Набор 92 - тема 2

• 37 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ех, хора нямам време да вляза напоследък... Sad
Ще чета назад като седна за по-дълго. Само запис Simple Smile
И и аз да се похваля:) Детенце има 5.91 по БЕЛ и 5.93 по Английски Simple Smile Каква ирония  Laughing

# 571
Ironic, biznes_mama, поздравления за отличните резултати!  bouquet

Моето момиче се яви на предварителната изпитна сесия, има по БЕЛ 5.01, а по АЕ 3.60 /казаха ми че самият проверяващ много и е намалил оценката незаслужено/. Надявам се  да почете повече за редовните изпити, че на априлската я тресеше балната подготовка  Thinking

# 572
Моето чудо  Wink днес е на изпити = ТООП и АЕ  Peace ще видим каква ще я свърши, отиде уж спокоен, тъй като тези му били за резерва ...пък ще видим накрая  newsm78

# 573
magi 71, оценката по БЕЛ е много добра и напълно достатъчна. По АЕ също се е справила много добре, нищо че изглежда зле това 3.60. Всъщност оценката е добра, защото изпитите по езиците са необяснимо трудни и единици изкарват много добър или отличен. Тази бележка ще стигне. Peace Да е спокойна на редовния, вече си е осигурила мястото в университета. Simple Smile

# 574
Ние сме в размисъл с оценките от матурата БЕЛ 5,51 и АЕ 4,85 дали ще влезе синковеца. На предварителния по АЕ изкара 3,60. Дали да ходи на редовен. Изкарали са общата бройка на студентите, които ще приемат тази година, но не и по специалности и пол.

# 575
  • София
Ние сме в размисъл с оценките от матурата БЕЛ 5,51 и АЕ 4,85 дали ще влезе синковеца. На предварителния по АЕ изкара 3,60. Дали да ходи на редовен. Изкарали са общата бройка на студентите, които ще приемат тази година, но не и по специалности и пол.
Момичета, това за кой ВУЗ се отнася?

# 576
Момичета, това за кой ВУЗ се отнася?

За  Свищов.

# 577
  • Пловдив
Маги, какво е представлявал изпитът по АЕ като формат, та да е оценена незаслужено? Ако става въпрос за писане на есе, там би могло да има субективизъм и по-ниска оценка, но ако е било тест, някак не ми се връзва. Има скала, има отговори.

# 578
Маги, какво е представлявал изпитът по АЕ като формат, та да е оценена незаслужено? Ако става въпрос за писане на есе, там би могло да има субективизъм и по-ниска оценка, но ако е било тест, някак не ми се връзва. Има скала, има отговори.

Не съм Маги, но тъй като изпитите са еднакви в ПУ и ВТУ ще отговоря. Състои се от няколко части изпита - тест, диктовка и съчинение/есе/ по някаква тема. На последния модул е възможен субективизъм, ако изложението не се е харесало на проверяващите. Двама души проверяват работата, независимо един от друг, но критериите са ужасно високи. Мах брой точки е 100, но 50т прави едва 3.00.  Crazy При 49т вече си скъсан Sad Закръглят ги до 0,1 в полза на кандидата. Оценка от 3.60 само изглежда ниска, но всъщност се е справило добре детето, няма място за тревоги. Peace

# 579
  • Пловдив
Стана ми интересен случаят заради това, че проверяващият е занижил оценката. По тази причина попитах какво е съдържал изпитът като компоненти

# 580
  • София
айде и аз да се похваля Grinning, на матурите дъщеря ми изкара по БЕЛ 5.68, по АЕ 5.51, приеха я в два университета в Дания и на 24.08.живот и здраве заминава

# 581
siska -a, честито! Grinning Предполагам, че дъщеря ти не е в университета в Копенхаген... Сигурно говориш за колежите в Хорсенс и Орхус. Кой от двата избрахте?

# 582
... по АЕ 3.60 /казаха ми че самият проверяващ много и е намалил оценката незаслужено/. ...

Извинявай, но това е несериозно.

# 583
  • Пловдив
... по АЕ 3.60 /казаха ми че самият проверяващ много и е намалил оценката незаслужено/. ...

Извинявай, но това е несериозно.

Именно и мен това ме притесни

# 584

При тези оценки почти сигурно ще влезе в Свищов.
Зависи все пак как е подредил специалностите.

Общи условия

Активация на акаунт