Звездни компромати-99

• 55 495
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
E, не, толкова е сладка и да се загрози така  Crazy Аз и на Риана не мога да й превъзмогна вкуса за прически, но напоседък е по-добре.
Е, поне й е правилен черепа  Grinning

# 76
  • София
Запис.  Embarassed

# 77
Каси беше такова хубаво момиче и още би била, ако я гледаш от другата страна Laughing

# 78
Ето едно старо интервю на Д. Попова, в което казва, че би се поопънала тук там:
http://www.viewsofia.com/article/2730/Diliana-Popova---Za-dobrot … gi-krasivi-neshta

# 79
  • София
Много ми стана интересно за косата на Каси-тя е афро-американка,нали техните коси са много къдрави,те допълнително си слагат кичури прави коси,които вплитат.А при нея не личи да е правено нещо в корените...много ми е странно това Thinking.

# 80
  • София
 wavey

# 81
  • Пловдив
  bouquet

# 82
Много ми стана интересно за косата на Каси-тя е афро-американка,нали техните коси са много къдрави,те допълнително си слагат кичури прави коси,които вплитат.А при нея не личи да е правено нещо в корените...много ми е странно това Thinking.

това се казва японско изправяне (забравих му точното име) - косата се обработва с химикали, след това се издърпва много силно започвайки откъм корените, ефекта трае до 3м. Повечето негра гоправят с косите си, хубавото е, че са им здрави и издържат  Peace

допълвам се, ето намерих го, макар че видеото не е мн добро:
http://www.youtube.com/watch?v=yPjRYAgJm80

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:46 от Me_and_baby

# 83
# 84
# 85
V. S. Кое е най-секси?
Д. П. Висок ток, тесни джинси и бяла или черна тениска. Малко тип Памела Андерсън. Ей това е секси. Без големи деколтета, къси поли, изкуствени бюстове, много грим. Не. Не харесвам такива неща.

Ето това много добре го е казала. Peace

# 86
  • София
 Hug

# 87
V. S. Кое е най-секси?
Д. П. Висок ток, тесни джинси и бяла или черна тениска. Малко тип Памела Андерсън. Ей това е секси. Без големи деколтета, къси поли, изкуствени бюстове, много грим. Не. Не харесвам такива неща.

Ето това много добре го е казала. Peace

Наистина  Simple Smile

# 88

това се казва японско изправяне (забравих му точното име) - косата се обработва с химикали, след това се издърпва много силно започвайки откъм корените, ефекта трае до 3м. Повечето негра гоправят с косите си, хубавото е, че са им здрави и издържат  Peace

За момент помислих, че имаш предвид, че трае 3 минути  Embarassed Laughing И си викам... брей... на всеки три минути да си изправят косата  Laughing  Явно изморителният ден си казва думата  Crazy

http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2011/04/mariah-car … k-cannon__oPt.jpg
 Мисля, че тази снимка не е пускана.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт