Набор 92 - тема 2

• 37 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • някъде из облаците
Момичета, мойта ме вкара в такъв филм newsm78 . На изпита по БЕЛ квесторките са и сложили в големия плик всичко - чернова, белова. А днес са им казали в плика да сложат само беловата, без черновата. Сега се притеснява да не и анулират работата по БЕЛ.

# 316
Нека се обади на учителката си по БЕЛ и да я пита.
Мисля, че няма да има проблеми

# 317
Привет, момичета!
Жоро се обади и каза, че матурата по немски хич не била лесна. Направил каквото можал- това ми говори, че няма да има висока оценка. Confused По български беше много доволен, но сега не е .
Благодаря  за споделената информация, ще си изтегля отговорите и ще се възползваме1
Успех в следващите етапи!

# 318
  • някъде из облаците
И аз това и казах, но тя не била сигурна, просто така и се сторило  #2gunfire
Току що ми каза, че е питало едно дете от нейната стая и то също е казало, че квесторките са сложили почти всичко в големия плик. Все пак си мисля, че те би трябвало да са наясно  newsm78.  Макар, всичко да е възможно, каза ми как по време на изпита влязла директорката и като видяла едно дете, че пише със син химикал, като му се развикала. Те и казали, че в  иструкциите пишело, че може и със син, и с черен. Тя казала, че били стари и не са ги били променили. Тогава питам аз, защо ги карат да подписват стари инструкции  #Cussing out А представете си как се е почувствало това дете, притеснено от изпита и след този скандал  #Cussing out

# 319
  • София
Момичета, мойта ме вкара в такъв филм newsm78 . На изпита по БЕЛ квесторките са и сложили в големия плик всичко - чернова, белова. А днес са им казали в плика да сложат само беловата, без черновата. Сега се притеснява да не и анулират работата по БЕЛ.
Никой няма да и анулира работата Simple Smile

# 320
  • някъде из облаците
Никой няма да и анулира работата Simple Smile

Мерси,  Hug, тя и в 7 клас ме вкара в размисли, като реши, че е сбъркала името на автора и си каза, че ще и пишат 2. Всички учители и обясняваха, че няма как да го сбърка, ама тя не, сбъркала е. После имаше 5.40  Joy

# 321
  • Пловдив
  Няма как да са сложили черновите и книжката в плика, защото и те се броят при издаването на директора.Слагат се в отделен плик всички заедно , запечатват се и двамата квестори се разписват отгоре.
  Ако е станала грешка до сега щеше да се разбере.
   Извинявам се, че се намесих в темата ви.

# 322
  Няма как да са сложили черновите и книжката в плика, защото и те се броят при издаването на директора.Слагат се в отделен плик всички заедно , запечатват се и двамата квестори се разписват отгоре.
  Ако е станала грешка до сега щеше да се разбере.
   Извинявам се, че се намесих в темата ви.
Може и да са сгрешили квесторите и да са сложили черновите в плика.И след това директора да е разбрал.Но това не означава ,че ще им анулират работите на децата.И да е станала тази грешка и се е разбрало за нея,няма как да се поправи.Но работите на учениците ще се приемат за проверка и оценяване.

# 323
Има ли някъде отговорите по немски?

# 324
  • Бургас
Момичета,миналата година имах близко дете-абитуриентка.От нея знам,че е имало квестори,които са сложили и черновата в плика!Въпреки че не трябва да се прави.За щастие нямаше проблем и работата им не беше анулирана.В крайна сметка за какво да анулират работата на децата,при положение,че слагането на нещата в плика е задължение на квесторите.Не се тревожете,детето ще си получи оценката,дори и черновата да е изпратена за проверка Peace.

# 325
  • София
Нещо се бавят отговорите. Sad

# 326
Публикувани са

# 327
http://www.mon.bg/news-home/2009/11-05-19_dzi.html
отговорите за второто ДЗИ

# 328
още не се отварят

# 329
  • София