харесват устните и,май по природа си е такава тя newsm78
Аз не ги харесвам и двете...в лице, иначе за тяло не мога да си кривя душата-страхотни са.

# 73
# 74
  • Варна
E, не, толкова е сладка и да се загрози така  Crazy Аз и на Риана не мога да й превъзмогна вкуса за прически, но напоседък е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт